|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Stižu jeftini MSI prijenosnici
Stižu jeftini MSI prijenosnici Nije trebalo dugo čekati odgovor na EeePC, Asusov low cost prijenosnik, koji je od predstavljanja napravio pravu pomutnju na tržištu. Jedan od najvećih svjetskih OEM proizvođača računala, tajvanski MSI, najavio je Wind seriju prijenosnika koji bi se prema najavi na tržištu trebali pojaviti sredinom godine. Modeli iz Wind serije bazirat će se na Intelovom 945 chipsetu i Centrino Atom procesorima. Ovisno o tipu ekrana, količini radne memorije i odabranom operativnom sustavu, MSI Wind prijenosnici će se u trgovinama moći kupiti po cijeni između 300 i 700 eura. C/P Glas Istre |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Jedan maaaali problem u svemu tome. Naime od MSI-a nisam još vidio dobar proizvod, a laptop od njih nebi uzeo ni da ga besplatno dijele, jer cijenim vlastite živce.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Imam potpuno suprotna iskustva , dva njihova lapa i rade odlicno , kupljeni sa free dos ali uz oba dosli driveri za xp , sve radi za 5 , i najbitnije kod lapova - odmah u startu za skoro najnize cijene nude najvise i 2 godine jamstva ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
I ja sam imao MSI-jev ultra prijenosnik (S270). Izrada prva liga, magnezijsko kućušte (rastavljao ga nekoliko puta zbog nadogradnje procesora i još nekih komponenti i ništa se nije niti malo rasklimalo), ekran super (12,1" wxga). Kupio ga prije tri godine, prodao prošle godine i još uvijek radi bez ikakvih problema. A, čak je bio i jeftin. Uglavnom, prije bih uzeo MSI-ja nego Acer-a, a pogotovo prije nekih Forcebook-ova i sl. BTW, kao što je spomenuto, MSI je jedan od najvećih OEM proizvođača, pa MSI notebook-ove možete vidjeti pod mnogim drugim brand-ovima (Končar, npr).
![]() |
#6 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
MSI je počeo raditi jako dobre prijenosnike. U YU su na trećem mjestu po prodaji, iza Asusa i HP-a.
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Dali je netko kupio diticni prijenosnik? Ne izgleda lose....bar ne po samim specifikacijama, ali je probio granicu "jeftinih, a bar nesto upotrebljivih prijenosnika".....kao sto je Asus eee.... Naime, dvoumim se izmedu ta dva "prijenosnika".....ali kao to mi izgleda sve vise kao usporedivati "kruske i jabuke".... I mali OT.....u kompu mi je MSI maticna i grafulja....i rade komponente savrseno.....sta se ne bi reklo za npr. proslu DFI plocu koju sam imao ili neku sasvim 10....tako da je lose misljenje da ne rade dobre i kvalitetne stvari. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Kada smo vec kod "kvalitete"...od jeftinijih prijenosinika....ali bas prijenosnika (znaci 15"-15,4") me sa kvalitetom same izrade najvise razocarao Asus. Plastika im je koma...uzas.. No, ti jeftini prijenosnici i ne mogu imati nesto kvalitetna kucista, ali sjecam se tog Asusa da mi je bio najgori...IMHO.... Daleko bolja izrada mi je kod npr. HP-a. Je da nisu sminka, ali imaju kvalitetniju plastiku tj. samu izradu. Jedan Acer kojega sam imao kod kuce ( ne skupi...cca 6000 kn ), je npr. imao na prvi pogled super izradu, osim poklopca koji se savijao...no nakon par dana skuzim i da se plastika sa desne strane izlizala jer sam je dodirivao sa narukvicom (onom sa drvenim kuglicama ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
eto posto dolazim na ovaj forum zbog spomenutog branda laptopa da nesto napisem.....kao što je router rekao msi na pocetku ima neke primamljive ponude poput duže garancije i manje cijene...koji su se i meni svidjeli na pocetku...ali nažalost morate imati srece da dobijete od MSI-a kvalitetan laptop...servis im je uzasan...i uglavnom vas krive za kvarove koje se događa...kvarove ne popravljaju i ako nekom nesrecom naletite na MSI laptop 2. klase...ona cijena koju ste ustedili zbog jeftinoce...samo cete potrositi na benzin dok dodjete do njihovog servisa koji je bogu iza nogu...a da o zivicima ne pricam....a spomenute 2 godine garancije su vjerojatno zato jer svaki put kad im odfurate laptop prvo 2 tjedna cekate dijelove da stignu a nakon toga te iste dijelove toliko dugo i ugrađuju jel imaju ''gužvu'' tako da kad odfurate njima laptop necete ga vidjeti 45 dana...a kvar u vam najverojatnije nece otkloniti...nego cete cuti neku jadnu ispriku..eto toliko o mom iskustvu sa MSI.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|