|
![]() |
#451 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Imam namjeru uzimati L220x stim da bih ponekad odigrao koju igru...vecinom neku flight simulaciju i koji FPS. Zanima me kako se ponaša sa igrama...kakav je odaziv...da li ima nekih posebnih problema? EDIT:Vidim dosta vas ima lenova a ne želi o tome komentirat. ![]() Zadnje izmijenjeno od: ReNNO. 25.03.2008. u 08:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#452 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
U Hrvatskoj je nazivni napon mreže 230V +/- 10%. Kad napon padne ispod 210V pojavljue se lushig banding i još svašta nešta. Probajte monitor spoijti na UPS i u većini slučajeva će svi problemi nestati. Zadnje izmijenjeno od: maslow. 23.03.2008. u 19:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
![]() Zadnjih 7 dana vrtim se po forumima i čitam "recenzije" korisnika za monitore jer se spremam u nabavku. Sve mi se više sviđa ovaj Lenovo. Pa imam pitanje vezano za njega. Da li je moja GeCube X2600XT 256MB grafička dovoljno snažna za pogonjenje tog monitora u nativnoj rezoluciji. Glavna namjena je rad u CAD-u, a kad se nađe vremena igra se "WoW". Unaprijed hvala. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Pa za upogonit ga i za CAD programe ce ti bit dosta a sad da bus na toj rezi igral wow na max detaljima nisam bas siguran.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#456 | |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Premium
|
Kontam da uskoro zbavim neki od monitora. Ciljam na ovog L220X ali niko nece da mi odgovori kako bi me sluzio za igre... Nesto tipa BF2, lock on, MFS X.. Nije valda da niko na njemu nije pokrenuo nijednu igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Premium
|
Rekao sam ja malo prije svoja iskustva. Uglavnom to ide, ni g od ghostinga, ako nemaš neku killer grafu, smanji detalje na low/medium i bez AA na 1920x1200. Ionako je ogromna rezolucija, AA takoreći ni ne treba. Radi i fora da staviš neku drugu wide rezoluciju puno manju, tipa 1280x800 i onda ti ga nvidia fixed aspect scaling ili sam monitor stavi u fullscreen. To je isto sasvim fino... |
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Premium
|
Odlično... Nego...cuo sam da su igre gdje je pretezno tamno nemogce igrati na ovom monitoru... Da li je to istina i da li se to može kako srediti... Znam da u igri imam podesavanje za osvjetljenost, ali me interesuje da li se monitor može kalibrirati da ti problemi nestanu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#461 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
ma kakva mala slova i prevelika rezolucija sta pricate bezveze (neki) tu, kupio sam ovaj monitor prije 2 miseca, i predobar je, slova su malo sitnija ali se navikne za par dana i nikakvih problema nema, ja sam prezadovoljan, na stranu to sto kolje grafike, ali monitor nije namjenjen za igrace, no, ako se ima odgovarajuca grafika jako je dobar za tu svrhu, kod mene se malo klao sa 3870, ali su mi tako sve igre dosadile nakon misec ipo dana pa ne zalim, alkohol rulzz ![]() za monitor svaka preporuka, i svakako isprobati prije kupnje, ja sam ga dobio 3 dana kuci na probu, sumnjam da je "kod nas" to moguce, ali pogledati ovaj monitor u izlogu smatram da nije dovoljno jer kao sto napomenuh, potrebno je krace privikavanje
![]() |
#464 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Mislim da ne bi trebao imati nikakvih problema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Premium
|
Koja je razlika između T33HBEU i T33HNEU modela i u kojoj prodavnici u HR ga je najbolje uzeti? EDIT: Zar je razlika samo što je je jedan namjenjen za veleprodaju a drugi za maloprodaju...glupost. Zadnje izmijenjeno od: ReNNO. 30.03.2008. u 14:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Evo već preko 2 tjedna pokušavam preko Mikronisa ulovit jedan primjerak, al bezuspješno, večeras sam malo kliknuo na njihov web i vidim da je cijena 3.430,01 kn, jesu to oni digli cijenu za 200tinjak kn ili mi se čini? znam da oni znaju da je velika potražnja, ali isto tako se nadam da nas sad neće zahebavat s nekim iznosima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#467 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
a bome i je cijena L220x porasla... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Samo kod nas. Kad se nešto dobro prodaje, zašto spustiti cijenu i uvoziti više, kad možeš smanjit uvoz i povećat cijenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#473 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Zašto ne probate još neke firme. Ja sam ga recimo naručio iz Nitela www.nitel.hr a dobro je provjeriti firme na www.nabava.net Kada sam ga uzimao prije neka 2-3 tjedna isto ga nigdje nije bilo (čak ni kod njih) ali ostavio sam podatke i sutradan me čovjek nazvao i rekao da ima. Uplatio internet bankarstvom i prekosutra sam ga već dobio na adresu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#474 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() Kakva je uopce situacija s bad pixelima kod lenova,jel ih ima išta ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Premium
|
Koliko vidim niko se ne žali....valda je dobro ![]() U M-Computers gdje je najjeftinije javljaju da nemaju dostupan l220x model...ali da dolazi za nekih 10-tak dana što bi bilo idealno ako se zadrži na ovoj cijeni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
dance instructor
Datum registracije: Apr 2006
|
znam da mozda nije primjereno pitati ali dal je razlika u kvaliteti prikaza između ovog lenova i 24" della? ..jer ruku na srce, ovaj mi je ružan...ali sto ce tice kvalitete , po pricama , mi se cini i vise nego ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
isto misljenje imam i ja vidio ga ima bolji prikaz slike od della tako mi se cini eto... po pitanju kvalitete izrade oba monitora su vrhunska. Ali 2000kn manje radi dizajna se isplati samo ga treba nac.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() Gospodo Upravo sam "dovukao" svoj primjerak L220x-a i mogu vam reci da za sada imam samo najbolje pohvale za Lenovo! Monitor je tako jednostavan a tako dobar i kvalitetan. Prikaz slike je definitivno bolji od Dellovog (a ja to mogu reci sa sigurnoscu jer sam u posljednijih mjesec dana imao prilike probati tri komada) Boje su fenomenalne prikaz je malo svijetliji ali korekcijom se može podesiti prema svacijim ukusima. Bandinga nema ni u tragovima ista prica je sa ghostingom, isprobao sam ga u igrama i na mom kompu (vidi sig) sam uspio igrati Frontlines Fuel of War na 1920x1200 sa full detaljima uz zbilja jedva zamjetno trzanj (fali onaj jedam frame više), Battlefield 2143 sam igrao na 1280x1024 (jer ne postoji veca rezolucija) i kvaliteta slike je vrlo slicana Dellu 2007 (nije istina da se jako zamuti slika kako neki stalno zele prikazati). Sto se tice velicine slova ista je kao na mojem 17" Samsungu 730BF tako da sam ja bio naviknut na malo manji prikaz istih. Po meni ovo je najbolji monitor koji se može kupiti za 3200kn.! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 | |
Guest
|
Citiraj:
Evo da se i ja pohvalim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uglavnom, tebe citiram jer vidim cijenu od 3200kn. Da li si ga mozda u VEMILu kupio? Jer ja sam ga isto rezervirao tamo. Za vas ostale, koji ga traze di je raspoloziv, evo par informacija. Kako je moj rezerviran i ceka me, nema bojazni da cu ostati bez njega pa mogu info podijeliti s vama ![]() VEMIL - Imaju jos dva na veleprodajnom skladistu. Mikronis - Jos samo jedan. Nitel - Imaju ih par komada. Optimum - Nemaju ni jedan niti znaju kad ce dobiti. Ovisi o dobavljacu. Diskont24 - Imaju i kazu: Sve sto je na webu, imamo. Dnevno se azurira ![]() M Computers - nisam ih dobio na tel ![]() Uglavnom, nije da reklamiram, ali bolje je kupiti u VEMILu jer imaju akciju. Kupnja na rate sa AMEXom (do 4 rate) beskamatno. Do sad je bilo do 3 rate. Ali, mislim da to ipak vrijedi u bilo kojem ducanu di se moze kupovati AMEXom. Eto, toliko od mene.. ocekujte dojmove kad mi "macan" dodje ![]() Poz, Infinity |
|
![]() |
![]() |
|
|