|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Preporuka klasične tipkovnice
Avaj, nakon višegodišnje torture (od 2002g) i par uspješnih reanimacija moja skupocjena Mitsumi tipkovnica (to je ona koja je bila najeftinija ikad u hgšrotu) ![]() Nisam je mislio imat na stolu sve ove godine ali grozno škripi pri tipkanju a to pak izluđuje ženu pa sam je ipak sa vremenom zavolio ![]() Dakle-trebam preporuku za klasičnu tipkovnicu koja ima glavno polje za tipkanje ne manje od 28x9. To mi je jako bitno-nikak se nemrem priviknut na manje tipke. Ne treba imati nikakve dodatne funkcije (multimedijske điđe) ili nedajbože F tipku.
![]() |
#2 |
Yes yes
Datum registracije: Nov 2003
|
Logitech Internet 350 - cca 90kn meni jedna od boljih klasičnih.... postao sam ovisnik o tipkama i non stop nekaj bzvz pisem.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
|
Imam na ormaru skoro pa novu Internet Navigator SE ali mi je polje za tipkanje premalo i ima onu odurnu F tipku, za popizdit... Ta 350 ima F tipku?
![]() |
#5 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Dobri stari Cherry možda? http://www.nobilis-informatika.hr/ph...32&pro_id=2404
![]() |
#7 |
Super Moderators
|
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Mislim da se radi o F-lock tipki,nakrcaju f1-f12 tipke s nekakvim glupostima da ti zagorčaju život.Kad je f-lock isključen pritiskom na tu tipku otvaraju ti se gluposti,npr. help,search,kalkulator,a dok je uključen imaš f1-f12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Funkcijska tipka kojoj mozes u driverima podesit određenu akciju. Npr. pokretanje nekog programa, u igrama itd. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Super Moderators
|
![]() |
#13 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Super Moderators
|
![]() |
#15 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Pogledaj della u mom sigu ![]() To je to sto tebi treba ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
@tr@yche-fleks gdje ima za kupit takve dell tipkovnice? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Sta je je, ova Slim Alu tipkovnica je ZAKON. Doduse u Hr ima za kupiti malo drugacija verzija, ima malo normalniji "dvoredni" enter...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
U Apple shopu u Maksimirskoj ti imaju tu s vecim Enterom... btw, zakaj koristis nju ako imas lap? Stvarno je mrak, osjecaj pri tipkanju je zakon, tipke se pritiscu izuzetnom lakocom i mogu osjetno brze pisati na njoj nego na bilo kojoj tipkovnici dosad koju sam probao...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Silent member
Datum registracije: Jun 2007
|
Evo za ovu tipkovnicu imam samo rijeci hvale... bila je udarana, nekoliko puta lupana o zid ali nishta ostala ziva...http://www.melcomp.hr/pix/tip-096w.jpg
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ja sam na logitech ultrax premium, nist posebno ali eto, ima trazene dimenzije pa da ju napomenem kao izbor. mana joj je sto ima to nesto malo MM tipki, istina dobro su postavljene za nas koji ih ne koristimo (koristi li to netko uopce??? ![]() za tipkanje je ok (vidi se, puno pisem), tipke nemaju preveliki hod i nisu potpuno necujne (ja to mrzim, osjecam se kao kreteni u filmovima koji glume hackere pa kao nesto tipkaju a zapravo samo masu prstima u prazno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Imam Cherrycu G80 made in West Germany (!!) i savrsena je, osim kaj nabijanje po njoj budi susjede ![]() Preporucam Logitech Internet 350. Jako ugodna i dobra, skoro pa se nije razglohala, iako sam neka slova ispolirao do visokog sjaja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
JDM
|
Uber tastatura, jedino je ''dosta'' glasna (ne sad ko neke klikuse, al se cuje). Al za pisanje majka. Normalan raspored, ugodne tipke, cvrsta i robusna... Uglavnom definitvno dobra tastatura. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
a to da se brže piše to je istina. moja brzina pisanja je ostala konstantna. tipkam sa 6-8 prstiju ali na ovoj jabučastoj to puuuno brže ide i sa puno manje grešaka. do sada najbolja klikuša ikad i ne vjerujem da ću ikada kupiti neku drugu osim nje isto kao što više neću nikada instalirati windowse (osim za krajnje neophodne stvari) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
http://www.gornjigrad.hr/index.php?p...id=960&cid=113 Najbolja tastatura na kojoj sam tipkal. -na faksuih imamo u jednom praktikumu. A probao sam sve ove: Dellova je u drugom praktikumu (@Olymp:iz Kodeksa ![]() Appleovu nebi ni komentirao ![]() meni su tipke prerazmaknute i ova koju sam ja probal je trebalo pritisnuti jače nego asm naviknut. Možda da si dam vremena bi mi se dopala i privikel bi se, ali...nisam A da nisam kupio Logija za 60kn sa 3g garancije garant bi uzeo ovu ali u usb varijanti (cca 150kn) Pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|