|
![]() |
#1 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Vaznost backupa...
http://news.bbc.co.uk/1/hi/scotland/...nd/7328513.stm Pitanje za one koji jos uvijek ne shvatjaju - bi li se ista promijenilo da je covjek imao RAID na laptopu? Je li sad jasnije sto znaci *backup* i kako se razlikuje od *RAID-a*? BTW, DiDzej koji radi apsolutno sve na laptopu? Ne pratim tu scenu, ali bit ce da je frajer jednako probitacan kao Vlatka Pokos na glazbenoj sceni ako radi apsolutno sve na (jednom jedinom nebackupiranom) laptopu...
![]() |
![]() |
#2 | |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Trebao je umjesto aviona uzeti neki drugi oblik prijevoza. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Idiot, što drugo reć a komentari su još idiotskiji - nemožeš staviti cjenu na ploču, my ass, IMHO nije on radio krca na toj "ploči" za koju je ziher dobio mastan predujem i smislio čovjek dobar način kako se opravdati kod izdavača... ![]() Očito je kod načih iz ZAMPA i Croatia Recordsa bio na doktoratu... ![]()
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Meni je totalno neshvatljivo da lik ima jedini promjerak albuma na tom lapu kojeg tegli sa sobom i da mu Columbia Records jos drzi stranu nakon tako neceg. Stvarno ozbiljan pristup poslu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
totalno mi ga je zao NE!!! svi ce znati koliko je vazan backup kad popuse par gigi podataka...
![]() |
#8 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() A ovo za lika, jedna velika LOLčina, mada nadam se da će mu pronać lap, pa da lijepo napravi backup kada stigne kući ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Seljak, kaj drugo. Glavno da su u tekstu naveli s kim surađuje i kome je produciral ovo-ono. Ko da bude britanska elektronska scena propala, jer je kreten zgubil laptop. Takvih ko on ima po otoku kolko ih volja, a svaki tjedan se redovito izmjenjuju na raznim ljestvicama. Plagijator Huljić valjda ima backup na svakom tavanu, a ovaj "istaknuti i toliko važan za britansku glazbenu scenu" DJ sve drži na laptopu. Šteta kaj nije imal par stvari od onih koje ponosno navodi kao suradnike, pa da mu razne tužbe pomognu u napuštanju glazbenog biznisa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
desilo se jednom i nekoj nasoj grupi, mislim vatra. pricali su o tome stalno, svakih 6 mjeseci kad dobiju priliku da nesto kazu na tv-u ili u novinama samo "krepao hdd, krepao hdd....a jadni mi, krepao nam hdd". zbog toga sam ih i zapamtio, pjesmu ionako njihovu ne znam niti jednu ![]() ili su stvarno bili jadni i neupuceni u cinjenicu da tehnika voli krepati kada je njezina ispravnost bitna ili su isto samo previse kasnili s albumom pa su trebali ispriku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Da, pojačalo, zvučnici, miksete itd. isto tako nikad ne krepaju pa im otud vjerojatno zaključak i za računalo ![]() ![]() Nije to BigTyphoon, to je BigBooooom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Kad se ja, koji ne znam čak ni svirati, doma za*ebavam na FastTrackeru napikavajući tronotne melodije, i onda ostanem bez toga, to je u neku ruku čak i zabavno :tapštapš: Kad tip koji od glazbe živi sedam mjeseci radi sve na jednom lapu, ostane bez toga i onda još ima muda tvrditi da ništa od toga nije sačuvao igdje drugdje, well, that's just plain stupid ![]() Lažljivi ušljivi retard ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|