|
![]() |
#61 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#63 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#64 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() Inače, eksterni VGA radi OK, DVI radi probleme, a ne znam da li je moj ekran vivid ili nije, ali znam da je loš u usporedbi sa mojim starim laptopom (MSI S270W). Navikao se jesam, ali još uvijek smatram da sam prebrzo kupio isti stroj. Inače, BenQ, IMHO, spada u jeftinjake tipa MSI, Acer i sl. (doduše, ipak ga smatram iznad Forcebooka i sl. smeća), samo što se furaju na šminku, pa izgleda nekako skuplje ![]() Prodao bih ga, naravno. Ide za 6K kuna sa 2GB RAM-a (plaćen 7k kuna sa 1GB). Račun, jamstvo, sve imam. Zainteresiran?
![]() |
![]() |
#65 | |
Killer of your Dreams
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Ili Adobe gamma sa photoshopom, ili s jednim Samsung budle programom koji je jos najbolji od navedenog. Mislim da svi koji imaju drivere od SyncMastera imaju taj util |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Premium
|
Vidi, koliko god ja namještao ili nenamještao, slika je jednostavno lošija (značajno) nego na mnogim laptopima na kojima sam radio (desktop LCD-ove da i ne pominjem). Moguće je da taj reklamirani ultra-vivid ekran jednostavno nije u mom laptopu (ionako stoji kao opcija, dakle moguće je da nije prisutan u svim modelima). Inače, btw, BenQ je sestrinska firma AU Optronics-a, a dotični je jedan od najjačih proizvođača LCD ekrana. Kod kuće imam BenQ 32" LCD TV star 8 mjeseci koji ima sliku bolju od mnogih novih Sony-jevih, Panasonic-ovih ili Samsung-ovih LCD TV-a (i to po ocjeni gotovo svih mojih prijatelja), tako da znam da je BenQ u stanju ugraditi dobar LCD screen, ali očito da ponekad, zbog pokušaja da se postigne niža cijena, jednostavno pribjegne lošijem rješenju.
![]() |
#67 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Za te pare benq je sasvim ok,ima ga sad u hgspotu za 4400kn. Ali nasao sam u superbitu Acerov Travelmate za 4600kn sa • Procesor: AMD Athlon 64 X2 TK-55 CPU 1.8 GHz 2 x 256 KB L2 cache, 1600 MHz FSB • Ekran: 15.4" WXGA CrystalBrite TFT LCD Rezolucija 1280x800 • Memorija: 1 x 1024 MB DDR2 667 MHz max 4 GB DDR2 • Hard disk: 80 GB S ATA HDD • Opticki uredaj: DVD-RW dual layer • Grafika: ATI® Mobility™ Radeon® HD X2400 XT sa 256 MB DDR2 video memorije do 1024 MB uz HyperMemory • Zvuk: Dolby® certified Surround Sound System • Mreža: 10/100 Ethernet card (LAN) • Modem: 56k v.92 • Bežicna mreža: 802.11 b/g wireless lan to je puno bolje od ovoga kaj benq nudi,graficka je bolja,procesor da ne govorim,giga rama prosiriva do 4gige a ne ko na benqu do 2gige. Mislim da je ovaj Acer best buy za laptope do 5000kn,po meni je bolji i od nekih laptopa koji kostaju 7000pa i 8000kn. Jedini mozda bed je 80giga harda iako bi to trebalo biti dovoljno,ak ne uzmete hard dodatni prek usb-a, |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Killer of your Dreams
|
![]() Citiraj:
![]() ipak, mislim da je Benq marka za Acer-a po osobnim iskustvima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Athlon TK-55 ne postoji. Postoji Tuiron TK-55. btw, Turion je mobilni Athlon. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...icroprocessors http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...icroprocessors
![]() |
#70 | |
Killer of your Dreams
|
![]() Citiraj:
![]() Athlon 64 X2 TK-55 1800 MHz 2 x 256 KiB 800 MHz 9x 1.075/1.10/1.125 V 31 W Socket S1 August 20, 2007 AMDTK55HAX4DC Turion 64 X2 TL-56 1800 MHz 2 x 512 KiB 800 MHz 9x 1.075/1.10/1.125 V 31 W Socket S1 May 7, 2007 TMDTL56HAX5DC ako nis drugo, ima manje keša ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Pozdrav svima. Kupio sam ovaj strojcek bez TV tunera ali daljinski sam uredno dobio. No za sto iskoristiti daljinac i sto je potrebno instalirati da bi on radio. Vrtim XP SP2. u device manageru ne vidim nikakav IR device. Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Prije toga ukljucis IR port s FN+F11.. Nadam se da ti je pomoglo. Pozdrav, Lucijan |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Premium
|
Vidim da se podigao stari topic, pa samo da kažem, da sam svog BenQ-a odavno prodao. Bio je to OK stroj, ali je zahtjevao mnogo kompromisa na koje ipak nisam bio spreman. Trenutno imam HP 8510p, docking station za njega, te 22" Asus-ov monitor i razlika je enormna (doduše, i razlika u cijeni je pozamašna).
![]() |
#77 |
Killer of your Dreams
|
evo, da stavim samo jednu informaciju, ja još imam svoj BenQ P52EG i još šljaka ko lud, samo gledam kako nabavit neki Turion x2 na 1.8 ili 1.9, al isto sam imao gnjavažu oko optike, (same problem - moro sam stiskat ladicu da bi philips čitao DVD-e), novi philips u m-sanu (ili Kingu, same shit) je bio 1000kn, a zamjenski Samsung 400kn, pa sam si uzeo slot-in Sony NEC (za 450kn nisam mogao vjerovati) i mogu reći da mali radi ko lud, i ne moram više micat miša ili dizat laptop kad ubacujem disk, hehe xD. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Killer of your Dreams
|
mali enter, to je razlog zašto još uvijek (i nakon 2god) stišćem tu i tamo ž umjesto backspace-a ili entera xD btw, laptop mi je tjedan dana vrtio counter strike dedicated server uzastopce dok je bio na povišenom (4 prazne kutije cigara pod uglovima ![]() eto, bolje dura BenQ nego microsoft xD. Zadnje izmijenjeno od: Rebellion. 27.10.2008. u 21:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Xulos :)
|
Eo da dignem staru temu, frend nabavio taj lap, ali ga zeza kompatibilnost memorije s biosom ,pa me zanima jel itko zna gdje ima za skinut, na benq stranici ima P52 ali meni treba za P52EG.
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 09.05.2010. u 21:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Baš se usrećio. Šta za skinuti? BIOS? Piši razumljivo, čovječe. Je li frend siguran da je mema ok? Neka provrti MemTest.
![]() |
#81 |
Xulos :)
|
Pa bios , sto drugo za skinut ![]() ![]()
![]() |
|
|