Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.04.2008., 16:29   #1
hrks
Premium

hrks's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Toshiba Satellite A210-19A i priloženi software

Od danas sam vlasnik Toshibe Satellite A210-19A koja je došla sa vistom home i dosta poratnog softwera. I tu se krije moje pitanje...

Probat ću za sada funcionirat sa vistom kad je već gore, a ovo je soft koji je došao:
Toshiba utilities and drivers ; Toshiba ConfigFree? ; Connectivity Doctor ; Toshiba Bluetooth® Stack ; Toshiba Bluetooth® Monitor ; Toshiba Disc Creator ; Toshiba User s Manual ; Norton Internet Security? 2007 (includes free Internet updates for 90 days) ; Ulead® DVD MovieWriter® for TOSHIBA ; Toshiba Value Added Package ; Toshiba Supervisor Password Utility ; Toshiba Assist ; Toshiba Speech System ; Toshiba Camera Assistant Software ; Toshiba DVD Player ; Microsoft® Works 8.5 (with Office Home and Student 2007 Trial).

Ono kaj me muči je ovaj soft kaj sam boldao...do sada baš nisam imao dobra iskustva sa Nortonom (čitaj: spor) i ovaj MS Works ima office trial. ako netko ima isti laptop molio bih da podijeli sa mnom da li je ostavio ovaj soft gore ili mijenjao.

Hvala i sorry ako sam fulao kategoriju
hrks je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2008., 16:36   #2
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor hrks Pregled postova
...Ono kaj me muči je ovaj soft kaj sam boldao...do sada baš nisam imao dobra iskustva sa Nortonom (čitaj: spor) i ovaj MS Works ima office trial. ako netko ima isti laptop molio bih da podijeli sa mnom da li je ostavio ovaj soft gore ili mijenjao.....[/FONT]
Oba programa su TRIAL, znaci nakon odredjenog vremena plati ili brisi. IMO, ja sam za par korisnika sto su kupili Toshibe odmah nakon dizanja sistema izbrisao oba programa. Stavljen je Nod32 (228kn) i open office kao zamjena.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.04.2008., 16:57   #3
hrks
Premium

hrks's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Oba programa su TRIAL, znaci nakon odredjenog vremena plati ili brisi. IMO, ja sam za par korisnika sto su kupili Toshibe odmah nakon dizanja sistema izbrisao oba programa. Stavljen je Nod32 (228kn) i open office kao zamjena.
e pa to me i zanimalo...ja imam origigi Nod 32 i basic verziju Officea 2003., al me zanimalo dal će bit kakvih problema ak odmah maknet ovo kaj je došlo sa Vistom jer nemam do sada još iskustva sa Vistom već samo XP. Dakle, maknem stavim ovo drugo i rješena problematika.
hrks je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno