|
![]() |
#271 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ima li tko kakvih saznanja o dizanju brzine smart paketa sad kad je T-com dignuo svoje? Imam bogečki smart 1 256/128 i već mi ide malo na živce ![]() Sa 512 bi bio sasvim zadovoljan. A sve to za 119kn.
![]() |
#272 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
mislim da ce krajem ovog mjeseca objavit da od sljedeceg mjeseca brzine idu gore... vjerojatno cekaju da T-Com svima poveca brzine...
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#273 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
U vezi voljatela: JA: Poštovani, imate li možda kakve novosti oko podizanja brzine smart paketa? Pošto je Tcom digao brzine i ostatak Vaše konkurencije diže brzine pa me zanima dali Vi namjeravate napraviit nešto po tom pitanju. Znači kratak odgovor. Ne namjeravamo ili namjeravamo u skorije vrijeme (dva tri mjeseca). P.S- molim Vas da mi ne napišete da mogu sve obavijestiti pročitati na newsletteru voljatel službenih stranica. S poštovanjem "Ime i prezime" ONI: Poštovani g. "Prezime", Što se tiče povećanja brzine ADSL priključka, ovaj mjesec neće se ništa mjenjati, jer još čekamo službeno priopćenje od T-Coma. O točnim daljnjim korakcima biti ćete obaviješteni tokom tekućeg mjeseca, zasada konkretnijih informacija još nemamo. Do tada svakako pratite novosti i ukoliko budete imali dodatnih pitanja, slobodno nas ponovno kontaktirajte. Lijep pozdrav, Voljatel korisnička služba ___________________________________ sve u svemu mislim da je ovo neslužbeno.. da sljedeči mjesec dižemo brzine..to bi reklo da ću ja vjerojatno na megabit ![]() ou yea ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Da, ja sam pitao to isto nakon podizanja brzina T-coma i vele da oni nisu bili obaviješteni već da su saznali za podizanje iz medija ![]() Ovaj mjesec ništa, sljedeći ništa službeno. 512 mi je taman, ali sa1Mbitom bi mogao gledati tekme Live preko neta (Engleska liga). Ovako moram skidati tekme sa torrenta nakon što budu odigrane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
evo ja se micem u 12 mjesecu s te koma pa me fakat zanima dal je ovaj flat od 5mbps 170 kn? ili jos na to ide brzina koja kosta jos 330 |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
evo, meni zadnja 2 dana pingovi u igrama porasli na 150 pa i vise u periodu od cca 18h pa do 22:30... jucer sam zvao i rekla mi zenska da ce proslijedit dalje tehnickoj podrsci i da ce danas ispraviti, ali kita, nista od toga... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Moderator
|
Voljatel još nije formirao nove brzine/cijene jer nisu bili upoznati sa promjenom brzina kod T-coma. Tako da ti je kod njih trenutno brzina od 5Mbps = 329kn (što je kod T-coma odnedavno najveća brzina, do 16Mbps), a sam flat kao paket za tu brzinu je 170kn. Ako se gleda ovo kaj ti plačaš T-comu, to je kod njih drugi paket- 3Mbps za 179kn + flat paket za tu brzinu je 150kn = 329kn. Vjerojatno će sada sljedeći mjesec formirati niže cijene ili će se brzine povećati, s obzirom da su i inače uvijek reagirali na promjene na tržištu. A možda i neće... |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
To ti je vjerojatno do tekoma i njegovog dizanja brzine.
![]() |
#284 |
Moderator
|
Ovaj mjesec sam na VOLJAflat paketu. Sinoć mi je tekom digao brzinu ali unatoč tome sam ostao na 1024/256. Slao sam Volji pitanje na helpdesk i kažu ljudi da ih je tekom zeznuo dizanjem brzine nepravovremeno ih obavjestivši o tome. Uglavnom svi Voljatel korisnici će ostati na istim brzinama do kraja mjeseca a onda će vjerojatno doći do promjena. Nešto mi se čak ubrzalo jer sad oni rade limitiranje tako da mi je brzina kao da sam puno bliže centrali. Download mi je oko 114 umjesto dosadašnjih maksimalnih 105 KB/s.
![]() |
#285 |
Premium
|
Još par dana i ako budu prihvatljive cijene volja smat paketa, skidam se sa šogorovog neta i sklapam ugovor na vezu i ugovor sa voljatelom. Nego jel netko na koja je cijena sklapanja samo za vezu i što je sve uključeno u nju?
![]() |
#286 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
pa registracija je besplatna... samo se registriras, bez ugovorne obaveze i skidas.... EDIT zvao je moj kum voljatel i rekli su mu da vijece za telekomunikacije im josh nije poslao potvrdu da smiju dignut brzine znaci, valjda ce dignuti kad dobiju potvrdu od ovih...
Zadnje izmijenjeno od: hooch. 28.10.2007. u 14:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
JA : "Poštovanje, Imate li kakve novosti oko podizanja brzina Smart paketa? T-com po tom pitanju već diže brzine i svima će biti dignute do 1.11. , pa imate li vi namjeru to napraviti u skladu sa dosadašnjom računicom (za Smart2 paket, brzina Adsl priključka podijeljena sa 2 ) ? Ako da, kad? Hvala" ONI : "Poštovani, Kako smo službenu obavijest od T-Coma dobili sa velikim zakašnjenjem čime je T-Com stvorio vrlo neugodnu situaciju, konkretnih informacija o povećanju brzina i sniženju cijena paketa još nemamo, no promjena će svakako biti. Čekamo na odobrenje Agencije novih općih uvjeta za pružanje adsl usluge kada ćemo moći primijeniti nove cjenike. Do tada Vas molimo za stpljenje i razumijevanje. O daljnjim koracima svi korisnici će biti obaviješteni na vrijeme, kako o povećanju brzina, tako i o mogućim novim paketima u našoj ponudi. Do tada svakako pratite novosti i ukoliko budete imali dodatnih pitanja nakon objave novih promjena, slobodno nas ponovno kontaktirajte. Srdačan pozdrav, Voljatel korisnička služba"
![]() |
#290 |
Moderator
|
Isti odgovor kopipejstaju zadnjih mjesec dana. Meni Youtube zna često zezati. Ne znam dal je to do Voljatela ili do njih. Pogledam li u NetLimiter zna mi često pisati da streamam oko 40-60 KB/s dok torrente mogu povući punom brzinom.
![]() |
#291 |
Moderator
|
Dobro, meni youtube ponekad radi odlično, ponekad ne. Nije da oni imaju servere, a zna se da preko njih gleda hrpa milijuna ljudi svake sekunde, pa može da i on nema ponekad full bandwith. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Meni youtube fakat uredno svaki put radi ako nikaj ne skidam iako ograničim torrente za 30kb/s down i 13kb/s up. Znači čekamo slijedeći mjesec ![]() ![]() edit: ![]() još spavam..htio sam reci da mi torrenti rade ok ako nikaj ne skidam tj. ako koristim torente youtube mi ne radi kak treba iako sam stavio down 30 a up 13 lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Premium
|
Znači počelo je! Gledam službenu stranicu i još nema nikakve obavijesti. Joj, samo da dignu smart pakete barem za 100%, ono sa 256 na 512. 120kn mjesečno za flat od 512kbps mi se čini za naše prilike sasvim ok.
![]() |
#295 |
Moderator
|
Sumnjam da je počelo jer prije 11. mjeseca ne budu ništa napravili. Meni je Tekom dignuo brzinu još prije tjedan dana al oni i dalje limitiraju.
![]() |
#296 |
Moderator
|
Sad sam ih pitao jel kaj rade i odgovorili mi da upravo sastavljaju obavijest ![]() Napokon se pokrenuli.
![]() |
#299 | |
Moderator
|
Ništa posebno. Po 5-10kn pojeftinili smart pakete i dodali novi od 1024/256 za 189kn. Citiraj:
![]() |
![]() |
#300 |
Moderator
|
A čuj, sad mi je cijena koliko i 5GB paket kod T-coma. Iskreno, nisam se nit nadao povećanju smart tarife, al i 10kn je ok ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|