|
![]() |
#3062 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pozdrav ljudi. Dal zna netko dal ima neki jeftini preklopni android? (kineski naravno)..Hvala |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3063 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2013
|
Pozdrav
Pozdrav ekipi! Konacno mi stigao gt 99 nakon 6 tjedana peripetija ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3064 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
#3065 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Imaš u ovoj temi o tome. Iskreno što se mene tiče prihvatio sam to kako su ljudi rekli jer osobno nisam doživio problem. Naime, navodno ukoliko su omogućene frekvencije osim 2000 u engineer meniju zbog pretraživanja i ostalih frekvencija povremeno se gubi signal prilikom prelaska sa 3g na 2g. Kažem, nisam doživio problem ali imaš detaljno tu i na bugovom forumu već objašnjeno. BITNO: Dodatak na moj raniji post o Xposed modulu, ukoliko ste flashali MIUI nikako nemojte instalirati Xposed jer mijenjaju iste dijelove roma i dobit ćete bootloop. |
![]() |
![]() |
#3066 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
ali expres u niskozemskoj ?pa pogledajmo .... Welcome back! Now shipping to NETHERLANDS with Buyer Protection guarantees. |
![]() |
![]() |
#3067 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
|
![]() |
![]() |
#3070 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
green orange m3. Kakav je ovo procesor u njemu? Jel bolji taj ili mtk? I sto mislite o tom mobu ili ako imate neku drugu preporuku za tu cijenu a da je bijel (curi) |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3071 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ima dosta mobitela sa istim čipsetom i zaključili smo da je slabiji od MTK. Za tu lovu se može kupiti i bolji mobitel, npr. Cubot One (190$) - jači čipset, više memorije (ram 1Gb, interna 8Gb), veći ekran, HR jezik, jača baterija, 2 baterije se dobiju s njime, zaštitna folija već zaljepljena + jedna rezervna te back cover (barem je tako stigao moj sa Pande). Imaš crnog, bijelog i srebrnog.
#3072 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Ovo došlo: Dear Sir/Madam, Thanks for your order from minideal.net. I'm writing to tell you that parcel sent by EMS or SG Post or Sweden Post can't contain extra battery or a separate battery in the package now.And THL has two batteries.What about sending the phone with one battery to you first and send the another battery to you when the situation change? I'm waiting for your reply. Očito se zahuktava situacija s baterijama. Naručio W100 od njih... |
![]() |
![]() |
#3073 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() Kako ja i dalje nisam nasao servis sposoban da odlijepi ekran i staklo, te stavi novi ekran. Izgleda da cu morati naruciti i novo staklo. Ja sam od njih dobio zamjenski ekran, sad mi jos treba staklo. Jel staklo ovo: http://www.banggood.com/Original-Cub...s-p-85107.html ili ovo: http://www.banggood.com/Original-Dis...9-p-85105.html |
![]() |
![]() |
#3074 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Meni je poslan THL W200 koji isto ima dvije baterije preko SG Posta 4.10. Još sam ja i pitao likove na hotinbuyu za to sranje sa baterijama i rekli su mi da jedino još SG Post nema to ograničenje sa baterijama. |
|
![]() |
![]() |
#3076 |
Registered User
|
Što mislite o Deovo v5 Čini se kao fin mobitel. Samo što ima 3g problem-- piše samo u kini |
![]() |
![]() |
#3077 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Ovo izgleda kao bolji izbor |
|
![]() |
![]() |
#3078 |
Registered User
|
Jel tegra 3 bolja od mtk... |
![]() |
![]() |
#3079 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Mislim da je u pitanju ASV-LCD, a ne kako se pise IPS. Ako tebi te stvari nisu od vaznosti, slobodno uzmi... Inace, tegra 3 cpu je nesto brzi od mtk6589, nekih 20% mi se cini, ali su mobovi ukupno u antutu podjednaki. gpu je podjednak. potrosnja baterije/zagrijavanje je uvelike manje kod mtk. |
|
![]() |
![]() |
#3082 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ma tegra je tv u boji za taj mtk (ne mislim pritom na sintetičke testove), samo ima taj problem s trošenjem previše baterije na održavanje signala. Imao sam 2 moba s tegrom pa zna o čemu pričam. Osobno, nebi uzeo kineza s tegrom. Renomiraniji proizvođači su donekle uspijeli ukrotiti tegrinu rasipnost (HTC s One x) odnosno još uvijek nisu (LG s Optimus 4X). Kineza najbolje uzet neki mtk, i to neki popularni s podrškom (tipa onaj zte 965s ili slično). Osobno ću uskoro jednog naručit, i gledam prvenstveno ZTE, Lenovo, Zopo, Xiaomi, čak i Haier jer sam imao priliku ga iskušati. Ovi prepakirači (cubot i ekipa) su mi nekako u drugom planu, kao i sve kopije.
#3083 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imaš u petak na akciji na Pandi ZTE V967s za 109$ u prvoj rundi ili 118$ u drugoj rundi. Danas je THL W200 166$/176$.
#3084 |
Premium
|
Već sam ga naručio sinoć na Geeku za 138 AUD. Možda uzmem drugog na Pandi u petak, imam zainteresiranih doma. Iako jako me vuče onaj ISA ET100, skoro sam ga već uzeo ali je presudila veća baterija i puno bolji community kod ZTE
Gledam, čitam, kad ne znam pitam! Zadnje izmijenjeno od: fishkal. 07.10.2013. u 07:27. |
![]() |
![]() |
#3085 |
Premium
|
Pozdrav svima ![]() Odlučio sam piknuti neki kineski mob, trenutno mi je favorit Jiayu G4 Advance. Full HD mi nije pretjerano privlačan, ne vidim gdje bih mogao pametno iskoristiti tu rezu a ipak cucla više baterije nego HD Ready. Također, mislite li da ima nešto bolje za te pare? Na hotinbuy-u je 240$. Recimo da mi je 250$ neka gornja granica koju bih dao za kineza. Volio bih da ima koliko toliko dobru podršku za custom rom-ove, bio sam na needrom-u, ali ne vidim da ima ima ROM-ova za G4 advance, jesu li romovi za G4 i G4 Advance kompatibilni? Pročitao sam dosta toga, i koliko sam vidio G4 advanced nema nekih velikih mana? Hvala ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3087 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Vec spomenuti Xiaomi, ali i iOcean X7 iako je on cak full HD, no zato je ostatak hw-a poprilicno mocan ![]() |
![]() |
![]() |
#3088 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Bogati, ovo je malo previše za bang, 143$ (133$) za zte v967s a na pandi recimo 128$ http://www.banggood.com/ZTE-V967S-5_...e-p-89220.html i http://www.pandawill.com/zte-v967s-s...gb-p80693.html Roditeljima bi na poklon kupio ili tog ZTE-a ili Haiera, samo me muči ta ugrađena baterija u Haieru koja nije toliko jaka i kako će biti za godinu dana, hoće li držati kao i danas. S druge strane plus ZTE-a je što ima malo veći ekran i fizičke tipke, jaču bateriju koja se može mijenjati. Do sutra ću razmisliti pa ću vidjeti... Haier w910: +procesor, GPS, gorilla -ugrađena baterija 1700mAh ZTE v967s: +5.0 ekran s fizičkim tipkama, baterija 2500mAh, 3G Tele2 -nema gorillu, možda loš GPS, ekran u mrvicu manjoj rezoluciji Koliko mi je bitna ta Gorilla teško je reći...
#3089 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako se ne varam, hw im je identičan? ![]() I ne privlači me nikako taj FullHD. Također mi se sviđa dobra baterija na G4, mislim da će to biti to ![]() Htio sam samo provjeriti da nisam propustio neki major flaw u vezi Jiayu-a. Još da sjedne mojih ogromnih 1600kn plaće pa mogu u nabavku ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3090 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Hotinbuy lagano dize cijene.... |
![]() |
|
|
Oglas