|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Laptop do 4500kn
...koji bi mi preporučili? treba jednoj studentici za faks, znači nije za igranje ![]() pa koji bi bio najbolji za te novce? Hvala!
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Ja bi ovoga ![]() http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=5500067 *HP 6715s GC051ES Sempron 3600+ 1GB 160GB 15.4'' WXGA DVDRW DL ATI X1250 BT Free DOS + HP torba |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Mada nije ni ovaj za baciti a rekla si da ti ne triba za igre plus sta ima vec instaliranu Vistu mada sam ja teški protivnik nje... HP 530 GU334AA CoreDuo T2300 1GB 80GB 15.4'' WXGA DVD RW +/- DL WiFi Vista Basic Šifra: 5500110 Naziv: *HP 530 GU334AA CoreDuo T2300 1GB 80GB 15.4'' WXGA DVD RW +/- DL WiFi Vista Basic Gotovina/Kartice: 4.659,01 Krediti: 4.904,22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
ma najvjerojatnije cu joj reci da si uzme HP 6715s...to ce joj biti OK e da, btw. nisam ja žensko ![]() Hvala i LP
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
IMAN JA TAJ 6715s, skroz je uredan, neće se za***at, čak igran i igre (na minimum normalno, ali ne kupuje laptop za igre, pa je onda uredno) BEST BUY (prijevod - dobar za nas sirotinju) ![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
nisam bas doma sa tim jeftimim laptopicima. hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Hm...evo ti nešto znatno kvalitetnije od pogotovo hpovih "s" modela (drukčije hlađenje, magnezijska podloga tipkovnice, metalni držaći ekrana, malo bolja plastika, više servisa) http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=30561 cijena i više nego povoljna za stroja sa dvojezgrenim intelom i što je važnije - SantaRosa platforma...4xusb, firewire, card reader (u odnosu na jedan 6710s koji ima samo 2xusb) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
hm da vidim za što mi trebaju 4 usb-a???...aha ...usb rešo,usb stolna lampa,usb stick i usb miš...rješeno... Zadnje izmijenjeno od: drzook. 28.05.2009. u 17:52. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
*delete this* bolje šutit |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Možda teoretski, ali u praksi je situacija obrnuta. c/p http://en.wikipedia.org/wiki/USB#USB_2.0 These and other differences reflect the differing design goals of the two buses: USB was designed for simplicity and low cost, while FireWire was designed for high performance, particularly in time-sensitive applications such as audio and video. Although similar in theoretical maximum transfer rate, in real-world use, especially for high-bandwidth use such as external hard-drives, FireWire 400 generally, but not always, has a significantly higher throughput than USB 2.0 Hi-Speed.[15][16][17][18] The newer FireWire 800 standard is twice as fast as FireWire 400 and outperforms USB 2.0 Hi-Speed both theoretically and practically. http://en.wikipedia.org/wiki/FireWir...E_1394-1995.29 Comparison to USB Although high-speed USB 2.0 runs at a higher signaling rate (480 Mbit/s) than FireWire 400, typical USB PC-hosts rarely exceed sustained transfers of 35 MB/s (280 Mbit/s), with 30 MB/s (240 Mbit/s) being more typical (the theoretical limit for a USB 2 high-speed bulk transfer is 53.125 MB/s). This is likely due to USB's reliance on the host-processor to manage low-level USB protocol, whereas FireWire delegates the same tasks to the interface hardware. For example, the FireWire host interface supports memory-mapped devices, which allows high-level protocols to run without loading the host CPU with interrupts and buffer-copy operations.[18] FireWire 800 is substantially faster than Hi-Speed USB.[19]
![]() |
#13 |
Premium
|
Pozdrav. Evo ako se mogu uključiti u raspravu... I ja kupujem laptop do nekih 5,000kn Trenutno je na akciji slijedeći model ASUSA F7F Core duo T2250 Intel 945 GM 17 WXGA 2GB RAM 250GB HDD DVD+-RW Web camera 1.3mpx Wlan Tv tuner Express card slot 5*USB 2.0 1*vga 1*tv-out, zvučnici, torba i miš 2 godine jamstvo 5,000 kn Zanima me jel se to isplati uzeti...? S obzirom na firmu i karakteristike...? Lap bi mi bio zamjena za stolno računalo, ali naravno da bi se volio i malo poigrati na njemu, pa me zanima kakva je navedena grafika na ovom laptopu... Isto tako ako netko ima kakav prijedlog za lap do 5,000 kn neka kaže... Hvala unaprijed... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zaboravi igranje sa njim jer ima najgoru integriranu grafu koju možeš dobti u laptopu - Intel GMA950. Još na 17" lcd... Zaboravi. Eventualno neki Quake2 & co. jer za sve drugo je preslaba. Ako misliš nešto zaigrati, ali na low-medium detaljima i ne baš najnovije igre, onda je ovako nešto za tebe dovoljno http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=5500157
![]() |
#15 |
Premium
|
http://www.diskont24.com/product.php...cat=124&page=1 Ovo je skuplje 300-injak kuna, a čini mi se bolje dosta... Sad... znam da sam malo prekoračio cifru, al tih parsto kn me neće spasiti ak je stvarno puno bolji uređaj... Jel se isplati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
može jedno pitanje dali je moguće u gericom 850Mhz 256 RAM-a ugradit procesor iz drugog gericoma 2.6Ghz i 512RAM-a ili na koji način da provjerim dali matična podržava nadogradnju. Zahvaljujem unaprijed |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|