|
![]() |
#421 |
Guest
|
da je ![]() al to zapravo nije nas pas, jos je samo 2 mjeseca kod nas ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
O hebemu. Bome, ja sam se teško rastao sa svojim ovčarom nakon 10 godina druženja (naravno, moj je uginuo, nitko ga nije odveo ![]() Godina dana, taman da ga zavoliš i privikneš njega na ljude i onda ga otpeljaju... ![]()
![]() |
#423 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja svog ovčara imam ''samo'' 5 mjeseci i nebi se ni teoretski mogao razdvojit od njega ![]() Nemogu si to ni zamislit ![]() Trpi jel ga mozes kako odkupiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Guest
|
ne... al mislim ziher bi pristali kad bi ponudio onak par soma eura ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
mrzi zimu
|
premedeni je ![]()
![]() |
#426 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
mučko đubre
Datum registracije: Apr 2005
|
ot: poklanja se husky, mužjak star negdje 8 mjeseci do godine dana po mojoj procjeni. umiljat, nije agresivan. nema čip na sebi, pa ne znam da li je cijepljen, te je potrebno psa pregledati i eventualno cijepiti. naime, pas je jučer pronađen u baranjskom petrovom selu, gdje je najvjerojatnije ostavljen od strane nedgovornog vlasnika, a budući da imam dva malamuta, mužjaka i ženku, nisam u mogućnosti držati još jednog psa. neki minimalni zahtjevi koje bi trebao poštovati budući vlasnik je barem osnovno znanje o toj vrsti, jer je potrebno dosta pažnje i brige oko psa, adekvatan prostor, odnosno ograđeno dvorište. pas nesmije biti vezani i potrebno ga je često šetati. slike: http://img186.imageshack.us/img186/114/p3090048xo2.jpg http://img329.imageshack.us/img329/7899/p3090049yz6.jpg kontakt na bacyc@net.hr ili pm ja sam iz baranje
![]() |
#428 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ako bi netko udomio moje ljubimce neka mi se javi na PM...selim se za stalno u Zagreb pa nemam gdje više s tim... ostalo je još 5 tarantula koje prodajem ![]() P.cambridgei - ženka 17cm - postavila kokon - mladi za 30-tak dana (bude ih oko 150 kom,prodaju se po 50-100kn /kom) (2. stadij nimfe) 900kn s terarijem B.klaasi - ženka 7-8cm - 250kn (prilično aktivna i nervozna) B.sabulosum - ženka 8cm - 250kn (mirna ko bubica,tolerira fakat svašta) P.cambridgei - spol nepoznat oko 4-5cm - 150kn G.aureostriata - ženkica 7cm - 200kn Evo možda nije uobičajno da se u ovoj temi prodaju ljubimci ali ovo je jedina šansa da završe u dobrim rukama živi i zdravi ![]() Ima i terarija,hrane...svega!
![]() |
#429 |
Premium
|
Umjesto da ih se riješavam,ja dobio leglo P.cambridgei-a...ima ih oko 150... Da ne ponavljam priču,na ovom linku je sve popraćeno slikama ![]() http://www.teraristika.org/forum/ind...,1871.120.html Pa koga zanimaju moji ljubimci,moja nova obitelj... ![]() P.S primam narudžbe ...
![]() |
#430 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
![]() svaka cast ! koliko ih je vec otislo ?! I btw koliko cijenis jednog... jos samo starce nagovorit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#431 | |
Premium
|
Citiraj:
50kn / kom ![]() ![]() P.S. Biti će ih preko 150...za 500kn dam sve... ili...odrasla ženka + cca 150 mladunaca za 800kn...bogom dana cijena jer ih se svih moram riješiti...selim se...
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 30.03.2008. u 21:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
eo mog secera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kupit ću ih ja 5 muških i 5 ženki da otvorim trgovinu ![]() P.S. Danas mi se hrčak okotio, dobio sam 4 prinove (ali prblem je što će možda jednog pojest...) tak da ak je netko zainteresiran, javite mi se, 1 hrčak - 1 piva ![]()
![]() |
#438 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Evo kada svi stavljate slike svojih ljubimaca moram i ja: Inace zenka Jack Rusel Teriera stara 14 godina i hvala bogu u odlicnoj formi, vise je volim nego sve na svijetu.
![]() |
#439 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Moj "cuco".
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Moderator
|
Dečki i cure. Imate možda neki link na nešto gdje bi se mogli vidjeti psi koje ljudi poklanjaju ? Nešta tipa oglasnik, forum, bilo što ![]()
![]() |
#442 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#443 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
darude koja je to vrsta i koliko si ga platio ?
![]() |
#444 |
user na kvadrat
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#445 |
Moderator
|
![]() |
#446 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#448 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Tko će ga sada naučit da se na Rocky odaziva ![]()
![]() |
![]() |
#449 |
JDM
|
Sretno sa 14 mjeseci starim psom, pojest ce te ak mu nebus simpa ![]() ![]() Makar opet, nemora znacit, bit ce ti mozda zahvalan sto si ga izbavio iz šinteraja ![]() Uglavnom kako god bilo, pravac kossp i upisat se i imati volje ici tamo sa njime. U pocetku je tesko, kasnije zabavno. Pas i ti postanete nerazdvojni prijatelji i ono najvaznije on cijeni i slusa tebe i ti cijenis njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Moderator
|
Vidjet ćemo kako će to ići. Mada, mislim da neće biti problema. Vuco ima dovoljno ljubavi za sve ![]() ![]() Navodno daju i rok od 10-12 dana ako nisi zadovoljan, da ga moš vratiti (za razliku od hardvera ![]() ![]()
![]() |
|
|