|
![]() |
#272 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
I je i nije, ovisi što očekuješ. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#274 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Citiraj:
nub To svi kazu ali me vuklo da otkljucam DLC. Hajd nekad kad zavrsim igru zapocnem DLC. Vidim nemam sta da radim u njemu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Registered User
|
Znam da Omen nije tezak, ali nek sam i ja jednom dosao do nivoa da se mogu zayebavati sa bossom kao youtuberi.. lol https://www.youtube.com/watch?v=nO3GS6Nvb6U Inace, glupo pitanje ali sta tacno radi Erdtrees Favor? Ja nikako ne vidim razliku. Bilo da koristim Erdtrees Favor ili Erdtrees Favor+1. Cak sam testirao na neki bossevima. Jel poveca stats HP i stamina stats ili? Inace napatim se i kod Godskin Duo ali ih savladam nekako. Oborim i onog Naila u dvorcu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Pa bar za taj talisman piše što radi. ![]() Zadnje izmijenjeno od: bambi56x. 20.07.2024. u 10:07. Razlog: kvadrat |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
Inače super peglaš! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Registered User
|
bambi56x Morma malo smanjit sa igrom. Prolupao sam. Da vidim stats, vec sam trazio nesto sto ce mi raditi brzi recovery stamine. Ne da je poveca. I ne znam kako sam mislio da to radi Erdtrees Favor. Negdje sam ili pogresno procitao ili sam citao za neki drugi talisma. Thx anyway. Nasao sam green turtle talisman i to je to sto mi treba. nub Nekad sebi otezam. Nekad zaboravim prebacit ![]() Ali isto kontam da podjem koristiti štit. Pa gledam da li mi je s jedno mrukom dobar dmg itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Registered User
|
So, this happened. ![]() Ostalo mi je jos dosta igre da predjem. Ali ovako ovo sto sam do sada odigrao i vidio, pokvarila mi je sve ostale open world igre. Kakva igra, koliko je samo masivna i koliko sadrzaja. Ostao sam bez rijeci. Probat cu ostale regije, mozda i DLC zapocnem ali sto se DLC-a tice, evo stats trenutni pa ako neko ima neki savjet sta da levelujem. Ne znam sta je bitno, neka napise. Hvala. ![]() Imama River of Blood i Nagakibu na max out levelu. Imam i Star Fist sa kojim sam ubio Elden Beast i Radagona ali mislim da cu se vratiti na katanu.
![]() |
#280 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Bleed ti je nerfan u dlc makar se tako ne cini. Al rob je dobar izbor |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 | |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
Kaj se statsa tice ako ideš s nagakibom i rob, možda bi bilo bolje napraviti respec sa više naglaska na dex. Str praktički može ostati na najnižoj razini koja ti treba za koristiti oružje. Rivers of blood uglavnom skalira s dexom, i treba nešto arcanea, a nagakibu možda staviti kao keen da skalira s dex pa na nju staviti bloodflame blade da se dobije više bleeda i veći dmg. Možeš još uložiti i u vigor. Softcap za dex je 80, za vigor 60. Čisto ako hoćeš min-maxat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Registered User
|
Hvala kolege. Onda cu ostaviti stats kakav jeste bez reseta a levelovati se do nekih 155 pa ozbiljnije zapoceti DLC. A tih 10-15 levela gurati, kako kazes, Dex a zatim Arc i Vigor.
![]() |
#283 |
Registered User
|
Poceo igrati PC "narodnu" verziju. Uspio sam odraditi nekako qust za Mohgwyn's Palace bez PVP-a. Ubijen je Mogh, jos samo Radahn pa da otvorim i DLC. Medjutim, popeo se gore u Vulcano Maner. Dobio sam pozivnice/pisma da se "uclanim" a onda i za one NPC-eve. Medjutim, ne mogu ni jedno pismo procitati. Znam sta treba raditi, imaju 3 NPC-a. Treceg samo nisam ubio u snijeznom dijelo jer sam tek usao u Royal Capital. Ali bih se zakleo da sam mogao pricitat pisam u kojima mi pise lokacija i ako je obiljezena na mapi. Kontam, da ne ulupam 40h i onda skontam da mi treba original verzija. A opet mi se nesto ne daju pare kad sam vec uzeo "shadow of the erdtree edition" za PS5. Samo su performanse na konzoli krs, mozda mi se i pregrijava ali mi se vise ne igra na njoj. Je li ovo bug, da li je uopste moguce normalno igrati bez online komunikacije ili.. ?
![]() |
#285 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|