|
![]() |
#3121 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3122 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
My point? Ciljano iznuđivanje kartona kako bi ostali s igračem više na terenu ili ubacivanje lopte dok protivnik ima kontru. Meni se manje gadi ovo drugo. Malo mi je licemjerno osuđivati Atletico, a Barceloni s oskarovcima ne dati priliku u istoj rečenici.
|
Oglas
|
|
![]() |
#3123 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#3124 |
The mighty pirate
|
Alexis, Alba, Pedro, Alves, Masquerano, Neymar, Busquets. Eto, 7 sam ih nabrojao iz glave, za koje se sjećam da su nonstop ležali na travi i za najmanju sitnicu. Fabregas je isto volio često pasti...eto ti i osmog onda. Pogledaj Alexisa sad u Arsenalu. Ne vidim da glumi previše. Isto i s Fabregasom ranije u Arsenalu. Očito je do Barcelone, a ne do pojedinca
#3125 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() Šteta sto su Casemiro, Jese, Rodriguez a i Marcelo (osim onog s Wolf) tu bzvz. |
|
![]() |
![]() |
#3126 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Prema tome imas ih 5 a rekao si minimalno 8, cemu pretjerivanje?
![]() |
#3128 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Sto se tice ivana, od nabrajanjem sancheza (bivseg igraca) i mascherana sve je rekao. Jos je trebao u istu recenicu ubaciti figa, rivalda, etoa i naravno messia. Time bi valjda cijeli ciklus nabrajanja bio kompletan. I lik naglo postao dosta pricljiv o temi koja ga smeta, a to je real i barca. Prejako ![]() EOD sa moje strane, stvarno ne vidim smisla ![]()
![]() |
#3129 |
The mighty pirate
|
Pošto ne čitaš s razumijevanjem, reagirao sam na gađenje izazvano ubacivanjem lopte u teren koje je prekinulo Malaginu kontru i to što postoje dvostruki standardi. Sad je nekima to ljigavo, a vječna simuliranja njihovih ekipa nisu. Opet se Real izmišlja u cijeloj priči. Ne volim ni Barcu ni Real. Sent from my LG-D855 using Tapatalk
#3130 | |
šekler
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() A ovog "robota" koji piše o grobaru bundeslige nebi ni komentiral. Vidi se koliko jako prati. U zadnjih 8 godina su 7 klubova spasili od bankrota, toliko o grobarima. A kaj se tiće kupovanja igrača od BVB-a i ja bi ih kupil kolko je onaj ljigavac Watzke antipatičan. I daj dragi Bože da kupili Hummelsa nek se žuti pojedu od jada. Nebi imal ništa protiv stoperskog tandema svjetskog i budućeg europskog prvaka. ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3131 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Dobro,dosta vec te rasprave o padavicarenju.Ima ih svugdje,nije da im neka klima bolje odgovara. Danas dan D za Real.Jer kako nas povijest ući ,ako produ u finale ,osvajaju.A danasnja tekma bude presudna,opet kako nas povijest ući.
#3132 |
The mighty pirate
|
Osobno, želim vidjeti Atletico u finalu. Koliko volim Bayern, toliko Guardiolu ne volim i ne želim da ode s naslovom LP iz Bayerna. Nek bude Real vs Atletico, pa da napokon u finalu gledamo čvrst napadački nogomet s obje strane.
#3133 |
Premium
|
Mislim da Realu danas ne bude lako.City je u formi,maksimalno budu napaljeni i agresivni,a to Realu ne pase.Jedino dobro kaj vidim je da nema Benzeme,pa budu igrali 4:4:2!Ovdje ne mislim da je Benzema los,nego aludiram na sustav,trebali bi biti defanzivno jaci.Ipak jedan igrac vise u obrani,ako se zna da Bbc rijetko ide nazad.Bude tu svega!Naravno,sve ovisi o pristupu Reala.Ako svi odigraju full,nema City sanse.Ali,treba to odigrat.
#3136 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
#3137 |
Strichek Moderator
|
#3138 | ||
šekler
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#3139 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Neka osvoji ATM ili Bayern. Za ovog potonjeg navijam kako bih izjednacio snage na forumu, dakle radi Pepa ![]() ![]()
#3140 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Radije za Bayern također (kao bivši navijač iz davnih srednjoškolskih dana) + Patetico mi igra antinogomet (iako rep up za borbenost, igrački kadar bez umišljenih mega super ultra duper zvijzda...)
#3144 | |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Sada mi je jasno za što služi ova karta desno na slici ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 26.04.2016. u 19:41. |
|
![]() |
![]() |
#3145 | |
Premium
|
Citiraj:
ps: Jugarán: Keylor Navas, Pepe, Sergio Ramos, Kroos, Benzema, Bale, Marcelo, Casemiro, Carvajal, Lucas Vázquez y Modric. Nije loš sastav,izgleda borben!Očito Kiki još nije 100% pa neće riskirati da se sj... do kraja .Mudro.Samo kaj bez njega djeluju jako loše.A vidili bumo!
![]() |
#3146 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Malo mi je čudno da neigra James pošto je lijevo krilo pozicija koju je igrao stalno u Monacu ![]() |
![]() |
![]() |
#3150 |
Premium
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|