|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
AIO: iso mounter
pregledo sam pola interneta da nadjem neki program u kojem su svi moguci mounteri od...iso do nere...da nekoristim mal alkohol..mal neru...pa mal demon tools...i da mogu pregledavati rarove ugl. da mogu sve...ak netko ima neki program molio bih pomoc!! hvala unaprijed Zadnje izmijenjeno od: moonshadow. 08.04.2008. u 07:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
imam magic iso i imam magic iso mounter..i alkohol..i winrar..i deamon tools. i neru...ultraiso...imam malo brdo programa kada rusim widnowse muka mi je svaki puta sve to instalirati..ali ono da bude jedno 3 programa s kojima bi zaokupio pakiranje...raspakiranje..mountanje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
PowerISO... Po mom mišljenju je bolji od MagicISO-a jer za MagicISO trebaš dodatno instalirati razne pizdarije, ovo je instaliraj i deri... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
evo jedan super program WinMount 2.2.2 mogucnost mountanja no u direktoriju gdje ste ga snimili imate WMbrowser pomocu njega pakirate podatke...program je super brz moze mountati rarove..iso...nero filove...alkohol i super sam zadoljan s njim...bar za sada nepojavaljuju mi se nikakve pogreske tesko je bilo naci licencu ali evo link sto sam uploado na net http://rapidshare.com/files/10659873...t.2.2.zip.html |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|