Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.04.2008., 20:36   #1
lukica
Registered User

Datum registracije: Feb 2007
molim pomoc.imam motorolu krzr k1 i neznam kak prebacit temu

u naslovu sve pise...kad stavim da mi se sprema na memory card onda imam foldere za slike muziku i video a za teme nista.kad stavim da mi se sprema na telefon motorolin softver mi isto nis ne pomaze.ima samo neki multimedia studio s kojim mogu isto prebacivat samo slike, muziku i video.
ako prebacujem igre onda ju moram na memory card prebacit van foldera i otvorit ju u mobitelu i sve radi, al s temama to ne pali.
ak netko zna, molim vas pomagajte
fala puno na pomoci
lukica je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2008., 23:10   #2
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
mobile-->skins e sad tamo imaš svoje postojeće skinove, sada ti skineš skin koji želiš ovdje (tu ih imaš najviše i po meni najbolje ): http://www.modmymoto.com/forums/down...?do=cat&id=129

onda ide problem, moraš u folderu na kompu od skina pogledat ime ali točno

{ npr: imaš folder u kojem se nalaze datoteke od skina i otvoriš taj folder i imaš tamo datoteke i sad ti moraš ići Tools-->Folder options-->View-->Hide extensions for known file type makni kvačicu, onda u folderu od skina nađi datoteku koja na kraju ima .ski npr: MostWanted.ski i ti moraš u mobu na folderu Skins napraviti folder koji se točno zove kao i ta datoteke ovdje se folder mora zvati MostWanted }

I onda kad napraviš folder moraš te sve datoteke koje se nalaze u folderu na kompu prebacit u taj folder na mobu, desnim klikom miša na folder na mobu i Upload klikni i odaberi sve fileove u folderu na kompu i kad se uploada restartaj mobitel i gotovo, na mobu prebaci na taj skin...

Ovo ovako izgleda teško malo, ali kad 4-5 puta prebaciš skin kao da si ih već par godina prebacivala lagano skroz za 1 min to napraviš

Sretno s daljnim moddanjem Motorole, ako te kaj zanima reci
-->
LOL, ovdje moram tutor pisat.

Ovako prvo odmah miči onaj nepotrebni/mutavi program orginal od motorole, onda lijepo skini ovo http://epp.net.pl/request.php?1 , i instaliraj to, na mobu prebaci na Podatkovna veza, i uštekaj USB kabel u drugi utor na kompu ali IZA na računalu ne naprijed, onda skini ovo: http://www.e398mod.com/content/view/165/28/ i pokreni ovaj program kad ti je mob zaštekan i i na Podatkovnoj vezi, onda stisni onaj Refresh gumb.

imat ćeš dolje a particiju, c particiju i ( b particiju ako imaš memorijsku karticu ) ti odi na c-->mobile-->skins e sad tamo imaš svoje postojeće skinove, sada ti skineš skin koji želiš ovdje (tu ih imaš najviše i po meni najbolje ): http://www.modmymoto.com/forums/down...?do=cat&id=129

onda ide problem, moraš u folderu na kompu od skina pogledat ime ali točno

{ npr: imaš folder u kojem se nalaze datoteke od skina i otvoriš taj folder i imaš tamo datoteke i sad ti moraš ići Tools-->Folder options-->View-->Hide extensions for known file type makni kvačicu, onda u folderu od skina nađi datoteku koja na kraju ima .ski npr: MostWanted.ski i ti moraš u mobu na folderu Skins napraviti folder koji se točno zove kao i ta datoteke ovdje se folder mora zvati MostWanted }

I onda kad napraviš folder moraš te sve datoteke koje se nalaze u folderu na kompu prebacit u taj folder na mobu, desnim klikom miša na folder na mobu i Upload klikni i odaberi sve fileove u folderu na kompu i kad se uploada restartaj mobitel i gotovo, na mobu prebaci na taj skin...

Ovo ovako izgleda teško malo, ali kad 4-5 puta prebaciš skin kao da si ih već par godina prebacivala lagano skroz za 1 min to napraviš

Sretno s daljnim moddanjem Motorole, ako te kaj zanima reci
kasko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno