|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
(riješeno) Problemi po kompu
Ovak da odmah napomenem nisam znao di bi ovo stavio u software ili hardware pa sam prema nekim svojim pretpostavkama stavio u hardware :/ dakle kupio sam komp u djelovima i slozio ga sam doma, djelovi su: PEAK Radeon X1950GT, 256MB DDR3, 256bit, TV-out, DVI MB Gigabyte P31-DS3L, s775, iP31, DDR II, SATA II, GLAN HDD HITACHI HDT722516DLA380 160GB SATA300 7200rpm 8MB Gigabyte mid tower GZ-X2BPD-100, bez PS, crno, USB, Fire wire, 2×120mm fan, airduct, 1×cd cover Chieftec power supply 400W, ATX 2.0, 2×12V, Active PFC, AFC, 12cm fan, 2×SATA connectors DDR2 1GB PC5300 (667MHz) Kingmax X2 Intel Pentium E2160 BOX Dual core, 1.8GHz, 775-pin, 1MB i ubacio sam staru przilicu iz bivseg kompa.. sve sam pospajao i upalim komp ubacim cd od windowsa xp (sp2 neki zadnji od prije nekih 4 tjedna) i sve se 5 instalirava do tocke di krene onaj ljepi plavi ekran kojem je sa ljeve strane tocke koje mora prec a na glavnom se reklamira microsoft... i prode privh par minuta instalacije bez problema i onda zapne na dijelu "instaling devices" na drito pola tog se zaledi, nemoze se ni resetirat ni power buttonom ugasiti ni nis sam prekidacem na napajanju ![]() Probao sam prije ovih windowsa jos 3 verzije i na svima je zapelo na istom dijelu, probao sam i particije mjenjat, ddr-e sam vadio van da mozda nije do njih, izvadio tipkovnicu i mis i svaki put je na istom dijelu stalo i zaledilo se onak ruzno... Pa evo pokorno dolazim po savjete i mozda nekog tko bi znao odg il bar prijedlog.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Stvar ti je u tvom cd-u. Isto tako je bilo kod mene |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
probao sam sa vise verzija windowsa i zadnji cd je bio savrseno nov i cis tak da nije u tome stvar :/ |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
probao sam na drugom kompu przilicu i radi :/ a i cak da je do nje nebi na istom mjestu stalo svaki put zar ne? |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
da ih je zaboravio ne bi dosao do te faze installing devices ![]() ne bi bilo lose s nliteom sloziti novi win CD ali poubacivati nove drivere za sve za cega se moze, posebno graficku. imao sam takvih problema s galaxy 7300 karticama. iz nekog razloga mrze defaultne win drivere za nvidiu i desavalo se da ako u instalaciju nisu ubaceni "pravi" driveri jednostavno zamrzne nakon sto se isti instaliraju (a to se desava bas kod "Installing devices" dijela, tko bi rekao ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
dakle nastavak sage: probali iste windowse kod frenda koji ima istu konfiguraciju i njemu sve radi :/ moglu li sada pretpostaviti da je greska mozda u nekom hardwareskom dijelu ? |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
evo... osla je bila maticna :/ fala puno svima!! |
![]() |
|
|
Oglas
|