|
![]() |
#481 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
u ve-milu daju da se pogleda prije kupnje? (pitam zbog bad pixela) |
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Guest
|
Evo monitor kupljen! ![]() ![]() ![]() Inace, skinuo sam program GAMA CORECTOR koji u tren oka popravi sliku na monitoru. Mucio sam se sa bojama i tako.. al' ovaj program to sve rjesi, samo kaj se pokrece prilikom svakog paljenja kompa. Moze mi tko od postojecih vlasnika dati koji savjet kako srediti najbolje boje na monitoru? FALA! |
![]() |
![]() |
#485 |
Guest
|
A eto... bad luck ![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Guest
|
Evo par stvari koje sam otkrio. Ovaj moj je kupljen u VEMILu i u cjeniku stoji da je to T33HNEU. Meni na etiketi sa strane di mu je serijski broj, pise da je to HB2. Dakle, stvar je u tome da su T33HNEU i ostali brojevi samo oznake za trziste, a svi mointori su iste kvalitete tj. HB2 ajmo reci ![]() ![]() A kaj se tice BP, evo link Kao sto vidite, dovoljno je dva piksela sakupiti iliti sveukupno pet ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
FORD Fix Or Repair Daily
|
Jucer posjlepodne otisao sam u VeMil po neke diskove (2xSpeedy ![]() Koja sreca, neznaju ni oni u VeMilu da ih imaju ali na telefonu odhebavaju ekipu kvalitetno. ![]() PS Prvi dojam je da je leno jedno 2-3 klase iznad filipinja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Guest
|
Ma ja sam jako zadovoljan s monitorom ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#489 | |
FORD Fix Or Repair Daily
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#490 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#491 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#492 | |
Guest
|
Citiraj:
Hmm a koje finte bi to bile? ![]() ![]() ![]() Ma ne smeta ni meni.. kaj bi ga zamjetil.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#493 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Moram se posluziti Gabre nastupom, ali ovaj put s opravdanim razlogom. Na stranu citljivost, kvaliteta i subjektivni afiniteti vlasnika ili kupaca. Ono sto meni ovdje nije jasno je sljedece : 10 ljudi se javlja da ima monitor. Kupilo ga je i pucaju kondicionale o testu vec mjesec i nesto dana. Okruzeni MP telefonima i digitalcima i vecinom citaca (potencijalnih kupaca) koji ekstaze dozivljajaju na svaki novi podatak... Jel moguce da nitko od vlasnika nije u stanju napisati 10 koheretnih redova o svom dojmu i staviti koju pristojniju sliku? Umjesto toga, kao da citam dopisivanje nekog Glorijinog foruma u koji se samo bacaju pozdravi familiji sa broda, javlja da su ga kupili i da ga prvi donose u svoje selo. 50 telegram postova tipa > Evo me, stigo je kume! Za to vrijeme, nijedan kum nije u stanju napraviti jedan konkretan post dostojan ozbiljnog vlasnika? Upitan je taj profesionalni Lenovo segment kupaca. Meni se vise cini kao Chat kategorija. ccc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 | |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#496 | ||
8-bit Gen.
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Slučajno sam baš kod cure, od doma gdje mi je Lenovo i lociran josh nažalost nisam sredio pristup netu... I slučajno čitam forum, uz kavicu. Potpuno si me krivo shvatio... Nisam poljuljanog ega niti sam se našao uvrijeđenim a niti ne branim nikoga, pogotovo ne sebe. Nisam referirao tebe, dapače - smatram te rijetkim primjerkom objektivnog forumaša. Obranu ne treba ni monitor. Kao što sam i napisao u prošlim postovima, monitor ima ono što je potrebno da bi ga, oni koji to žele i trebaju, kupili. Isto tako mislim da sam sam dovoljno rekao i argumentirao da bi se u potenijalnim vlasnicima pobudio interes i volja da dotični monitor uzmu u obzir. Referirao sam na provlačenje komentara određenih forumaša "bez kritičkih Visage sankcija", (na kojima ti BTW. svaka čast) koji su meni osobno apsolutno razočaranje jer sam od istih očekivao barem objektivnost, a ne strašenje potencijalnih L220x vlasnika, te usmjeravanje istih na Sami TN varijante koje "barem ne kvare oči". Ono zašto sam reagirao, jest to što nisam primjetio tvoje kritike nebuloznim vudu izjavama na koje sam već referirao i koje su mene umalo odbile od monitora. A sada, bez obzira što je o monitoru napisano dosta dojmova vlasnika, što je stavljeno par slika koje mogu poslužiti i bez obzira na to što je monitor apsolutno apsurdno kupovati prema reviewu imalo zahtjevnijem korisniku, što i je niša L220X-a, prozivaš vlasnike i thread za što točno? Što nema 10 linija konstruktivnog texta? Napisao sam barem 20. Što nema slika? Stavio sam i to. Što nema objektivnog dojma vlasnika? Izrazio sam ga nemali broj puta... Dakle,što točno fali? Par sati rada da bi neko bacao već navedene komentare? Suvišno. Moje objektivno mišljenje je napisano, te kakvo god bilo, relevantnije je od reviewa u kojem je monitor slikan fotićem sa ? interpretacijom boja, u ? svijetlosnim uvijetima, te na kraju - sa ??? reprodukcijom boja istih slika na monitoru osobe koja čita review...
![]() |
#498 |
8-bit Gen.
|
Odlicno! Zapravo Kristijan je stvarno najvise napisao o monitoru. To je zbilja istina. Samo se nadam da ce sad ostali kumovi imati zelju baciti sa svoje strane, pokoju duzu za mene i Gabrea ![]() Valjda ce ih ovo probuditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
@infinity: neznam kad si kupio monitor al mislim da je sad politika u svim trgovinama da se roba smije zamjeniti u roku 7 il 8 dana jer je to donijeto nedavno u zakonu (bar mi je tak stari reko...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 | |
Premium
|
Citiraj:
nekima uspije nekima ne.. sretno! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
FORD Fix Or Repair Daily
|
Doso buraz i oteo filipsa, tak da nis od usporedbe. ![]() PS Kad se prozor razvuce na 2 monitora tek onda skuzis da na TNu nepostoji bijelo ni crno...lolz. A ako samsung 226bw ima 3000:1 C-Ratio onda ovaj lenovo ima 70000:0.1.(znam da je to kao dynamic Marketing Noob hook ali...). |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Danas uzeo zadnji komad u ve-milu ![]() Monitor super, lijepši mi je čak uživo nego na slikama sa neta, boje izvrsne (nebo i zemlja u odnosu na bivši samsung 930BF), itak... Sve je ionako već rečeno za njega.... Zanima me samo, jel se i vama grije prednji dio monitora? Zadnje izmijenjeno od: I V A N. 08.04.2008. u 01:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#505 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#506 | |
Guest
|
Citiraj:
Fala na linku! Neke metode sam jucer probao kasno navecer pa nisam imao bas puno vremena se baviti time.. uglavnom, ono malo kaj sam probal nije pomoglo, ali navodno da to treba isprobavati oko pol sata .. tj. vrtiti te programe pa javim jel´ uspjelo ili ne. Ako ne uspije, setnja do VEMILa mi ne gine s grdosijom ![]() |
|
![]() |
![]() |
#507 | |
Premium
|
Citiraj:
a onaj progy pusti da ti se vrti prek noći... neće se niš lošeg desit! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#508 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#509 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#510 |
Premium
|
Evo prije par sati je dosao i moj iz vemila (zvao sam prije 2 dana da provjerim jel imaju na raspolaganju i rekli da je jedan upravo u Cakovcu i spreman za prodaju ![]() Moram reci da sam doslovce sokiran. U pozitivnom smislu. Kakva je to "grdosija"... kakva kvaliteta slike, kvaliteta panela... Jednostavno ni lipe nezalim. Upravo mi radi paralelno s starim 19" LG L1900J i razlika je doslovce astronomska. Budem probao neke slike s digitalcem sutra staviti. Ako netko zeli neke testove (a da nisu vremenski prezahtjevni) samo pitajte. Lenovo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|