|
![]() |
#211 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
A baš ne vjerujem da bi mi se isplatilo za 5kn nebi mogao ni očekivat neki veliki iznos s kojim bi isplatio uloženo A i BTW kad bi se znao kladit ja o tome neam pojma niti me zanima
![]() |
#213 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Premium
|
dali zna neko mozda od vas za koju dojavu (namjestene tekme), ja znam koji put saznati ali ne garantiram 100% za njih, pa cu se potruditi da kada doznam da javim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Glup thread. Ne kladim se. Znao sam otic onak iz ze***ancije. Il kad sa nekim idem. Onak stavim 10kn iz ze***ancije. To je jednom u 6 mjeseci. Rezultat ni ne provjerim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
ja se svako malo kladim stavim 100-200kn na 2 para 1.40 i dobijem duplo s tim sam poceo tek prije 2 mjeseca i mogu reci da se isplati u vezi dojava znam ih i ja saznati al je bitno od koga saznas, ak saznam iz povjerljivog izvora onda trpam na to dosta para skinuo sam si s neta program koji skida ponude od dosta kladionica(hrvatskih) i onda fino prek kompa slozis listic i odneses u kladu mrzim kad odem u kladu i onda mi pol ekipe komentira ko ce dobit ko ce zgubit i takve stvari ovak sam odem uplatim i to je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Jedna vrlo dobra taktika...Uzeti 150 kn naci 6 parova 1.80-2.00 koeficjenata... posložiti 6 parova na 3 listica 2+2+2 i na svaki staviti 50 kn ...dobijete li jedan isplatili ste si ulog,sve dalje je dobitak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
DragonBall Z Fan
Datum registracije: Jul 2005
|
evo ja danas idem na 19:00 Valerengen - Comet - 1 @1,40 10/10 Nakon pocetnih losih igara (u kojima su bili slabi u realizaciji) Valerenga se vraca na stare staze i do sada je demontirala Frisk (koji je najavljivao borbu za naslov i bili su ambiciozni), a zatim i slabi Lillehammer, oboje sa po 9:1. Comet je ove sezone odigrao samo tri utakmice, sa polovicnim uspjehom, pobjedom, nerijesenom (izgubili u produzetku) i pobjedom. Dok su pobijedili slabasnih Trondheim, izgubili od jaceg Stavangera, sa Spartom su mogli i vise, ali su izgubili u produzetku (kao i Valerenga u prvom kolu). Ali, mislim da izmedju Cometa i Valerenge postoji znacajna razlika u kvaliteti, pa cak i u imenu jer Valerenga je prvi dio prosle sezone przivjela samo na staroj slavi. Inace imaju vrlo dobar skor protiv Cometa i mislim da se ovdje ne moze dogoditi nista drugo osim uvjerljive pobjede domacih. Susreti prosle sezone: U devet susreta Valerenga dobila osam (tri u produzetku), kod kuce od pet susreta, cetiri pobjede u reglularnom dijelu i jedna nakon produzetaka... Igracki vrlo jaka jedinica, trenutna forma i prijasnji susreti takodjer na starni domacina. 18:30 Stavanger - Lillehammer - 1 @1,30 9/10 Kao sto kvota pokazuje, jos jedna sigurica. Stavanger je uz Storhamar i Valerengu sigurno jedna od najjacih Norveskih momcadi u ovom trenutku. Nemaju takav autoritet kao druge dvije momcadi (cak i Frisk je poznatiji i momcad sa uspjesnijim rezultatima), ali u ovom trenutku su sigurno medju Top 3 momcadi u Norveskoj. Izgubili su samo utakmicu protiv prvog Storhamara na njihovom ledu 1:3. Tukli su do sada samo slabije momcadi poput Sparte, Stjernena (koji i nije tako slab, po imenima) i Cometa. Ali Lillehammer je sigurno u njihovom rangu i sve osim uvjerljive pobjede domacina bi bilo prvoklasno iznenadjenje. Lillehammer je upisao tri poraza u nizu, Furuset, Frisk-Asker i Valerenga, gol-razlika 7:18, ali to su ionako momcadi koje su kvalitetnije od njih i nije se niti nista drugo ocekivalo. Ali, kako su na otvaranju prvenstva zapaprili Storhamaru i dosli do 5:5, odmah iduce kolo tukli Frisk nakon produzetaka, ocito je da mogu i iznenaditi. Ali, realno su ovdje dosli kao nesto jaci trening Stavangeru, Stavanger bi ih morao pobjediti u devet od deset susreta. Nadam se da se taj jedan nece dogoditi bas danas... |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
DragonBall Z Fan
|
evo listic za danas Super Sport Parova: 7 760 - Rapid Bukurest-Arges Pites 1 -> 1,25 863 - Rosenborg-Sandefjord 1 -> 1,35 1010 - Stavanger-Lillehammer 1 -> 1,30 1488 - Huber L/Mirza-Dellacq/Rao 1 -> 1,15 49 - Valerengen-Comet 1 -> 1,65 252 - Örgryte IS-Östers Växjö 1x -> 1,15 1555 - Ruano/Suarez-Laine/M Sanch 1 -> 1,15 Ukupni tečaj: 5,51 Ulog po listiću: 95,24 Manipulativni trošak: 4,76 Kn Ulog: 100,00 Kn Dobitak: 524,77 Kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
DragonBall Z Fan
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Premium
|
danas ima dobrih parova |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Vidim da je tema malo zamrla. ![]() Jel ima netko od naših na Bwin-u account? Ako bi netko htio account imaju neku akciju pa mu pošaljem pozivnicu i dobije odmah 75 kn na račun sa kojima može početi igrati. Edit: Malo sam se krivo izrazio. ![]() Dobije 75 kn na račun (10 €), ali ako u roku od 10 dana uplati 75 kn (10 €). Znači poduplaju Vam uplaćeni novac. Imam već par PMova za Acc pa da ne odgovaram svakom posebno, za slanje pozivnice pošaljite mi na PM mail sa kojim ćete se registrirati i ime i prezime.
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 23.03.2008. u 03:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Moderator
|
Imaju novu akciju "Prijateljski Bonus". Svaki novi član koji nakon uplate od 75 kn u roku od 10 dana odmah na račun dobiva 150 kn.
![]() |
#226 | |
64VT klon
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#231 | |
Moderator
|
Citiraj:
Zaraditi novac na kladionici nije lako niti jednostavno, kao što to nekima djeluje. Ukoliko igrate samo jednu utakmicu na konačan ishod šanse da zaradite novac su 33%. Ovaj postotak je mnogo manji ukoliko odigrate nekoliko utakmica... Znanje, strpljenje i logičan zaključak su tri osnovne vrline koje krase dobrog kladioničara (onog koji nije u minusu). Zašto znanje? Bez osnovnog znanja vezanog za sport, kao i poznavanja pravila kladionica (sistemi), zakona i osnove vjerojatnoćedobitaka, male su šanse da netko bude na pozitivnoj nuli, a još manje da zaradi novac. Zašto strpljenje? Nije svaki dan praznik. Ne može se zaraditi novac na kladionici kada to netko poželi. Ne zaboravite: život je ono što nam se događa , a ne ono što bi mi željeli da nam se dogodi. No, poštujući osnovne principe, skratit će mo mukotrpan put otkrivanja načina i demistificirati puteve do profita. U Hrvatskoj trenutačno postoji 12 trgovačkih društava registriranih za kladioničke igre, s ukupno 2.329 poslovnica. Procjena je da su u prošloj, 2007. godini hrvatski građani u sportskim kladionicama ostavili oko 4 milijarde i 200 milijuna kuna - građani su u prvih devet mjeseci 2007. u kladionicama ostavili 660 tisuća prosječnih plaća od 4.700 kuna, ili pak po plaću svaki, pod uvjetom da je, neslužbeno, onih koji se klade oko 650 tisuća. Ako su svakog mjeseca u kladionicama ostavljene čak 73,3 tisuće prosječnih hrvatskih plaća, to znači da se unutar svakog sata u kladionicama potroše gotovo 102 prosječne plaće, odnosno gotovo dvije plaće svake minute!
![]() |
![]() |
#232 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
jesi li ti na pozitivnoj nuli ili si možda u plusu??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Premium
|
3dviz Zadnje izmijenjeno od: val. 02.04.2008. u 10:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
No dobro,hvala AMD na teorijskom poučku..no priznaj,kad se sjetiš da su čak dvije,od tri..skoro i treća..utakmica Zadar-FMP završile X-om..znači koef. 18, tu prestaje svaka logika.. Neodlučen ishod u košarci je sve ćešći,i to ne znači da su timovi približno jednake kvalitete..nego se nekako i moraju oprati novci,kraj sezone ide..skoro će shopping.. Da ti ne pričam šta sam igrao prije tjedan dana,na drugoj utakmici zadra... zadar x,18 rukomet neki vražji,alingsas..isto x,10 3. škotska igram st.johnstone-clyde,čista dvojka..6.30 i sve prođe,osim NHL Nashville čini mi se..i to sam 1X igrao,bila dvojka..ili tako nešto.. 300kn stavio..470 i nešto tisuća je bio dobitak..toliko o logici,sreći..znanju... sve to nema veze s vezom..to je mafija...i business... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Premium
|
ma, to link nešto zeka, ali... samo skini .th. http://img261.imageshack.us/img261/1...tak0104cd4.jpg
![]() |
#238 |
teta Mraz
|
ja san se registrira na taj Bwin jednom, al mi nije bilo jasno kako dobit onu karticu sa kojom mos uplatit 5Kn ![]() ![]() inace kladio sam se 5-6 puta, i dobio 2 puta, jednom 220 jednom 80Kn, ako uzmem u obzir da su ulozi bili 5-10Kn moze se rec da san u plusu ![]() EDIT: evo sad gledan svoj racun, jedva san se sitijo user namea i sifre ![]() thx
![]() |
#239 |
Moderator
|
Najmanja uplata ti je 10 eura ili 75 kn. Bilo visa, bilo koja druga kartica ili bankovna transakcija. To ti takoreći u roku odmah sijeda na tvoj bwin račun. Tamo odeš u Moj Račun, a zatim u postavke i dolje pred kraj si staviš da ti je primjerice ulog uvjek 5 kn s time da ga za vrijeme potvrđivanja oklade možeš povisiti i da si staviš mjesečni limit oklada. Piše ti ovo: Molimo unesite iznos mjesečnog limita. HRK (Min: 70 HRK; Max: 35000 HRK) Pozor! bwin ispunjava Vaše zahtjeve za povišenjem mjesečnog limita na standarnu svotu HRK 35000 tek po isteku 72 sata, kako bi se onemogućilo stvaranje ovisnosti o igrama na sreću. Znači kad si ograničiš svotu i prijeđeš ju, a htio bi se kladiti moraš pričekati da se malo ohladiš. ![]()
![]() |
#240 |
teta Mraz
|
aha, znaci ovih 75Kn je za sa transakciju sa moje kartice na bwin racun, a posli mogu ulozit samo 5 ili 10Kn, ne mislim vise btw imam devizni racun, jel to smeta sta?
![]() |
|
|