|
![]() |
#271 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Žao mi je kaj nisam rješio prije 5-6 sporednih kad sam imao više vremena i mogao nesmetano putovati. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#274 |
Super Moderators
|
Grafika uopće nije "boli glava" kako su nas muljali sa filmićima koje su puštali u javnost...tek nakon onih modova liči na nešto. Meni se čisto bljuvalo kad sam morao gledati one low-res texture...sad je podnošljivo. Vidi se da su bili pod pritiskom izbaciti igru kaj prije... bdw-vidim da uzimaš novu grafu...kaj hoćeš biti prvi na forumu koji je prešao 12000 u 05??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() jedno bedasto pitanje...kako odbaciti u inventoriu oruzje ili bilo sto sto skupis prilikom questa sto ti ne treba? nakon odredjenog skupljanja se ne mozes kretati a to bas i nije pozeljno ![]() nigdje nisam nasao opciju odbacivanja predmeta... help please... |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Super Moderators
|
Scrolaš na item koji hoćeš baciti, držiš Shift tipku u klik mišem. Kad izađeš iz prozora-vidjet ćeš da si bacio selektirano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Sto se grafe tice,jednu ponudu za X1900XT nisam mogao odbit jer je super povoljna,tako da je to razlog prodaje ove i kupovine nove ![]() Nego...upravljanje mishom je zivi uzas u inventory-u itd,u igri je ajmo rec ok,ali kad udjem u inventory...kasni za pol sekunde i ne reagira kako treba,totalni uzas i jede zivce... Cim sam izasao van,prvo sam se pitao sta sad?! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#278 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#279 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Ja sam inace vukao item (drag/drop metoda) van tog prozora, onda se zatvori, a taj item kaj sam htio bacit leti i onak je mala rukica iznad njega. Mozes vitlat i pustit tipku misa pa odleti dost daleko... ![]()
![]() |
![]() |
#280 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#282 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Banned
|
Ne, nije u tome fora, normalno se mogu razgovarati sa njima, ali kad hocu uci u Great Hall dolje u lijevom kutu su mi vrata crvena tj. zakljucana i nikak ne mogu unutra osim provaljivanjem, a to je i razlog zakaj me cuvari ganjaju... WTF is going on??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Super Moderators
|
U Skingradu uđeš u zamak i razgovaraš sa slugom koji ti pozove glavnog.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#286 |
Guest
|
Zapeo sam na questu Wayward Knight. Kako onoj dvojici debila objasniti da se trebaju healati ili da bar stoje na mjestu dok ja očistim prostoriju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Guest
|
The Wayward Knight, ekipa uletila u Oblivion Gate kraj Cheydinhala i sad ih treba spasit. Lijepo ih spasim, ali kreteni ostaju sa mnom i uletavaju u frku i poberu batina, a ne znaju se ni healati, ni stajati na mjestu. I naravno, poginu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Trenutno u Skingardu zatvaram vrata, do toga još nisam došao... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Guest
|
Gle, ja sam level 2, tek sam na početku... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Banned
|
Eeee, to je meni stvaralo probleme... budale se zaletavaju i brzo crkneju (onaj prenapuhani sin od vodje Cheydinhalla)! A nista, ja sam puno puta napravil quicksave i zaletaval sam se ispred njih, ali nikak nisam mogel spasiti obojicu vec sam samo uspjel spasiti sina. Dok to obavis onda si njihov clan i od tate od tog prenapuhanka dobis za nagradu na odabir dal oces mac ili neki stap... Ja sam uzel mac (Thornblade) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Guest
|
Evo, i ja sam uspio. Ali mi nije jasno zašto im ne mogu reći da stanu ili da se healaju...još jedan aspekt gdje Oblivion kaska za Falloutom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
Iz aviona se vidi gdje su mulci iz Bethesde pogriješili... igra je port s konzole i kao takve ništa je ne može spasiti. To ne znači da je loša, nego jednostavno pati od "konzolitisa" - pojednostavljivanjem gameplaya podilaze masovnosti i šuškama koje su dripci s gamepadom u rukama spremni iskeširat za sjajne i svjetlucave naslovčiće na svojim telkačima. Da su imali pristup kao Morrowindu gdje je PC verzija prilagođavana XBOXu, imali bi puno poliraniji i igriviji proizvod. Fanovi Fallouta, ako trojka bude najavljena i za konzolu, pišite kući propalo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
Keeper of the Nine Keys
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
L-L-L-Look at you, Hacker. A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you r-r-r-run through my corridors-s-s. H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine? - SHODAN CPU : AMD 64 X2 4600+ / 2400Mhz (Sckt AM2) CPU COOLER : Stock MOBO : Gigabyte GA-M59 SLI-S5 (BIOS - F8) RAM : 2x1GB SuperTalent CL4 (4-4-3-8) PC6400 DDR2-800MHz GPU : XFX 8800GT 512MB "Alpha Dog Edition" @ 710/1720/1030 POWER SUPPLY : Thermaltake Toughpower 600W PSU CASE : Thermaltake Armor Jr HDD : 2 x Seagate 320GB HDD SATA2 DVD-RW : Pioneer DVD-RW R-110 MONITOR : BenQ G2400W 24" 5ms LCD 1920x1200 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Registered Abuser
Datum registracije: Jan 2006
|
Jesu i vama ovak jadne teksture na podu: ![]() ![]() ![]() Znam da se štedi na tim nebitnim teksturama ali ove nisu mutne nego su pikselizirane. Iz daljine jako dobro izgleda al kad se približiš užas : baad : Citiraj:
http://www.tessource.net/files/
![]() |
![]() |
#296 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Upravljanje misem je doista lose napravljeno i negdje je presporo a negdje prebrzo pa ga nemozes ni podesiti kako treba ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Keeper of the Nine Keys
Datum registracije: Mar 2006
|
L-L-L-Look at you, Hacker. A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you r-r-r-run through my corridors-s-s. H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine? - SHODAN CPU : AMD 64 X2 4600+ / 2400Mhz (Sckt AM2) CPU COOLER : Stock MOBO : Gigabyte GA-M59 SLI-S5 (BIOS - F8) RAM : 2x1GB SuperTalent CL4 (4-4-3-8) PC6400 DDR2-800MHz GPU : XFX 8800GT 512MB "Alpha Dog Edition" @ 710/1720/1030 POWER SUPPLY : Thermaltake Toughpower 600W PSU CASE : Thermaltake Armor Jr HDD : 2 x Seagate 320GB HDD SATA2 DVD-RW : Pioneer DVD-RW R-110 MONITOR : BenQ G2400W 24" 5ms LCD 1920x1200 Zadnje izmijenjeno od: MOrdecai83. 06.04.2006. u 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Premium
|
Ja igru ne kuzim,ali sad idem hrabro igrat ![]() ![]() ![]() I btw stavite mod za vodu,izleda puno,puno ljepse! EDIT:Ja sam u Imperial City-u svrljam po gradu ko muha bez glave ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 06.04.2006. u 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Registered Abuser
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Evo malo o preformansama u Oblivionu: http://www.gamespot.com/features/6147127/index.html Jedino šta su u srednjoj klasi kod grafičkama sa HDR uključili ga a kod onih sa 2.0 shaderima ne pa nisu jednaki uvjeti. Zato se nemojte čudit što tamo x700pro vrti brže od 6800GS ![]()
Zadnje izmijenjeno od: OveRkiLL. 06.04.2006. u 22:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
...sta te briga,bitno je da imas pilu od kompa,a kad dodje napokon igra koja ga u cijelosti iskoristi,ti ka muva bez glave svrljas okolo...:clap:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|