|
![]() |
#3091 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Arsenal pao na 4. mjesto s tim da je i to upitno s obzirom na raspored do kraja, a prije 2 mjeseca bili su u utrci za naslov (kao i toliko godina do sada no i to je zapravo samo fikcija jer oni nikada nisu bili sposobni za takvo što). Na Arsenal Maniji su konačno progledali pa se okreću protiv Wengera (doduše trebalo im je gotovo desetljeće da progledaju). No, lika je pregazilo vrijeme prije gotovo 10 godina ali toliko dobro kotira gore da se usudi i vlastite navijače smatrat debilima (radi to doduše i uprava kluba i to godinama - najskuplje ulaznice u ligi). |
![]() |
![]() |
#3094 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako se ovo realizira i sljedeće godine bayern uzima prvenstvo. http://www.index.hr/sport/clanak/sen...ca/889258.aspx Super liga ![]()
#3097 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Meni ovdje nije kriv ni Bayern. Kriva je konkurencija. Pa jeben ih glupe, bavarci im godinama uzimaju najbolje igrace. I to uglavnom za mizeriju. Kod potpisa ugovora stavi klauzulu da ukoliko igrac ide u bayern, onda xy mil € je veca odsteta. Ili neka idu u eng/spa/whatever.
#3098 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
#3099 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3101 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
#3102 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() Gracenote prognoza
![]() |
#3104 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#3105 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#3106 |
Strichek Moderator
|
#3107 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Koliko god zvučalo nevjerojatno ali čak sam za Real prije nego za ATM i to najviše zbog ciganluka Simeonea s napucavanjem dodatnih lopti. Tako nešto ljigavo još nisam vidio. |
|
![]() |
![]() |
#3108 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Meni su ljigaviji kaskaderski potezi, glumatanja i iznuđivanje kartona od strane Barcinih igrača i trčanje svih tih igrača na suca, ali to se ne kažnjava, iako također prekida napade i koncentraciju.
![]() |
#3110 |
Strichek Moderator
|
#3112 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3113 | ||
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() Ak dobro vidim točno ih je 10, jebi ga golmanu se nije dalo dolazit. ![]()
![]() |
#3114 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Iskreno rijetko gledam Barcu ili nogomet u zadnje vrijeme općenito ,ali njih sam najviše vidio da to rade posebno Alvesa koji za najmanji dodir pada ko pokošen ,a ubija druge i pravi se lud kada sviraju faul ![]() Realove igrače nisam primjetio da u toj mjeri trču oko sudca , obično kada to rade je u El Clasicu nakon što je već bar 5 Barcinih oko njega ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3115 |
Strichek Moderator
|
Svi to rade, neki više neki manje, ni jedne ne opravdavam al je fakat više smiješno da se samo barcu spominje, jer svi drugi ispadaju anđeli. Kad spominješ alvesa mogao bi spomenut uvijek neizostavnog ronalda, taj ima snagu da se odhrva skoro svakom prosječnom braniću a pada na svaki dodir (ili bez dodira) i onda maše rukama na podu, treba se vratit mjesec dva unazad i prisjetit se kak je pao bez dodira i mahao sucu i zbog toga je sudac svirao slobodni i dao žuti ovom obrambenom koji ga nije ni pipnuo. Sličan njemu je drogba, mrcina od čovjeka a padavičar svjetske klase. Dovoljno je pogledat ibru, tako pravi igrač igra. Ne bu taj pao po duhu svetom... Ne bum dalje pisao jer nema smisla, neki nikad ne skuže niš. Evo mirkecu se trebalo crtat kaj znači kupnja hummelsa jer drugačije ne razumije, thug life.
#3116 | |
Premium
|
Spursi remizirali. Nabrzaka preletih, ali ako se ne varam, Lisicama 3 boda donose naslov ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
#3117 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
#3118 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Svaka ekipa ima bar jednog. Barca ih ima najmanje 8. Ne branim Robbena, Ronalda i slične, gadi mi se i kad oni to rade. Neymar je svojim dolaskom digao ljestvicu pa se ostali toliko ni ne primjećuju, frajer ko da je loptica u fliperu. Jednostavno mi se gadi gledati takvu igru. Ono što cijelo vrijeme izvrćete je činjenica da nitko nema toliko igrača koji ciljano idu na iznuđivanje kartona, čak i za vrijeme kad nemaju loptu. Ovo je slučajno izvučeno većinom iz utakmica s Realom, gdje je još ostatak... Ne volim ni Real, ali ajmo malo biti objektivni...
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 25.04.2016. u 23:28. |
![]() |
![]() |
#3119 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
To je profesionalni nogomet i ne vidim čemu je problem. Ali se ostavlja dojam kao da Barcelonini igrači treniraju kako iz nepostojećeg prekršaja izvući korist. Možda je do toga što su većinom barem jedna klasa više možda ne, ali meni je sramota da igrači iz top klupa to rade. Pa makar nije Barcelona ništa više manekenska od Reala ili nekog drugog klupa ali mi toliko više ljigava jer se ostavlja takav dojam. Zato je ili voliš Barcelonu ili ne. Bilo je užitak gledati dok je igrao Ronaldinho. Sada se samo gleda da se navija protiv nje. Najviše mi je pokvario Busquets dok su igrali protiv Intera. Makar sam ono vrijeme i navijao za Inter, ali ono smijanje dotičnog mi je povećalo užitak pobjede. S druge strane imaš Messija koji možda izvuče takvu koristi svaki desetak utakmica, ali ljigavost je veća jer top igrač kojim mu punim respektom prolaziju protivnički igrači tako raditi ne znam glupo. Pa opet imaš Neymara koji za par godina će nositi noge na remenima i biti više na trbinama nego terenu jer je đubre i zbog toga svi igrači idu oštro na njega, makar je svjetska klasa igrača. btw Tottenham 1:1 WBA. |
![]() |
![]() |
#3120 | |
Premium
|
Citiraj:
Za Neymara, Alvesa, Busqetsa, itd. se takodjer slazem u potpunosti. Your point? Robben, Ribery, Muller, itd. -> padavicari. Kazes da se ne okupi cijela ekipa oko suca? Bayern ne pratim previse, nisu mi pretjerano dragi ali ni zanimljivi. No sjecam se polufinala protiv reala kad su real izbacili na penale. I kad je alaba 'napravio' penal rukom. Cak je i Neuer u jednom trenutku bio kod suca. Svih 11 igraca. Da ponovim. Your point?
![]() |
|
|