Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.04.2008., 16:02   #1
dodo_8
Registered User

Datum registracije: Mar 2008
Ne otvara programe

zZ, Imam Windows XP...Nemogu otvoriti System restore, tj. kad ga otvorim nista se ne desi, pa ga idem drugi put otvoriti i samo je bijelo u prozoru! Sa windows media playerom (11), on se neće ni otvoriti a windowsi se također duže pale no obično...

Molim pomoć...
dodo_8 je offline   Reply With Quote
Staro 02.04.2008., 20:09   #2
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
U ovoj temi http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=103212 si rekao kako si sve pocistio i to ali da nema promijene,pa si stavio bitdefender pa kao sve radi ok?Jesi izbrisao kaspersky pa onda stavio bitdefender ili oba drzis?Zasto jednostavno ne napravis format i rjesis probleme
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.04.2008., 20:43   #3
dodo_8
Registered User

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor Olymp Pregled postova
U ovoj temi http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=103212 si rekao kako si sve pocistio i to ali da nema promijene,pa si stavio bitdefender pa kao sve radi ok?Jesi izbrisao kaspersky pa onda stavio bitdefender ili oba drzis?Zasto jednostavno ne napravis format i rjesis probleme
Jesam, pobrisao sam kaspresky...vratio sve u kolkot tolko normalu! Nego me zanima zašto ne otvara System restore?? Jer ima još nekih programa koji rade u funkciji system restrea*?
dodo_8 je offline   Reply With Quote
Staro 03.04.2008., 01:52   #4
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor dodo_8 Pregled postova
Jesam, pobrisao sam kaspresky...vratio sve u kolkot tolko normalu! Nego me zanima zašto ne otvara System restore?? Jer ima još nekih programa koji rade u funkciji system restrea*?
Najbolje ti je napravit cistu instalaciju windowsa sa drajverima i onim osnovnim programima i napravis image pomocu acronisa i onda samo radi recovery kad padnu windowsi
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno