|
![]() |
#903 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Modanje 8800 GT !?
Naišao sam na toturial o tome kako modificirati GT-icu , da radi jednako brzo kao Ultra. Modifikacija je dosta složena, pa ako je netko radio nešto slično i kakva su mišljenja. Link: http://www.iax-tech.com/video/8800gt/8800gt02.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja sam radio (vidi link) Nije nešto posebno složeno. Trebaš imati malo iskustva s lemilicom, malo znanja i strpljenja. Sve se sastoji od toga da se jedan pin trimera zalemi na određeno mjesto, a drugi na uzemljenje. Zatim se poigrati s multimetrom, kako bi našlo željenu voltažu, i to je to ![]() Dobici po pitanju OC-a, i više nego osjetni: sa 720/1780/1000 sam uspio navući 835/2100/1050MHz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() Pozdrav, Vec sam bio postao jednu istu temu ali nitko se nije baš odazvao i nije mi puno pomogao. Naime imam konfu - pogledajte moj komp - sa kojom se neshto cudno desava, u igrama poput COD2 ocitavanje mape ima poteskoca, nekad ocita normalno u sekundi, a vecinom napise da je ocitalo ali se zamrzne ekran, ja ne znam koji je q mjenjo sam drivere, testiro memoriju jel valja i valja itd sve pokusao, sad ne znam jel napajanje jebe grafu taj Seasonic S12-II 430W, jel hard disc jebe jer je dosta star, nie bed kupit novi ili neshto deseto, molim vas help, ono ocu stvarno da ovaj komp proradi kako spada... i da napokon klokiram ovaj proc sa TR120UE, ali prvo ovo moram rijesit onda kupujem ostalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
moze biti do drivera, moze do hardvera. recimo memorija je čest problem, a balistix je poznat po (ne)kompatibilnosti. da li si dignuo napon memorije na kojih 1,9-2,0 v pri 800 MHz? makar za probu? neće joj ništa biti. prvo probaj sve očistiti driver cleanerom u safe modu, onda nove drivere instalirati, ako ne pomogne traži dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#912 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nije. Sve dok imaš iole bolje hlađenje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ma nema ga sta ispravljati, uopce nije bitno kako on stoji (tehnicki bi mogao i pod 90 stupnjeva biti samo bi pokrio PCI konektore ![]() a smrad....gotovo sve nove kartice malo smrde u startu. pogotovo pasivne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Potpisujem Grega moja MSI je fakat zaudarala prvih par dana dok se nije izluftala sad je ok ali je smrdila i izvan casea... ![]() Inače da nema razloga za brigu jer je baza bitna a ona leži ravno, reimo moj je malo spigan na drugu stranu tj malo je prespogan pa je bliže površini grafe ovaj slobidni kraj... ![]()
![]() |
#916 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Hm...ne naliježe kako treba...sa tim hladnjakom,ta ista kartica,vent na 5V...do 60 u loadu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja imam i ispod 60 iako mi je tvornički OCana ali nisu sve zalmanove baze uvjek dobre, znaju biti grbave na ovim novijim coolerima to uvjek treba pogledat pa lappat bazu ako je grbava, dosta su glatke što se tiče obrade u odnosu na neke ali znaju baš imati nepravilne grbe iako je i tamo površina sjajna... A može i pasta igrati ali svejedno se nema razloga brinuti za ovu grafu to su super temperature...
![]() |
#921 |
Čupavac
Datum registracije: May 2007
|
Nemoj ga ispravljat da nebi nešto zeznuo. Probaj igrat dulje vrijeme pa vidi kakve ce ti bit temp.
Science cannot be stopped. Man will gather knowledge no matter what the consequences – and we cannot predict what they will be. - Linus Pauling Zadnje izmijenjeno od: MAXx. 27.03.2008. u 16:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ako su temperature kako kazesh onda nemash razloga da ishta mjenjash. |
![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Gigabyte ili Gainward GS 8800GT?
Imam malu dilemu. Iscitao hrpu reviewova i forum. Koliko sam uspio skuziti, Gigabyteu se jezgra da oc-at vise(iz kutije radi vec na 50mhz vise od Gainwarda), a shaderi i memorija slabije, a Gainwardu jezgra obrnuto. Cime vise dobivam? Gainward je 230kn skuplji. Gigabyte je navodno bucan jer stalno radi na 100% vent i to se neda na reviziji 1.0 stelati. Nekako naginjem Gigabyteu vise. Preporuke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ja bi iša na ECS, MSI ili twintech ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#928 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
XFX 8800 GT ili XFX 8800 GT XXX
Šta mislite.... ? i koji se cooler ,može staviti na nju? čini mi se da ovaj ne ide *Cooler VGA ZALMAN VF900-Cu/ LED*
![]() |
#930 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Jedva suzim izbor na 2 branda i onda stigne jos preporuka ![]() Moram priznati da hladjenje na TwinTechu izgleda impresivno. Nisam uspio izguglat nikakav review, kakav je OC potencijal? Za samo 30kn vise mogu dobiti Gainwarda koji je puno brzi out of the box http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=5319 Imam jako losu srecu sa batchevima, uvijek dobijem nesto sto se mizerno da oc-at ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|