|
![]() |
#271 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
I takodjer sam kuzi kad je spojen na net...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Sad sam ga isprobao... (ma pokupio hebenog trojanca sa frendovog kompa, nevjerojatno ![]() ![]() Ma hebes to sve kada si slozim nLite ide na njega Nod32 FTW
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#273 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Jel zna neko kako da downclockiram proc na recimo 100mhz, pa da mi baterija duze traje i da se vent ne pali uopce? Zadnje izmijenjeno od: Disco. 27.02.2008. u 17:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel zna itko kakva je situacija ako EEE uzmem iz SAD-a. Konkretno me zanima jel važi garancija ovdje ( kao što kod IBM-a vrijedi ) i kakva je stvar oko punjača ( ako se ne varam, nešto oko struje je različito između europe i amerike ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#279 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Ovisi od modela do modela. Za eee nisam siguran. Odi na njihovu americku web stranicu, nadji eee i skini za njega guide ili warranty pdf. Tamo ce ti biti. BTW, zar ti se zaista da zahebavati sa furanjem iz Amerike i garancijom radi 400 kuna razlike ? eee 4G u Americi je 400$, a to je 2000 kuna. Kod nas je 2400. Dobro razmisli. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
A kad već mogu iskoristiti frenda koji putuje nonstop na toj relaciji, zašto ne. Preko ebaya se nađe i jeftinije pa ću probat nešto nać na taj način. Za tu lovu praktički dobijem 8G verziju. Proučit ću ovo oko garancije, thx. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 |
P.E.B.K.A.C.
|
Jel tko uspio sloziti nLite na EEE?? Ja ih slozio zaprzio na cd i probao sloziti a USB da boota sa njega, pa stalno jalja nekkav error kada treba naci path do zaprzenih Win, probao i sa deamon toolsima mountati ISO pa nece.... Uspjesno sam te iste zaprzene nLite Win slozio na kantu... sad mi vise nije jasno...? Pomoc?
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
P.E.B.K.A.C.
|
Moze biti, budem probao kada dodem doma.... Tnx....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Prečupavi mod
|
Evo ja danas uspio odvojit popodne da stavim Windoze na to cudo. Isao sam preko USB externe pohalice, jer mi se nije dalo tlachit sa USB stickom i svim onim gluparijama. Lijepo uzeo XP SP2, ubio boga u njemu preko nLite-a, pobacao hrpu stvari van, customizirao si masu settingsa, pogasio dosta servisa koji mi ne trebaju i evo upravo iz kreveta prek zhiclessa tipkam u Operi ovaj post ![]() ![]() Tipkovnica je tak-tak, vrlo mala i dosta fulavam na njoj kad pisem naslijepo, pa moram tu i tamo pogledati na nju. Najvise frustrira kad fulas slovo, naciljati backspace. Ali sve je stvar privikavanja, kako duze pisem, to se manje grijesi. Ekran je za svoje dimenzije stvarno odlican, manjak prostora se nadoknadi manjim toolbarima i micanjem nepotrebnih stvari s ekrana tipa taskbar (na auto hide), razni status bari i gluposti. Kvaliteta izrade 3/5, plastika djeluje jeftino, ali meni ne smeta previse. Uzasna zamjerka ide na "klackalicu" pored touchpada koja bi trebala biti lijevi i desni klik. Doticna je abnormalno lose izvedena, tako da je klikanje po njoj zivi uzas. Stvarno su mogli poraditi na tome malo vise. Ali ionako touchpad rijetko koristim, imam uz malca uvijek Appleov Mighty mouse, lijepo si pasu medjusobno, oboje bijele boje ![]() Uglavnom ja sam vrlo zadovoljan sa ovim malim chudesom, za to sto mi treba (imat uvijek dostupan mail i web, kalendar i za tu i tamo malo ubiti dosade) - savrseno! EDIT: zna li netko gdje se moze kupiti 8 ili 16GB SDHC kartica za njega po nekoj normalnoj cijeni? I koja je razlika izmedju class4 i class6 kartica, pretpostavljam u brzini?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
P.E.B.K.A.C.
|
Mozda se cini malo preplastican ali ostavlja dobar dojam cvrstoce, mozda je to do boje, crni bi sigurno bolji dojam ostavio... ![]() Dusu dao za surfanje u horizontali.... obratio bih pozornost na zvucnike koji su izrazito sto se mene tice zadovoljavajuci, bez ikakvih vecih zamjerki mogu pustiti film sa glavne kante (ipak je lezanje prevelik plus ![]() Samo se grije dosta malisan :-/ Bome se i ja malkice patim sa tipkovnicom.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Da, razlika je u write brzini. Kod nas sam uspio nać OVO - 25.5 MB/s (u teoriji ofc). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Premium
|
Citiraj:
Razlika u klasama označava razliku u brzini (class 2 = 2Mb/s; class 4 = 4Mb/s; class 6 = 6Mb/s). http://217.14.221.177/StartEU.ashx?_...pa-sd-8gb-sdhc http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_digital
![]() |
![]() |
#288 |
P.E.B.K.A.C.
|
Znaci da jos kod nas niti nema u optjecaju 16GB i 32GB?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Premium
|
Nabava daje 8Gb kao najveće EDIT: eventualno bi se u M-Sanu mogle naći 16Gb Trabscend kartice
![]() |
#290 | |
Prečupavi mod
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Ja bi na tvom mjestu nazvao M-san, pa njih pitao da li vrijedi jer oni su (brijem, ako ne i) glavni distributer Asus-a u Hrvatskoj, pa će ti oni točno znat reć, dal možeš kupit iz Amerike i da li možeš prek njih ostvarit garanciju tu u Hrvatskoj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() Na našo fakultetskom forumu smo se jako raspisali...uglavnom, na mojem dotičnom fakultetu, ljudi su se nabrijali na nj, jer ne za naše fakultetske prilike savršen, imamo wlan-om prekriven cio faks, mali, lagani, kad su rupe među predavanjima može se ić na net, skidat do mile volje...i tak...znači sublap je savršen ako ste student, i to jedan od onih koji nemaju para za lap, a voljeli bi imat nešto kad ste na faksu...jer ipak, ako imate veze, možete to kupit prek firme za 2000kn, i kad odvažete što možete sve s njim, a pogledate cijenu...stvarno se isplati, i ne pada vam (tj meni) na pamet; "pa daj još 1.5k kn pa ćeš dobit triput bolje, za razliku od malo većeg 1/2 A4 papira"...jer meni lap ustvari nije potreban, nego da je nešto "za faks", lagano, ultra portabilno, jednostavno, još se na nj stavi externi i na konju ste sa wi-fiom. Još imate webcam, mikrofon za komunikaciju s frendovima preko msn-a, kad ste na faksu. Može podignut Warcraft 3, WoW, CoD1, i straije igre....radi 3.5h, pa zakon...normalno nije sve za svakog. Ako je netko skužio na kojem sam faksu, i njegov je student...nek pogleda na studentskoj stranici kako se digla cijela halabuka oko njega. Evo još neke eksluzive koje nisam vidio da ste pisali: glatki webcam, 4:50: http://www.dailymotion.com/related/x..._news?from=rss očitavanje baterije u postocima, koraci od 1% ![]() http://eeepc.freeforumzone.leonardo....spx?idc=583324 prikaz uv-om, njegove zagrijane zone ![]() Vjerojatno ste već čuli da se na njega mogu stavit svakakve đinđe...od touchscreen-a(http://cgi.ebay.com/7-inch-touch-pan...QQcmdZViewItem) tv kartice, HDSPA mreže, radija, bluetootha, GPS-a, ma svega, samo malo pojubiturajte i guglajte, ima toga na hrpe... evo kolega sa faksa...koje je sve igre isprobao: http://www.youtube.com/user/booojzi i za kraj da se vidi razlika u veličini: ![]() Sorry na dugom i velikom postu, nadam se da će vam se svidjet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
na tom čudu ekipa vrti morrowind,oblivion,hl2,far cry,halo...gta vice city,sve bez trzanja...gledao po jubitou no ipak mislim da je preskup...za 3000kn vec ima laptopa kakvih-takvih ali da je prednost i korisno imat tako mali lap,to stoji... sve u svemu,odlična stvarčica,no da je mrvicu jeftinija EDIT: skužih da mnoge igre uopće ne rade kako to ekiap na youtube-u prezentira,u biti,kenjaju...vrte igre na kompu,pa spoje samo ekran na eee-u uglavnom,far cry šteka i nije igriv - outside,framerate je jaaako nizak...u prostorijama je još igrivo.
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 01.03.2008. u 00:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
specifikacije EEE-a su dovoljne za odokativnu procjenu što je igrivo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Premium
|
IntelE5200 @3,6Ghz | Gigabyte P35-DS4 | 4 GB GSkill | VTX HD4850| Samsung F3 500GB+SamsungT166|LG H42N DVDRW |CREATIVE Audigy2 | GIGABYTE HybridTV | MicrosoftReclusa+ RoccatKone | DELLU2311H | & |ASUS EEE 1000HG - 2GB RAM Win7| & |Samsung Galaxy S2 | on TScum DSL routed by Siemens SX763 | |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Prečupavi mod
|
Ne sumnjam da ce doc bolji modeli EEE-a, ali s necim treba probit led i napravit bum, a bogami Asusu je to uspjelo u potpunosti. Jucer sjedim na pivi s frendovima i kad sam ga izvadio (EEE mislim) jedan od njih je instantno podivljao i moro sam ga vozit u Links ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Premium
|
Hehe...takve stvari se i meni desavaju. I ljudi ne vjeruju koliko kosta. Al najjace mi je bilo kad mi je naletio jedan poznanik, ja onako surfam laganini da izgubim malo vremena, on dodje i pita: "Kakav ti je to GAMEBOY?" ![]() ![]() ![]()
IntelE5200 @3,6Ghz | Gigabyte P35-DS4 | 4 GB GSkill | VTX HD4850| Samsung F3 500GB+SamsungT166|LG H42N DVDRW |CREATIVE Audigy2 | GIGABYTE HybridTV | MicrosoftReclusa+ RoccatKone | DELLU2311H | & |ASUS EEE 1000HG - 2GB RAM Win7| & |Samsung Galaxy S2 | on TScum DSL routed by Siemens SX763 | |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|