Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Overclocking
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.04.2008., 21:44   #61
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Ne, defaultne postavke u driverima (konkretno slika je na Quality), dok se ovo ''High'' odnosi na postavke u igri.
Razer je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2008., 21:49   #62
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Upravo tako sve je u driverima na Application selected ili je čak povećano kao np Supersampling za transparencije i sl je kod mene forsirano...
Staro 11.04.2008., 18:32   #63
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Evo jedan odličan review na ovu temu

BenchZone

EDIT: nabasah na jednu zanimljivu vijest:

Fudzilla

Zadnje izmijenjeno od: Razer. 11.04.2008. u 19:32.
Razer je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2008., 21:35   #64
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
lik iz nvidie s linka nema pojma o cemu prica jer dok postoje manijaci kojima se tepa da su entuzijasti kupovat ce se i jaci procesori. to sto nikome ne trebaju je druga stvar
tehnicki ljudima treba soft koji ce iskoristiti postojece procesore a ne nesto posebno brzi procesori. tu je donekle u pravu jer intel/amd nemaju koristi od tamo nekog softvera nego im je cilj prodavati nove procesoru uvjeravajuci ljudi da im trebaju i u takvom razvoju situacije bi popusili.
sad, dokle ce ovi moci iskoristavati postojecu tehnologiju i tuci vise tranzistora istina, pitanje je. core 2 je vec gotovo ispucan a tesko da se moze ocekivati neki brzi prelazak na manje od 45nm uskoro. tehnologija to bas i ne omogucava. ono sto sam vidio da se testira bas za sada i ne prolazi dobro.
no u isti zid ce uskoro udariti i nvidia/ati a ni oni nemaju neku revolucionarnu tehnologiju na pomolu.
tako da je sve ovo vise-manje preseravanje i ispada poput sprdanja liku s kojim zajedno tones u zivi pijesak kako je konj sto je upao

a ovaj drugi clanak - kao sto se kroz cijeli thread i provlacilo - gamerski benchmarci obozavaju jace procesore, igre na njih gotovo uopce ne reagiraju. dakle tri stranice rasprave bezveze, treba sve preseliti na neki 3dmark thread
greg SE je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na