|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Imam Norton Ghost 2003 i radio je super dok nisam nabavio Seral ATA disk. Naime kad radim backup onda kad mi Ghost resetira komp i prebaci se u DOS mod rada, on se pokrene, ali nikako da počne radit backup. Samo je sučelje od programa i tako stoji. Ne mrda ![]() Jel ima netko ista iskustva? Ako netko ima Norton Ghost 2004 jel mi se može javit na PM?
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
probaj se iz grafičkog sučelja poigrati s opcijama za pristup disku (IDE opcije), obično to riješi problem. Doduše, isto se da napraviti iz komandne linije, ali gui je gui.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
|
Našao sam da trebam stavit -FNI parametar, ali nije pomogao. Jel ima neki dobar programčić, tipa Clone Disk. Naime želim sve što mi je na C: (IDE) prebaciti na SATA disk i da mi XPi rade. Mislio sam to sa Ghostom, ali me jebe
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ghost 2003 radi dobro s SATA diskovima. nema iznimke. meni je sa svima super radilo bez obzira koji kontroler ili disk je bio u pitanju. traži probleme negdje drugdje. možda loš cluster size kad si pretako sa starog diska na novi?
![]() |
#5 |
od LemilicE
|
Nisam niti stigao "pretakat" podatke. Recimo pokrenem Ghost u DOS modu isto mi nenudi nikakve opcije, jednostavno samo stoji sučelje bez ijedne opcije Sata disk mi je stavljen kao IDE3, imam još IDE disk na IDE1 i DVD rom na IDE1 i DVD pržilicu na IDE2
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Što se opcija tiče, pogledaj iz DOS GUI pod Options, IDE switches, trebali bi biti ključni switchevi za kontolu pristupa IDE diskovima. Jedino nisam siguran, obzirom da nisam još ghostao SATA disk, trebali s DOS boot diskete učitati i DOS driver za takav disk, iako ne vjerujem u to - Ghost kuži po defaultu sav hardveraj. Kad radiš disk to disk image, vidiš li SATA disk u "target" polju ? Koju verziju DOS-a za boot disketu koristiš ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|