|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Novi Diablo II
Prelistavao sam malo cjenik hgspota i stavili su u ponudu od ovog tjedna novi forcebook diablo. Za 6999kn dobijes: Intel Core 2 Duo T8100 (2.1 Ghz, 3MB) SantaRosa, 15.4" WSXGA+, 2GB DDR2 RAM, DVD+-RW SuperMulti, 200GB SATA HDD, NVIDIA GeForce 8600GT (512MB), Bluetooth, WLAN, Giga LAN, 2.0MP Cam Za te novce ja mislim da je stvarno best buy. Ovaj procesor je stvarno zvijer. Ekran znaci po meni isto solidan WSXGA+ s obzirom da ostali imaju samo WSXGA ekran. 200gigi harda mi je dovoljno. Graficka je isto tako odlicna. Ozbiljno razmisljam o kupnji ovog modela. I jos daju 24 mjeseci garancije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
pogledaj kakve je konstrukcije taj lap. dali kad se zagrije se zbrejka jer nema protoka zraka. kakva je tipkovnica. kakav je ekran. imho nebi nikad kupio forcebook a ti odluci sam.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ici cu ga pogledat sutra u hgspot. kaj se tice hladenja tu namjeravam kupit podlogu za hladenje. a ekran i tipkovnica su valjda ok. bratic mi ima forcebook(slabiji model) vec nekih godinu dana i nema problema s tim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kupnja Forcebooka = bacanje novca. Takvu kramu se rijetko viđa. On možda je lijep i jak na komponentama, ali sama njihova kvaliteta kao i kvaliteta izrade cijelog lapa su očaj nad očajima. A baterija im je katastrofa za sebe. Uštedi si živaca i novaca i kupi nešto bolje. Da, bit će slabije, ali i živciranje košta, zar ne?
![]() |
#5 |
Premium
|
pala je odluka. danas popodne ili sutra ujutro idem po diablo2. napisat cu vam dojmove i recenziju malu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Diablo II je zapravo Compal FL92. Ja imam Diabla - Compalov model FL90 (zapravo dva, jedan je dobio brat kad je išao studirati u ZeGe ![]() Razlika između Diabla i Diabla II je samo u procu - u prvom je Merom dok je u drugom Peryn jezgra... Ovo su čisto moji dojmovi, ako netko ima drugačija (loša) iskustva s Diablom neka ih podjeli s ostalima na forumu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Prije bi si odrezao nožem za kruh jaja nego kupio forcebook. Stvarno postoji dobra i loša k valiteta..a forcebook je najgori brand koji sam u životu vidio. Nikad, ama baš NIKAD ne bi kupio taj laptop. Definitivno bacanje novca!! Izrada 0, Kvaliteta 0, Servis 0.
![]() |
#8 |
Premium
|
da ja sam se isto tako predomislio,ipak nista od forcebooka. Uzimam MSi GX610Extreme ima puno bolji ekran od ovog forcebooka veci hard a i graficka ima ddr3 memoriju sto je ipak razlika,a i jos je jeftiniji od ovog za nekih 600kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
moram priznat da ne shvacam tvoj link?!?! na tom linku se govori o totalno drugom forcebooku. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
Kvaliteta izrade je tu negdje, ekran je iste razlučivosti ali glossy finiš što zna biti overkill, nakon korištenja laptopa s mat i glosi ekranom ja ubuduće odabirem isključivo mat. Procesor je dosta lošiji od Diabolovog a i kartica je slabija, GeForce 8600GT 512MB DDR2 je jača od HD2600 256MB DDR3, da je u pitanju HD2600XT model, e tu bi se već moglo raspravljat. Ukratko - nećeš puno, ako ćeš i uopće, bolje proći! Osobno ni ja ne volim Forcebooke ali ovaj Compalov model svima preporučujem. Kućište je isto, ekran, proc, hard i grafička su bolji kod Diabla. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#14 |
Premium
|
od kud sad da je GF 8600Gt ddr2 bolja od HD2600 ddr3,svugdje na netu svi pisu da je jaca atijeva graficka. da se ddr2 nemre usporedjivat sa ddr3. procesor je slabiji ali je i ovaj amd cist ok,a i za igre mi je bitnija graficka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
da vidio sam ali u svijetu medija je extreme verzija sa boljim ekranom 6799 ali na to jos dobijem 5% popusta tak da izadje nekih 6450kn. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
http://www.svijet-medija.hr/Article....&KatalogID=110 edit: Zašto kupuješ kad ga možeš osvojiti u Subotu na NBA Live turniru? ![]() http://www.svijet-medija.hr/Article....&KatalogID=103
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
8600GT>HD2600 HD2600XT>8600GT Pogledaj na http://forum.notebookreview.com/ |
|
![]() |
![]() |
|