|
![]() |
#1 |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
SHARKOON Silent Storm 500W
Može par mišljenja o ovome napajanju, čini mi se dosta dobro i kvalitetno? Jel može još par preporuka napajanja u tom rangu, znači oko 450-600kn, a da nisu corsair i seasonic! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Enermax PRO82+ 425W ...600kn u hardveraju za koji dan... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
To je skoro pa nemoguce. ![]() Ono sto je moguce je da Sharkoon napajanja radi FSP ili neki drugi (veci) OEM, ali nikako Enermax. Sharkoon i Enermax su nekad davno imali suradnju (serija SilentStorm dual-fan napajanja su u biti bila rebrandirani Enermax-i), ali to je proslost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
te je a...
|
A da li navedenom sharkoonu mogu konkurirat antec trio 430W i hiper typerR 530w? koje je od tih tri najbolje napajanje? Malo off topic: koja je razlika između antecovih serija trio i neohe? Čemu služi onaj 8 pinski konektor na matičnoj za procesor? Imao sam napajanje sa 4 pina i normalno je sve radilo, a recimo cors ima 8 pina i isto sve normalno radi? U čemu je fora? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Sharkoon izgleda dosta snažno, a kvalitetu je teško komentirati jer nema baš testova istog. Od ta tri, definitivno Antec(seasonic), hiper je dosta slab ali je modularan jel. NeoHE je modularno i s manjim ventom. Citiraj:
Neke ploče odbijaju raditi bez 8 pin EPS-a, kao recimo neke intel ploče(tako mi barem kolega iz jedne trgovine veli). Do 600kn još imaš puno toga, od silverstone Element ST50EF, OCZ StealthXStream 500/600, Hiper 4M630-PU... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
te je a...
|
Citiraj:
Zato me zanima preporuka napajanja koja nisu corsair ili seasonic ali da su barem po kvaliteti približna njima! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Kupi PC power and cooling Silencer ili novog enermaxa 82+, ali naravno da nemaš garancije da se neće cuti. Evo TU imaš preporuka koliko ti srce želi. Baš sam slučajno naletio...sirtec bi mogao biti proizvođac - ljink Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 12.04.2008. u 13:17. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|