|
![]() |
#301 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Cek samo malo, jel sam ja nestu fulao ili su oni zamijenili prave ljude za njihove cylon modele? Mislim koliko dugo se poznaju Adama sr. i Tigh? Malo vise nego od kada rade cylone ljudskog izgleda....a koliko dugo Adama sr. poznaje sina ![]()
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
tako je osim ako ih nisu nekako zamjenili Lee nema sanse da je Cylonac,,,, a malo je blentavo da je i Tigh kad su on i Adama razbijali jos u vrijeme dok su ovi tek neke eksperimente radili s ljudskim Cylon modelima,,, Tigha su mogli nekako zamjeniti ali Adamu junior hell no |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#307 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
taj detektor je bio vic,radio ga je baltar po uputama one crvene cylonke,a i lagao je za rezultate kod boomer,nitko ne garantira da ga crvena šestica nije natjerala da laže i za ostale (mislim ono čovjek bi očekivao da spomenu,ali nisu spomenuli ni da su prosli,tako da ostaje taj backdoor :P ) inace zadnji sajlonac je ili lee ili netko od ovako političara,ne vjerujem da je stari adama (stari adama ne moze biti jer onda bi lee i buraz bili prvi hybridi,a boomerina kćer je bila kao prva ) ili roslin |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
zamjena u rodilištu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Premium
|
ma da sve samo petljaju petljaju a bezveze,,,, inace opet jos jedna cinjenica ![]() ![]() zivcira me malo sto u BSG stvarno samo spetljaju i nista se kasnije ne objasni samo ostave pola stvari totalno nedoreceno |
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 07.04.2008. u 22:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 | |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#317 |
Pink Floyd fan
|
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 08.04.2008. u 15:46. Razlog: s->j |
![]() |
![]() |
![]() |
#321 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
jel netko gledo originalnu BSG? taj terorista ti je glumio Apolla u BSG 1978 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Premium
|
odgledo drugu, mislim da bude ovo stvarno naj sezona od svih. Još jednom se potvrdilo da je Adama najfaca od svih, a Roslinica me opet pocela zivcirat ;D Vezano uz Tigh-a i detektor caylonca, kolko se ja sijecam on nije nikad isao na test, vec samo njegova zena ![]() Nda Lee bi po meni i dalje mogo biti glavni kandidat za petog caylonca, a raideri ga prije nisu preporznali jer on nie bio (niti je jos uvijek) svijesan da je Caylonca, sto je kod Andersona bilo vec u glavi. Sto eto ima logike, jer eto Lee nekim cudnom vise ne leti, vec se bavi politikom, te po meni on bi mogo biti novi predsjednik, kad Roslinica odapne vise. Spoiler uff opaka scena kad se centurioni pobune, a sixica preuzme vlast ![]()
![]() |
#323 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Mlaka epizoda... razvučena do bola i uz nepotrebnu patetiku Leeja i posade. Kara je glupa kao noć, da nije mogla Adami objasnit fino o čemu se radi nego se rinta okolo i skviči kao zaklana svinja... Prva epizoda mi je bila dosta bolja.
![]() |
#324 | |
Pink Floyd fan
|
Slažem se, za povratit'. Citiraj:
Da, no generalno gledajući još uvijek je to jako dobra serija. Ne mogu baš svaku epizodu napraviti akcijskom.
![]() |
![]() |
#325 | |
Premium
|
Citiraj:
BTW zna ko kolko ima serija ove sezone?
![]() |
![]() |
#326 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
epguides kaže ovako: Season 4 62. 4- 1 4 Apr 08 He That Believeth In Me 63. 4- 2 11 Apr 08 Six of One 64. 4- 3 18 Apr 08 The Ties That Bind 65. 4- 4 25 Apr 08 Escape Velocity 66. 4- 5 2 May 08 The Road Less Travelled 67. 4- 6 9 May 08 Faith 68. 4- 7 16 May 08 Guess What's Coming to Dinner 69. 4- 8 30 May 08 Sine Qua Non
![]() |
#327 |
Premium
|
Pogledao treću... Ajme katastrofe, totalka. Od 43 minute je 15 min bilo dobro... Sve je sad interno broda rastegnuto, Adama jr. se tamo nesto pravi vazan politikom, a konacno je i ona Callie krepnula, ajme, koliko me živcirala. Nju su rastezali po pet minuta svako malo. 19 od 20 minuta kolko se pojavljuje samo plače, cvili i ide na živce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Premium
|
uff ja jos ni drugu nisam pogledao,,,,,,, imam ju ali nakon sto sam ju malo preletio i vidio komentare ovdje izgubio sam volju za gledanjem,,,,,,,, a sad jos i treca epka tako sjebitis ![]() lol nakon toliko dugo cekanja da "uzhifamo" u zadnjoj sezoni dobijemo opako tesku sapunicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Pink Floyd fan
|
Meni se čini da je ta Keli druga glumica. Nego epizoda nije baš loša, ovisi što očekujete. Nije to FPS da mora stalno biti akcija, malo rade i na likovima. Zar nije cool što su se Cylonci porokali međusobom?
![]() |
#330 |
Premium
|
Ma cajlonci su superiška... I to. Al mi tako ide na živce ta sapuničasta radnja. Buu, mužek me vara, buuu, mužek mi je cajlonac, buuu, zašto idem buuu, joj više buuu, pa se još malo buuu. Kak mislis druga glumica? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|