|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
![]() Imam win xp pro sp2 i ne radi mi net passport.Kaze da se skriva iza proksyja ili firewalla a ja to sve ugasim i nece.A bez toga net pasporta nece na msn.Kad idem konfiguriraj moj racun za koristenje net pasporta kaze da se ne moze povezat na internet ili je servis vratio krive podatke, a ja povezan a internetu s DSL-om.Neka mi netko pomogne hitno pls. Unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi probao ovako rjesit.. Iz Messenger-ovog help-a: When you click the Sign me in automatically check box when signing in to .NET Messenger Service, your .NET Passport name and password are stored on your computer. This allows Windows Messenger to sign you in automatically. You can delete this information to prevent being signed in automatically. On Windows XP Professional: 1. Click the Start button, click Control Panel, and then click User Accounts. 2. Click the Advanced tab, and then click Manage Passwords. 3. In Stored User Names and Passwords, click Passport.Net\*, and then click Remove. This does not delete your .NET Passport, but it prevents automatic sign-ins. 4. Click Close, and then click OK. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Ma ja ti uopce nemam toga acounta gdje pise net pasport.ja imam samo acount admina (moj) i gosta |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nema to veze s MSN-om, on radi i bez njega... Imaš li uopće račun za MSN? Ako nemaš, klikni ovdje, registriraj se s kojim hoćeš mailom, unesi ostale podatke i gotovo. https://accountservices.passport.net...x&sl=1&lc=1033
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Rijeseno
Ma rijesio sam ja to.Imalo je neke veze s cremenom i datumom pa sam to odklonio alt+r control timedate.cpl i konfigurirao vrijeme i datum. ![]() Hvala na pomoci sad mi radi i net passport. A sta je sa mrezom?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|