|
![]() |
#31 |
64VT klon
Datum registracije: Dec 2007
|
Jel uključeno druženje u cijenu?? Jel jako teško za nosit, neću valjda sat ipo trebat 15kg držat u rukama?? AAAA, čovjek ošo oflajn, e ujutro kad se probudiš i PM ti bude pun, stavi samo prvih 10, mislim odozdola, oni koji su prvi poslali, ok? Mislim da je to fer, da bar ima neke koristi što smo ovako kasno/rano budni. I da, kažeš datum je 4. i 5. kaj obadva??!? to onda po danu 250 ili za oba ili kako |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
ljudi ja sam u prvim redovim za ovo i onak 250kn for nothing, al vi niste svijesni kolko je to jabuka i kak cemo to dofurat iz stupnika do centra... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
nećeš 15kg trebat nosit.... bit će puno više ![]() Citiraj:
Također piše plaća se po osobi (ne po danu/satu) Citiraj:
![]() Ako se radi o 2500 jabuka to vam izađe oko 500-600kg jabuka... to ne moš' otpeljat u Xsari... brijem da bi i meni s Carensom trebale bar dve ture i to sa spuštena dva reda siceva.
![]() |
![]() |
#34 | |
JDM
|
Citiraj:
Al opet ak uposlimo amdejca i njegovu lagunu karavana... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
64VT klon
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() I odkud vam ideja da ima 2.5K jabuka, to nigdje ali baš nigdje nisam vidio da je gordon naveo. To je Fleksa prvi iznio lažnu informaciju ![]() ![]() J bi prije reko ako ima 6 muških 9 trebica djeli, svaki od njih 6 drži jednu košaru u koju stane max 50 jabuka, to je 300, i ajde možda ak će se u dvije ture djelit 600jabuka max maxova |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ako bi bio 4.4. u koliko sati jer taj dan sam naručen fizijatru. 5.4. može bilo kad ![]() Natrpajte te jabuke u vreću i nosit ću ih ja sve na ramenu, nije greda ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
MA ETO KAD LJUDI PRAVE BUDALE OD MENE I ONDA JA ISPADNEM BUDALA ZBOG NJIH OVDJE! nazvao sam dotičnog iz ZG i rekao da sam kompletno riješio ZG i čovjek ko iz topa...i ja sam.... ja sam onako stanem i kažem pa dobro a zašto sam ja riješavao to?Kaže on ako ovi njegovi odustanu onda će zvati ove koje sam ja našao iz zg...dobro...jel sam ja tu idiot ili?! Dečki doista se ispričavam na ovome..pravim budale i od sebe i od vas...potruditi ću se svim silama da se prihvate vi.nažalost toliko utjecaja nemam nego čekam tatu da dođe sa puta u nedjelju pa ću njemu reći da popriča sa tim likom da pprihvati ove sa mog popisa! Stvarno se ispričavam nije trebalo tako ispasti ali kad nas ima shvakakih...dat ću sve od sebe da se ovih 10 sa foruma prihvati! žao mi je stvarno..nisma ni ja znao!!! ![]() P.S ZA RIJEKU sam ga pitao direktno dali je ikoga našao..reko je da ne pa za rijeku ova zajebancija nevrijedi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
E jebi ga, ja kad sam vidio ovo 250kn i Fleksa na spisku odmah sam pomislio doci (to mi je taman da pokrijem gorivo i putarinu), a posjie toga napravimo sastanak i zajebanciju (nesto da counterujemo zderonje) kad ono banana ![]()
![]() |
#46 |
JDM
|
ROTFL ![]() A bas sam htio napraviti neki show na trgu. Gurnut milentja u mandusevac, pretuc nekog od forumasa i slicno... ovak nista... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Adrenaline junkie
|
Citiraj:
Ne znam sta je to ni gdje je to, ali ja sam mislio da ti gurnem nesto drugo na neko drugo mjesto. ![]() Ako bude bilo mjesta prijavljujem se iz istih stopa (momentalno, odma sada odma,...)!
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
jel moze to i na drugi forum? daj neki broj moba ili mail, al, molim te poshalji mi odg na mail, da stignem vidjeti walbandon(a.t) hotmail.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Adrenaline junkie
|
Ja već imam iskustva sa CeBita, pa molim da se i to uzme u razmatranje kada se budu birali oni koji će raznositi to voće grijeha.
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ja bih rekao da je propalo ili je covjek zaboravio koji je dan ![]() ![]() NHF ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
isprike nisam bio u stanju javiti se prije...kao što sam napisao pokušao sam čovjeku dati ljude koje sam ja iz ZG sastavio na ovome forumu ali on je jednostavno nabavio neke svoje ljude iz ostalih gradova i njih upotrebio.....tak da sorry na ovome..sva strka je nastala u nesporazumu mene i njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|