|
![]() |
#271 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Dobro znam koji su modeli u igri. Ali isto tako postoje i razne recenzije za OC verziju po netu pa ako ne vjerujes stranicama proizvođača, imaš ovo npr. http://hothardware.com/Articles/Giga...Force-GTS-250/ Uglavnom sve 3 imaju taj isti Zalman gore, razlika u nazivu je jedino zbog tih radnih taktova, a ne zbog toga da jedna ima Zalman, a druge ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#273 | ||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Zbilja ne vidim smisao tvog posta kada smo to utvrdili još 4.12. x64 javio da ima OC verziju i da je Zalman gore ![]() Citiraj:
Tako da smo iz prve ruke još prije četiri dana saznali da i OC verzija nosi Zalman. Tako da sve ovo što ti sada pišeš smo već ranije saznali ![]()
![]() |
![]() |
#274 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Dali možda netko ima ovu: http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=6882 Dali ima nekih problema s tom grafom i dali je bučna? |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
On ti je dovoljan. Znaš da njegovim montiranjem gubiš garanciju na grafu?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#283 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko sam čitao, na novijim grafama se ne može skinuti stock cooler bez da se to ne vidi. A to je dovoljan razlog za gubljenje garancije.
![]() |
#285 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#286 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Nema XFX nikakve naljepnice Jedino ona "žvaka" od paste debela jedno 2-3mm na memorijskim čipovima , ako ju skinem bude se skužilo da je mican kuler I još jedno, je dovoljno samo pasivno hlađenje ili bi bilo pametno staviti i 120 gore? Kučište je CM690 dobro provjetreno |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
A ako već imaš koji koji vent viška koji ničemu ne služi, staviš odma. Škodilo sigurno nebu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#292 |
Banned
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel ima netko iskustva s ovom grafom,dolazi mi za par dana? http://www.links.hr/index.php?option...kl=051.803.629 |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 | ||
3.14zda ®
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Banned
|
Dobro,vise vuce na 60 posto nego na 50,ali ok ![]() Pa kakve veze ima sto je green(nisam upucen)? Ne moze se clockat ili ? I kad vec spominjes cooler,pod glasan mislis glasan kao zalman na ovoj kartici? http://forum.pcekspert.com/showpost....2&postcount=12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
imam tu isti, tehnicki je palit ali to je doslovno ista grafa. Taktove sam stavio na referentne iako ima jos dosta prostora za neki OC, green neka ide u 3PM. Dovoljno je sto ne bacam baterije u smece i izbjegavam plasticnu ambalazu od mene za spas jadne planete. Ionako njoj nece biti nista nego cemo mi pokrepat. Uglavnom, da nema ocajnog coolera grafa bi bila tako cisto ok, naravno ne po toj cijeni u linksu. Uredno mi gura sve na 1920*1080, velika vecina uz lock na 60. Naravno, AA mora ostati na 2x ali sve ostalo moze The Way It's Meant To Be Played ![]() No taj cooler....bemti al moze da zuji. Koliko sam skuzio imaju i neku heatpipe verziju istoga koji je gotovo necujan. Naravno, taj ne stavljaju na green verzije ili ga samo nema na ovim modelima koji se prodaju kod nas. Uglavnom kada sam uzimao grafu nisam isao na gtx260 jer sam zakljucio da mi ne treba za ove danasnje konzolaske portove. Tu sam bio u pravu ali da sam tada znao da grafa ovako zuji sigurno bi pljunio tada tih 500kn vise bez razmisljanja. E da, bez nekih pametnih razloga trazi 2x 6pinsko napajanje. Valjda misle da je to cool ili samo recikliraju jedan te isti PCB za vise modela, moze iritirati ako kao ja imate samo jedan pa drugi morate rjesavati s adapterom i samim time proizvesti nered u kucistu. Jos jedan razlog za izbjegavanje tog modela bio on u gainward/palit/xpertvision verziji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() Tko ti brani clocknuti ju 10% i dobiti da tako kažem ne-Green taktove komponenata koje su smanjene,tj. underclockane. Ako je problem sa 700mhz clocknuti GPU na 738,tj. izvući 10% sa 1000 na 1100 za memoriju,onda ja zaista ne znam o čemu pričamo. Isto tako pusti priče o hladnjaku,nekome je i VF900 bučan,ne znam mislim,sve se da srediti profilom u Rivatuneru,i ništa nije tako crno kako dizla često predstavlja. A tebe ne razumijem,kako se daš tako narajcati kao da imaš 8g. To je odlična grafa,i šta onda da piše Green a ne Greatest hits,mislim stvarno. ![]() Stvarno ne znam kako se daš tako hebati u zdrav mozak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Banned
|
Nabavljam ju za 600 kn, pa me zanima jel mi se vise isplati da ju prodam dalje ili zadrzim,ionako sam ciljao na 5770 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|