|
![]() |
#271 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
Koristis tipke za "lean up" u "lean down" (one sto na motoru koristis za dizanje na zadnji i prednji) za rotaciju auta |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ma znam ja to ali nikako mi ne uspijeva. 3 crtice driving skilla sam digao na tome, isponova i isponova... nikako da napravi fuckin puni krug... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#273 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja sam recimo pokusavao 50ak puta dok nisam skuzio da mozes jos i one tipke koristiti : bonker : ![]() Poslije toga sam jos negdje 50ak puta pokusavao dok mi nije uspjelo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
http://img249.echo.cx/my.php?image=g...secrets5xs.png Evo pa se guštajte. P.S. Obratite pozornosti na lijevi,gornji kut karte pogotovo osobe ženskog spola ili homoseksualci! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
E koji kamion treba imati za pljačku, koje marke. Čuo sam da se na traktor može priključititi neki strpjevi,jel to istina. Jel ko ima save game kad se trebaš zaletiti s PCJ-om u onak avion kaj polijeće. Save gameovi su mi se zblesirali i moram sve ispočetka. JEl ima ko save game taj?
![]() |
#282 | |
Premium
|
Citiraj:
Traktor ima neku kuku iza koja se moze podizati i spustati tako da mozes slepati vozila, a strojeve nisam probao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Kaj da napravim dok mi piše na misiji da trebam više underwater skill za to? Mislim da trebam plivati ili kaj da dobim taj skill, ali trebam potvrdu iskusnih da ne trošim vrijeme bezveze |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Ex-Gastarbajter
|
Evo ja napokon prošao barrel roll. i to sa srebrom. ja sam uspio tako da ideš sa kosa na skakaonu i samo sa prednjim kotačem pogodiš skakaonu. onda malo popraviš pitch i gotovo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Premium
|
Pa to je skoro najlakše proći ![]() na kolko posto si Renesis? Probaj proći onu misiju kad s onim malim RC avionima trebaš ubijati facere na biciklima koji se voze po gradu. S avionom je najteže upravljati (kad skrećeš, inače je lako), ali je na vice city bilo teže skužiti, ali ne i voziti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Ex-Gastarbajter
|
Ja sam tu misiju sa avionom prošao bez beda iz prve. na wooziju sam isto došao da mi treba lung capacity... sada planiram jizzy-u uzet mob ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
KILLER
Datum registracije: Nov 2004
|
Napkon prošo cjelu igru.:clap: bilo je par problem misija ali je sve prošlo.
![]() |
#289 |
Premium
|
Ne znam da li je netko vec vidio, ali evo: Moguci screenshot iz GTA 4 ![]() Na jednoj francuskoj stranici osvanula je (moguca) slika iz GTA 4, koji izlazi slijedece godine na jesen. Prema jos nepotvrdenim informacijama od R* , igra ce biti 6 puta (rijecima ŠEST ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Ex-Gastarbajter
|
Pa već je San Andreas jako velik. ja sam nabrijao 600-tku da leti tako da brže idem između gradova... Ja trenutačno rješavam Torena. Vidim da će mi se sviđat i GTA 4 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
igram vec desetak dana bez problema, ali igra me izbacuje u zadnja 2.... svako malo napravi error i igra crashira.... jel se ikome ovo javilo?
![]() |
#292 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Vozim drugu "trucking" misiju i odjednom mi se pojavilo Cheats Activated, valjda sam ukucao neku kombinaciju sa strelicama i wasd-tipkama !!! Pa kako ?! :confused:
![]() |
#293 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Premium
|
GTA SA Radio Extractor v1.0 ![]() Odlican programcic, konvertira radio stanice iz PC verzije u .ogg kojeg mozete u winampu slusati. Mozete konvertirati cijelu radio stanicu (sa DJ komentarima ili bez) u jedan veliki fajl ili posebno, pjesmu po pjesmu. Link |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Premium
|
Ima taj programčić mogućnost da radim obrnuto? (neku mjuzu stavim kao radio stanicu) Kak da stavim svoju mjuzu pod user tracks? Skopiral sam mjuzu (mp3) i kad dojdem u igri na user tracks uključi se neka radio stanica. P.S. Reinstaliral sam win i više ne šteka kao prije ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Premium
|
Citiraj:
Bilo je par postova prije, trebas malo potraziti. Kad kopiras mp3 u my documents>gtasa user files>user tracks, moras u igri otici na audio settings i napraviti folder scan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Ah, mene je opet neš počelo zajebavat...Bilo je super... Sad mi se komp restarta nakon 5 min igranja...Sve ostalo radi ok... Prime-stabilan, memtest-stabilan, loopanj 3dm-a....Forceware 71.89, Audio 6.14.... WTF? Taman je postalo zanimljivo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|