|
![]() |
#272 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Da i ja napišem koju. Konačno da su se sjetili staviti animirani i koristan dio dok se u pozadini učitava level. I još nakon što se učita onaj zoom u radnju je mrak. Grafika je jako dobra. Čini mi se da se moj lik nekako tromo kreće, no to mi se činilo i u svakom CoD-u. Kao ono fura se realnost, a ja navikao na UT. Nadam se da i u njemu ne bude tako sporo. Edit: Fali mi desni klik -> sakrivanje iza zaklona, to je tako dobro napravljeno u RainBow Six Vegas.
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 12.10.2007. u 21:05. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#273 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Stavio sam ih na sendspace, samo imaj živaca ako neće odmah dobit link za download radi preopterećenosti ![]() File Name: iw_00.iwd Size: 160MB http://www.sendspace.com/file/a7026x File Name: iw_01.iwd Size: 159MB http://www.sendspace.com/file/53n84w File Name: iw_02.iwd Size: 67MB http://www.sendspace.com/file/mhq9o0 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Silent killer
Datum registracije: May 2006
|
Evo nikako da se odvojim od igre da napišem post. Igra se vrti opako na 1440 sve na high na mojoj konfi iz siga. Bez ijednog trzaja kroz cijeli demo! Ako ovakva bude full verzija ja sretan do neba!
![]() |
#277 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
gust igra. ceka se izlazak cijele. sve na max (osim 3 ili 4 opcije koje ne mogu staviti na high. ima za odabrati samo low ili normal) na konfi ati x1900xt 512mb, 2gb, rama e6600. e da ide na 30-35 fps-a ne pada ispod 30 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
onda će bit kaj od servera? ![]() ![]() btw. baš sad maloprije par puta pročešljao igru... ![]() p.s. upravo u procesu naručivanja originala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jel neko uspio pokrenut igru na Athlonu XP (bartonu ili tako nes),znaci da nije 64-bit? Ja nemrem nikak pokrenut gricu,pojavi mi se onaj splash screen i onda error i klasika send/dont send. Probam ju pokrenut u safe modu(od igrice) krene uvod i kad se pojavi ono da upises svoje ime bam i natrag u windoze... Konfa je iz siga..
![]() |
#285 |
PizzoZder
|
Tesko bilo procitati dvije stranice unazad ![]() Ukratko, trk po novi komp. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() Kod mene; 1680 X 1050, Texture na 1) Extra 2) High 3) Normal, Sve je on, osim AA, vsync i specular map, Filter; Trilinear Dynamic lights, Model detail itd. su na normal, jer nema opciju iznad ? tako kod svih ili je to nekakav limit uvjetovan hardware'om ? FPS; Vani oko 25-30, unutra 50-60, s tim da u najgorim krkljancima, kod nasukanog tenka npr. kad navale Alibaba i 40 hajduka padne i do 17-18 Moje misljenje; vrlo dobro optimizirana igra za nxt gen naslov, i cini mi se puno bolje nego cod2 u svoje vrijeme.. iako mislim da meni ne renderira bas u najblistavijem izdanju dx9 zbog nedostatka shadera 3.0 Dojam o igri.. nisam dozivio bas onaj wow efekt, kao da sam prvi put zavrtio cod1, pa i cod2.. odishe kvalitetom, ali zapravo savrsheno se uklapa u moja pomalo skeptichna ocekivanja, a to je bio; zdepilirani cod2 prebacen u moderno doba, sad koliko uvjerljivo, to cemo vidjeti kad podastru cijelu prichu. Malo sam rezerviran oko forsiranja kaosa u misijama sa amerima, koji se vrlo dobro ocituje i u ovom demu, naime mislim da su se decki malo zanijeli, profesionalno deformirani WWII-om. Onakve scene gdje jedan platoon brani nasukani tenk od gotovo bezbrojnog teroristickog topovskog mesa koje preskace ograde i kao da bajonetama pokusava izbost' tenk, dok stingere rafalno koriste vishe radi vatrometa, su za povijest zavrshile sa ruskom protuofenzivom kod Staljingrada. Ne zelim cijepidlachit', ali takav borbeni shtimung je izvan kontexta nasheg doba, pa cak i fiktivno zapletenog. Vec vidim da cu puno vishe uzivat' u SASovskim misijama, no to sam znao i prije nego sam okusio demo. ajd' da ne ispadne da samo serem nesh i kritiziram, svidja mi se sto bombe mozes nabacivat natrag, iako mislim da taj spektakl u multiju nece biti bas prakticno primjenjiv.. krv frca obilnije nego u cod2, fizika je solidna i na kraju; Hallelujah sredili su onu idijotariju iz cod2, da kroz optiku bez unistavanja mozdanih stanica deprivacijom kisika ne mozes pogodit' Ku*ca ! ![]() ![]() Sad' se samo nadam da cu biti' snazan, i odapstinirati do nove god. kada slazem novu konfu za gazit' ovo u grafickoj abundanciji i luxuznoj 1920 X 1200 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=233 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
steta samo sa ju necu moci igrati na svojoj kanti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#296 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
hehehe, nisam još igrao, ali čini mi se da ću opet na stare puteve slave ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
192.168.0.1
Datum registracije: Oct 2005
|
uhuuuuu kako dobra igra......stvarno su je oradili majstorski. Istina da kad frejmovi opadnu na npr 20-25 da se ne osjeti nikakvo zapinjanje, isto kao da su oni brojevi netacni (/cg_drawfps 1). Posto sam na crt 17'' , igram na 1024x768 , a kad se sve texture stave na Normal, i iskljuce oni Glow, Dim, broj leševa na Tiny,performanse pravo skoce. U unutrasnjosti zgrada frejmovi idu i do 130....jos kad nabacim i ja ovaj zadnji katalyst...uhu gdje ce mi biti kraj ![]()
![]() |
![]() |
#300 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
aj nek netko sa slabijim grafama tkoima vremena koji od onih ekstra vizualnih dodataka najviše ubija performanse.. dynamic lights sam skužio da jako utječu. sjene sam odmah ugasio jer vjerujem da ubijaju framerate... aa i af neću spominjat.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|