|
![]() |
#271 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#272 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Scoria: Nadam se da ćemo na Poljudu imati istu sudačku zaštitu kao Hajduk u Maksimiru TRENER Rijeke Elvis Scoria, kojeg u subotu nakon važne pobjede nad Slaven Belupom u prošlom kolu očekuje težak zadatak, borba protiv "novog Hajduka" na Poljudu, nada se da će njegova momčad imati istu sudačku zaštitu kakvu je Hajduk imao na derbiju u Maksimiru. Podsjetimo, osječki sudac Željko Širić u nedjelju je u Maksimiru "puštao igru" unatoč ogromnom broju prekršaja s obje strane, što je na kraju rezultiralo isprekidanom igrom do granice nepodnošljivosti, a možda je utjecalo i na konačan rezultat. Hajduk je, po konačnoj statistici, imao više prekršaja od Dinama, ali nijedan nije bio sankcioniran žutim kartonom, a Scoria se nada da će slično suđenje imati u predstojećem susretu protiv Hajduka na Poljudu. Ne bih previše pričao i igri Hajduka, ali siguran sam da neće igrati kao u Maksimiru. Mi ćemo pokušati u utakmicu ući na svoj način, ja se samo nadam se da ćemo imati istu sudačku zaštitu kakvu je Hajduk imao u Maksimiru. Nadam se da ćemo imati takvo su]enje u splitu, valjda je normalno da imamo iste uvjete kao i drugi." - ustvrdio je Scoria u razgovoru za Index.hr. Trener Rijeke nije se prepustio euforiji nakon odlične igre Rijeke protiv Slaven Belupa, u kojoj su se posebno istakli Sharbini i Vugrinec, pri čemu je ovaj potonji već u prvom susretu u dresu Rijeke pokazao da se radi o velikom pojačanju. "Forma nam je konstantno rasla već neko vrijeme, tako da nisam posebno iznenađen. Što se tiče derbija Dinama i Hajduka, on nije pokazatelj igre Hajduka. Hajduk nije igrao bunker, igrao je široku obranu, a Dinamo praktički nije imao nijednu šansu. Na Poljudu će to biti drugačije." - oprezan je Scoria. Iako je za očekivati da će utakmica Hajduk - Rijeka biti itekako zanimljiva, HTV je uživo odlučio prenositi susret Zagreb - Dinamo, pa smo zamolili Scoriju da nam prokomentira tu odluku HTV-a. "Očekujem da će utakmica Hajduk - Rijeka biti lijepa za gledanje, ali isto tako mislim da ništa manje atraktivna neće biti utakmica Zagreb - Dinamo. Logično je da HTV prednost daje klubovima s najviše navijača, a to su prvenstveno Dinamo i Hajduk, a potom i Rijeka. Ne mislim da je tu bilo neke zle namjere, jednostavno se poklopilo da su u jednom kolu dvije zanimljive utakmice, i Zagreb je momčad koja puca na sam vrh tablice, tako da se ne bih previše zamarao oko toga." - ustvrdio je Scoria. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#273 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Ma to sa prijenosm su pizdraije. Dal sam u pravu ili sam malo nerealan ,ali mislim da poslije Dinamo-Hajduk je Hajduk-Rijeka najveci derbi bez obzira tko igrao...?? ma neka lijepo idu u tri pi...materine... bas sam se razocarao...
![]() |
#275 |
a.k.a. LOPOV
|
Mislim da je po statistici gledano Hajduk-Rijeka jaca utakmica od one zagrebacke, sto se mene tice vagao bi koju bi stavio u prijenos Al prisjetimo se lanjske sezone znamo da je Zagreb smazo i Hajduk i Dinamo vise puta pa je to realniji izbor, Kaj ne ![]() ![]()
![]() |
#276 |
Super Moderators
|
Vidim ja da Riječani sad šute ko kurve na Scoriin komentar-glavno da su svi vikali kak je suđenje Dinamo-Ajduk bilo prva liga. ![]() Mala digresija-da Riječani kao gosti u sljedećoj tekmi naprave 35 prekršaja, baš me zanima koliko bi ih od jedanaestorice ostalo na terenu do kraja tekme??? ![]() I koliko bi žutih i crvenih pobrali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Tlacitelj i neznalica
|
Pa sudenje je bilo taman onoliko koliko treba biti da ubije igru,nije nista pogrijesio,ali isto tako ne bih pogrijesio da je dao koji zuti.Znaci ono bas ukratko kurvinski,po meni bi trebalo biti svaki 5faul tog igraca da je uatomatski zuti.Mislim da bi se trebala promjeniti malo pravila sta se tice faula,kao u malom nogometu pa bi onda ljudi malo pazili kako udaraju. Kakva je fora uzeti loptu igracu uz faul,to je bez veze,a ombrambeni igraci naprave milion "profesionalnih" faula... znate ono korner tri penal,e sada faul tri penal pa da vidis kako bi se igralo cisto. Mislim da opcenito u nogometu imalo malo zutih i crvenih kartona...
![]() |
#278 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
Al kolko znam niste ni vi dobili ![]()
![]() |
![]() |
#280 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Pa najave su bile 5:0, sad je malo na mene red da podjebajem. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
BTW Kaj vas sad remiji zadovoljavaju ko pobjede otkad vam je ciro doso ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#283 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
@Emissary, stoji da je Hajduk uspio srediti obranu, uspješno se cjepka igra na 40 metara od gola, nabacivanja u šesnaest se sada čiste bez problema. Ali to nije riješilo igru, Hajduk je sa Dinamom odigrao antiigru, a tako se dugoročno ne postižu rezultati. To može proći u gostima i to na jednoj utakmici. Ako Kranjčar hitno ne proigra i ne priključi mu se još netko, već će Rijeka iz Splita otići s bodovima.
![]() |
#284 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
![]() A moze i s bodom,ali bolje zvuci u mnozini...
![]() |
![]() |
#285 | |
Premium
|
Citiraj:
U drugom poluvremenu su bili čist dobri s organizaijom igre. A primijetio sam da imaju odlične kontre, veoma brz prijenos lopte. Još samo da imaju kvalitetnog napadača. Da se Munhoz nije ozlijedio, te kontre bi bile još opasnije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Da se Ajduk nije olako riješio Veića-možda bi to na nekaj i ličilo. A i taj Munjoza ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Premium
|
Citiraj:
Praktički je svaki put probio blok. Momak jr stvarno brz nema šta, rekli su da se Deranja vratio. Baš me zanima kako bi to funckioniralo, dva kepeca al brzi ko sam vrag. S tim da je Deranja puno bolji realizator. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Super Moderators
|
Ma meni se ovaj "derbi" zgadio do jaja, od Štimčevog zahtjevanja da se maknu svi transparenti "uvredljivog sadržaja" ili će tražiti da Ajduk napusti teren, do toga kaj je murja Torcidi oduzela "uprava van" kaj je brat-bratu uvođenje verbalnog delikta, BBB su ostali isto bez transparenata, igra je bila negledljiva... Već mi je par puta došlo da otvorim temu o murji i "verbalnom deliktu", ali sam se sjetio da je tu na forumu hrpa idiota koji bi to brže-bolje skrenuli na domoljublje, liberalizam, crne, crvene i zelene ![]() Da ne pričam o tome da bi ih 80% bilo onih koji uopće ne prate nogomet. Nego bi samo malo kenjali na netu ono kaj nemaju muda/volje/hrabrosti napraviti u normalnom životu. Na kraju ispada da se huliganstvo sprečava oduzimanjem transparenta "Uprava odlazi i Svinjo debela" ![]() A ne sjećam se kad je u Maksimiru bilo toliko pirotehnike. Ali je zato uredno plaćeno milja i nešto za osiguranje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Tlacitelj i neznalica
|
Da vise kosta osiguranje nego organizacija cijelog kola HNLa,pa bilo bi pametnije da smo mi pametniji ![]() Da bolje da ne otvaras tu temu vec otprilike vidim postove... ![]() To sa transparentima stvarno nema smisla,pa jos najoblje da se ne moze na stadion staviti transparent po volje,stvarno smjesno....a sta se tice baklji neki ljudi su valjda stvarno glupi,pa ne kuze da se baklje ne bacaju na teren,valjda bi to trebalo svakom osobno natuknuti prije ulaska u stadion ili napsiai na kartu:NE BACATI BAKLJE U TEREN! Bilo bi fora da nam stave jedan veliki pleksiglas ili neku zicu visoku 20ak metara pa da onda bacaju... ![]()
![]() |
#290 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja sam se opeko na pirotehniku i reko nikad više,sad nama trojici sude neš slično kao pokušaj ubojstva...A još je i Marinko i ježurka najavili da će dio kazne potražiti od navijača.....16000 eura,jebo sam ježa i nikad više.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Super Moderators
|
Je, nekaj sam i ja čuo da će Rijeka tužit navijače za baklje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
A vidiš sada da je to bilo dobronamjerno! ![]()
![]() |
![]() |
#293 |
Premium
|
Moja navijačka karijera je gotova....nema je više,sad samo čekam sudsku zabranu.IMA LI MOŽDA PRAVNIKA ILI SLIČNIH OVDJE???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Super Moderators
|
Onda dečki-kakve su prognoze za danas? Kamen Ingrad-Cibalia Hajduk-Rijeka Međimurje-Pula Staro češko Slaven Belupo-Inter Zagreb-Dinamo Osijek-Varteks Nadam se da će Ajduk nastaviti tradiciju zadnja tri kola bez pobjede ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
Kamen Ingrad-Cibalia.....................1 Hajduk-Rijeka.................................0 Međimurje-Pula Staro češko...........0 Slaven Belupo-Inter........................1X Zagreb-Dinamo...............................X2 Osijek-Varteks.................................0
![]() |
![]() |
#297 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Super Moderators
|
Prošlo je sedam kola a Slaven još nema prvenstvene pobjede. Čujem da je Mumlek potpisao za njih??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
Hajduk-Rijeka 0 Međimurje-Pula Staro češko 2 Slaven Belupo-Inter 1 Zagreb-Dinamo 2 Osijek-Varteks 2 ....i ja se nadam za ajduk... ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|