|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Preporuka Best Buy Zvucnika do 600kn
Ovak ocu kupit nove zvucnike za kompjuter 2.1 sustav da je zvuk sto bolji i kvalitetniji do 600kn max, ujedno isto pitanje kolko ovisi zvucna o zvucnicima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Ako mozes rastegnut jos 60kn ovi su ti odlican izbor: http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=100.503.151
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
NHF coc,imao sam x220..i ne mogu se mjeriti sa tim Geniusom drvenjakom..to je the sistem za 600kn..jasno da je cijena gotovo duplo veća..ali i zvuk je duplo bolji.. ja bi išao na te..660kn.. ![]() kod tog logitecha 2.1 bass je preizražen,jednostavno wooferi su im mrcine a sateliti unatoč solidnom RMS-u nikako da poprate snagu bassa...tako da uvijek trese..umjesto da trešti... tako mi je i sad na 5.1 sistemu..x530..super je woofer a tako bi rado malo jače satelite..što mi vrijedi recimo gledanje DVD-a,DivX-a kad mi se stan trese a ja ne čujem šta oni melju tamo ![]() ![]() ![]() odgovor na tvoje pitanje..o zvučnoj,povezanosti itd..sa zvučnicima...pa šta ti recimo vrijedi x-fi platinum na šrotexu trust ili smartbox 2.1,a opet imaš onboard Realtek,znači obični..ne HD..ma i da je HD,ajde..pa spojiš na neki logitech od 2000kn..govorim o komercijalnim zvučnicima.. ne o Hi-Fi rješenjima.. treba nać neki balans..recimo Audigy2,Audigy4..i neki Z3/4 kako li se već ne zovu 2.1 zvučnici bi ti bili optimum..makar sam često znao napisati..ako imaš Realtek HD codec na ploči,recimo serija 88x,882,883,888,889A...to su sve redom vrlo solidne izvedbe..što god ljudi pričali, znao sam naći i po 6,7 siteova gdje su useri kunu da im je zvuk bolji,puniji,štogod od X-fi..da im je on precrispy...svašta..ali eto..ima i takvih.. da se i taj RealtekHD iskombinirati sa solidnim 2.1 recimo logitechom Z serija..zvučna besplatna-onboard,ovi su 400,500kn mislim..i super.. Zadnje izmijenjeno od: thedream. 30.03.2008. u 13:43. Razlog: ..zaboravio napisat odgovor.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Creative Gigaworks T20 Malo više o istima: #1 #2 U pitanju su 2.0 zvučnici, ali pročitaj radi čega nadmašuju 2.1 konkurenciju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
sta kazete o Zvučnici CREATIVE LABS, I-TRIGUE 3000 zast tak puno kostaju, u hg spotu za 599kn, u cemu su tak special? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
ma bit će to dobro..vidjet ćeš..ovaj Creative 2.0 je ok..ali skupi su u božju mater..pretpostavljam onda neki onboard realtek da imaš..jel bar HD? A da ti sebi fino investiraš u recimo AudigySE..za 150kn u hg-spotu..ili čak 80kn polovne,na newsima? pa ipak dosta bolji zvuk naspram onboarda imaš? I ostatak od 450kn uzmeš neke više nego solidne 2.1? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() a istina a crative 2.0 su mi fakat skupi a na pravi pogled ne izgledaju nist posebno bas mi to nekak ludo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
Citiraj:
Ne znam ni ja u čemu je stvar s tim 2.0 po 600,700,800kn..al to će ti netko iskusniji u tom segmentu bolje objasniti..ja pišem samo o onome šta sam probao,tako je poštenije..nego da citiram reviewove s neta..ne? ![]() AudigySE nađeš za 80,100kn polovnu ili da si miran,149kn nova sa 2g gare iz hg-spota..i imaš više nego solidan zvuk..naspram onboarda.. A što se zvučnika tiče..ne znam iskreno,čak je i coconut dobro rekao makar se meni ti zvučnici nisu nešto dopali..baš radi bass-a...a to je to što ti tražiš...da pogledaš x230,x240? 380kn su u linksu..i uzmeš taj AudigySE..i super.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Moja preporuka. ![]() PS Znam da nije uvijek slucaj ali masa ovih zvucnika je nesto preko 19Kg sto govori o necemu..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
To sam i ja mislil zvucnici su stvarno dobri (dobili odlicne kritike u vecini casopisa i web testova) a ako ti nereba nekoliko satelita samo ih iskljucis.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
U moru ponude na tržištu, možeš padati na specifikacije, izgled, potencijalnu glasnoću, ili za korektan proizvod za određenu sumu novaca. Neki dan kupujem gume za auto, čak sam i ovdje otvorio temu na svaštari koja je ubrzo zaključana radi nadmudrivanja temeljenih na osobnim stavovima, što je normalno za takvu kategoriju rasprave. Nakon nekoliko dana potražnje tihe gume koja cvili u svakom zavoju i vrišti kad vozim na žilet nasavjetovao sam se s prijateljem koji je imao gume takvih osobina, samo što masno košta. Želje se plaćaju: možeš kupit i barumku za 800 Kn komad, ali to nije to kad nemaš onaj osjećaj da je na tvom autu ista tehnologija razvijanja gume kao i na F1. Netko bi rekao, guma kao guma, ista boja, ista dimenzija, slična kara...no ovisi koliko držiš do toga i koliko si siguran što želiš. Jednako tako, za 600 Kn možeš kupiti vrhunske 2.0 pc zvučnike, ili neke prosječne 2.1. Tvoj izbor, tvoji novci, tvoje uši, i na kraju, tvoja satisfakcija koja se nekome čini skroz besmislena. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Imao geniuse koje svi preporucaju. Smece. Smece koje mi je zivce ispililo. Smece. Taman kad pomislis nakon prve ruke da su dobri, onda zakljucis da su jos vece smece nego kad si odma pomislio da su smece. Creative Gigaworks T20 to kupi. Vjeruj mi neces pozalit. To svira KOREKTNO i onako kako treba. z2300 jesu bolji. Druga je stvar sto svi frlje bass na 100% i onda zakljuce da imaju previse bassa.... Al naravno ovdje ne pricamo o zvucnicima od 1200kn, nego 600kn, al sam imao neopisivu zelju to napisati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Predobro za presmiješnu cijenu: http://217.14.221.177/StartEU.ashx?_...cBG6jEOkOfh73d općenito izabrati nešto od genius ponude; dobar dizajn, drvo, kvalitetna membrana a i zvuk hvale ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
1. mislim da na forumu nema troje ljudi koji bi dali 100 eura za 2.0 zvučnike prema tome ne znam čemu dotične preporuke,ako premašuju 600kn..a kamoli 899kn..za skuplje 2.0 Creativce iz linksa.. 2. druga stvar u vezi tih Geniusa..ja znam 6 ljudi s kojima sam bio po taj komplet,i koji ga imaju već duže vrijeme,i prezadovoljni su za 600kn..tako da iznošenje IMHO-a fleks..je ipak samo IMHO...nekome je Brabus smeće od auta..dok bi 99% muške populacije nogu dalo da sjedne u njega..a ne da ga posjeduje... 3. Ako stvarno imaš 600kn..a očito imaš..pa daj lijepo taj AudigySE uzmi i neke 2.1 drvenjake,i mirna Bosna..što možeš i očekivati za 600kn..ili X530,X540,neki 5100,5300 Creative..ili neki jači 2.1 drvenjak do 400kn..da ti ostane za zvučnu... 4. zadnje..da ne duljim...ne vidim baš tko bi pored više nego solidnih 5.1 rješenja išao na 2.0 za još i veću cijenu..i do 30%..očito samo pravi zvučni znalci.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Registered User
|
Citiraj:
za sada su mi ovo neke opcije Creative Gigaworks T20 - 599,00kn Giga zvučnici, 2.1 Wood, Kevlar, 48W RMS - 305.49 kn LOGITECH X-230 - 399,00 kn LOGITECH RTL Z-3e, 2.1/40 W, crni - 540,00 kn Zadnje izmijenjeno od: braniMIRKO. 31.03.2008. u 15:51. Razlog: edit z-3 tnx to nick :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
FORD Fix Or Repair Daily
|
1-Mali a dobri zvucnici NE POSTOJE 2-Plastika uvjeg gubi utrku u kvaliteti sa drvetom (sto se zvucnickih kutija tice ofc) 3-jesi ti nagluh ili ne citas postove do kraja, SVI zvucnici koji su 4.1 5.1 6.1 7.1 MOGU raditi ka 2.1 cak stovise neki mogu raditi kao i 2x2.1(Dva na ljvom i dva na desnom kanalu +SW), tako da ovi Đinijusi predstavljaju siguran best buy. PS Kupi si zvucnike do 300kn max jer kolko sam skuzio isto ti je i plasticni logitehci za 200kn od 2.5W ili nesto bolji recimo kakve ja imam Jamo Studio 110....... Ugodno slusanje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() mogu oni bit i best of best buy ti dinijusi al to meni ne treba i tocka, daj pomirite se sa time lol a za sad mi je definitivno najopcija oni giga zvucnici za 300kn |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
FORD Fix Or Repair Daily
|
Citiraj:
http://www.buypegasus.com/catalog/images/gspeakers.jpg Trazis best buy do 6 glavi a sad je 3 glave u igri ![]() ![]() PS Klikni mi na sig i reci dali se prepoznajes? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|