|
![]() |
#481 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ma sve je u banani kod mene brzina koma,nemožeš se spojiti plus pucanje veze.... moraju nešto promjenit drasticni ili dižem sidro.... i nije mi pink boja tak loša... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
meni danas brzina jos gora nego jucer, ide mi na zivce cekati da mi se tema ucita, 350 javlja speedtest...izgleda da cu i ja na tscum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Anything Goes Martial Art
Datum registracije: Mar 2007
|
Moram priznati da me vesele ove vijesti da ljudima šteka veza i da imaju problema sa spajanjem. Do sad je to oblično značilo da nekog vraga rade po serverima i da se spremaju novi paketi. Tako je bilo i zadnji put.
![]() |
#484 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Ma daj, malo se smiri i za par dana će bit ok. Uglavnom ja neznam kak vi imate takvih problema. Ja ih uopće nemam. Router mi je skonektiran 24/7 i radi bez greške.
![]() |
![]() |
#487 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#488 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#492 |
Moderator
|
Ma ja sam lijen to sve raditi, opet mijenjati pakete i to. Mogli bi malo i upload dignuti, kako da dijelim homemade filmove sa ljudima, a UL mi je max. 17kB/s ? Al da, 1mbit bi lijepo bilo. Pozlatile ti se riječi, pa i više ![]()
![]() |
#493 |
420
|
kak možeš biti lijen, samo na tcomu bacim na flat i podesim ruter.. dal trebam šta javiti voljatelu ili samo ako se ne spojim, ne naplaćuju? mislim ono, tcom flat je sad 180kn 2mbit/256, a voljatel za 170kn 768/192, pa i da voljatel digne brzinu na 1, zar nije opet bolji tcom? dobro, ima još 3-4 dana do kraja mjeseca, zadnji dan ću vidjet dal ću preći na tcom ili ne.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Pitao ih danas, paketi će biti objavljeni do 1.4.2008. Vjerujem i ja da je razlog tomu, da se ljudi ne stignu prešaltati nazad. Al eto, ja im dajem povjerenje, neka me ugodno iznenade.
![]() |
#498 |
|
Čitam da su zadnji puta objavili vijest o nižim cjenama zadnji dan u mjesecu i to u 10 navečer. Pa tko je strpljiv neka čeka, ili neka još riskira jedan mjesec sa Voljatelom. ![]() A veću glupost od "čekaju da se ljudi ne stignu prebaciti" nisam već dugo pročitao. Šta oni dobivaju time? Ništa. Kao da ti ne možeš 1.4. ne spojiti se niti jedanput preko njihovog accounta i vidjeti jesu li promjenili cijenu ili nisu. :roll: Zapravo ovim čekanjem će si samo potencijalno sjebati stvar jer ima ekipe koja nema namjeru biti strpljiva i za idući mjesec već unaprijed odluče koristiti T-Com, stoga bye-bye korisnici. Sve i da "zadrže" korisnike taj jedan mjesec svi opet mogu otić drugom operateru u svibnju ako vide da su ih zajevali, i opet su u istim problemima. Zato nemojte biti nestrpljivi, a ako već jeste ne civlite nego se prebacite već danas na T-Com.
![]() |
#499 |
Moderator
|
Ranma, a kaj misliš, da će oni koji od 1.4 promjene kod T-coma, sa start paketa (vjerujem da su svi koji su na voljatelu, imaju start paket kod T-coma inače bez veze daju više para) na flat, imati flat ? Ako me dobro memorija služi, paket se mijenja tek od idućeg mjeseca. Tako da uopće nije problem ne spajati se na Voljatel, već ako nisi prije 1.4. promjenio paket na T-comu, buš bil do 1.5. na start paketu. Ja ostajem, previše posla imam da bi još i o ovom razmišljao do zadnje minute ovog mjeseca...
![]() |
#500 |
|
@Vuco Već sam pisao o ovome na jednom drugom forumu pa evo ukratko mojih razmišljanja. Sa trenutnim cjenicima svi koji koriste Volja pakete od 768 kbita do 2 Mbita trebali bi se prebaciti na T-Com. To mislim da ne treba objašnjavati zašto jer su Voljine cijene tih paketa sad više nego T-Comov na 2 Mbita. Dobro, ovaj od 768 je još uvijek 10 kn jeftiniji, ali mislim da nikome tih 10 kn ne predstavlja toliku stavku da ne uzmu za 1 Mbit bržu vezu. Jedini koji si moraju vagati svoju odluku su korisnici 256 i 512 paketa, jer im ostaje na izbor ili 4-8 puta niža brzina ili 40-65 kn više mjesečno. Nekome puno, nekome malo. Vezano uz ovo što si ti napisao. Svi koji su kod Volje na 768 kbita do 2 Mbita paketima mogli su već prije kraja ovog mjeseca prebaciti se kod T-Coma bez beda. Zašto? Zato jer po trenutnom cjeniku plaćaju i više. Ako Voljatel spusti cijene, a razlika će vjerojatno biti oko 20 kn na paketima nižih brzina dok će ovaj od 2 Mbita biti vjerojatno 9 kn niže od T-Coma, opet se prebace kod njih za 5. mjesec. Rizik nije velik jer ako se prebace na Flat kod T-Coma plaćali bi isto kao i do sad, a imali ili veću brzinu, ili bi se zajebali za tih 9 kn. Jedino oni koji su na 256 i 512 nemju taj luksuz, jer čak i uz trenutno sniženje plaćanju mjesečno manje pa moraju biti strpljivi. Ovdje vam je link na cjenik Tuš Telekoma u Sloveniji, i može poslužiti kao pretpostavka kakve bi nas cijene eventualno čekale nakon sniženje. Otprilike su u skladu sa dosadašnjim korakom sniženja cijene i kod nas.
![]() |
#501 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Evo cjenika OLJAsmart1:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Kak nitko nije do sad skužio? Već su promijenili pakete, samo još nema novih cijena Meni je 5Gb->10Gb i izgleda da vrijedi i za ovaj mjesec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Premium
|
a ipak su stavili i cijene nove. Ja ću ostat na volji, idem na flat. Nije puno jeftinije, al ipak... 10kn a nije im loš ni onaj 25Gb - 60kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ček, jel to mene moje oči varaju? Spustili su cijenu smart 2 sa 60 na 55kn!?!?! Pa koja je to računica? Opet su napravili isto sranje ko i za prvo smanjenje. Glupost!!! Mogli su barem ostaviti Smart 3 i naplatiti ga npr. 65kn. Sramota, glupost!
![]() |
#508 |
420
|
evo, zvao službu, ja ću se prebacit na voljaflat, 2mbit, i to je 169kn mjesečno.. veli lik, mogu prestat koristit kad želim taj volja flat.. i upitao sam ga koja je caka, smart 4 paket je 10 kn jeftiniji, al je i brzina duplo sporija.. veli, tak je ispalo, nekih novih paketa neće bit, nego ova dva što su sad na stranici, a korisnici koji imaju te koji su ukinuti, i dalje se mogu koristiti samo neznam po kojoj cijeni, al bilo bi smiješno da je ostala ista.. znači, ja ću ostat na voljatelu samo ću se prebacit na voljaflat 2mbit, ipak je desetak kn jeftiniji od tcoma.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Premium
|
ja uzeo 25Gb za sad, pa ak nebu dosta u svibnju na flat |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 | |