|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
DELL 2407WFP, Wide.....
vidio sam da ovaj monitor negdje hvale, a negdje ne.... pa sta vi mislite .....jer on je jedna od opcija koje razmatram....a najvise bi mi koristio za igranje i multimediju.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
ja ga imam i nakon dosta proucavanja reviewa i misljenja, ipak sam ga kupio i nikada pozalio.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
ma nije cijena problem.....samo mi neki govore da nije bas za igre itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
A zasto ne bi bio dobar i za igre...? Monitor nije idealan ali ostavlja sve 17, 19 i 22"TN monitore koje sam do sad vidio miljama daleko. Monitor je odlican i za i igre i filmove i sve ostalo u domeni kucnog korisnika... Usput me zanima sto "ti neki" koji ti govore gluposti imaju doma na stolu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
najvjerovatnije kupujem 8800gt......ma ja samo kazem da sam cuo da ima ghostinga u novijim igrama........a i zanima me najvise radi igranja.... Zadnje izmijenjeno od: dulox. 28.03.2008. u 12:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Ma kakav ghosting.... uostalom nitko ti ne brani da doticni isprobas detaljno prije kupovine (kao vemil Rijeka u mojem slučaju), a ako imaju nesto protiv jednostavno skoknes do druge trgovine. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() samo da dodam da od ghostinga kod mog modela nikaj ni G za igranje i gledanje filmova je odlican samo zamjerka za crnu vise je sivkasta nego crna al dobro 90% monitora ti nema vjerni prikaz crne ![]() ![]() ovaj za igranje ja igram sve igre na nativnoj rezi btw monitor ima opciju 1:1 scaling pa ako ti je prezahtjevna za igranje dobijes crne obrise oko slike i to je to igras se na manjoj rezi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
nema ghostinga, provjereno na svim najnovijim igrama ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Ako lova nije problem imas boljih 24" monitora od toga Della, ako je max 5500kn onda ti je to jedini izbor, a ako ides na best buy onda taj Dell nema sta traziti kraj lenova 22 PVA....... ![]() Ja idem na Lenova jer je 2000Kn jeftiniji (meni jako bitna stavka) a ima isti radni prostor (1920x1200), doduse Dell bi mi vise pasao zbog eventualnih sparivanja sa 20" NonWide Dellom u skorioj buducnosti (imam potrebu za 2 displaya) ali 2000kn razlike je jednostavno 2much4me ![]() Inace price o ghostingu i sl........jedan veliki LOL , uza sve mane (a taj Dell ih ima dosta) nema pristojnu konkurenciju na nasem trzistu u niti jednom TNcu i slicnim "poluproizvodima" jedina konkurencija mu je lenovo prvenstveno zbog cijene koja je nejveci best buy od kad ja pratim monitore ![]() Samo neznam koja je garancija na BP kod Della 24" pa ako neko zna nek napise (jbg, neda mi se trazit po netu). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Dosao ti je u kodeks 2408WFP. Imam ga sad zajedno sa 2407WFP u dual monitor konfiguraciji. Skoro pa identičan u odnosu na modelu 07, jedino što u 08 dobiješ HDMI ulaz i plus jedan dodatni DVI. Kad kupuješ dell 24" pazi da kupiš reviziju A00. To vrijedi za 07 i za 08 model. Iako su svi više manje na našem tržištu A00, ali ipak bolje pitati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
*
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
gb
Kupih 2407 i mogu reći da je odličan. Inače sam se zaklinjao da nema šanse da ću ikad radit na LCD-u zbog tog što se čine nekvalitetnima al me ovaj dell preporodio. Čak mi se ni oči ne umaraju. Inače za igre mi je odličan al mi je bitniji zbog širine i mogućućnosti paralelnog rada (php to browser) i super je za gledat coporativno filmove pošto je slika savršena do ekstremnih kutova. preporučujem definitivno! eh sad dal želiš 2408 ili 07, kad sam kupovao šmrcao sam kaj 07 nema HDMI.
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Kad već ideš na kvalitetan monitor i misliš dat puno para razmisli o NEC-u. To su najkvalitetniji LCD monitori koje kod nas možeš nabavit. nazovi acord-computers pa se tamo raspitaj koje modele sve imaju. Inače NEC proizvodi 24 i 26 inča monitore sa svim matricama TN, IPS, S-IPS, PVA, H-IPS....
Abit AB9 Pro \\ INTEL E6300 1.86Ghz & CoolerMaster Gemini II + 2X Xsilence RedWing 120mm \\ G.E.I.L PC26400CL5 2GB \\ Sapphire 3870 TOXIC 512mb Seagate Barracuda 320GB 16mb SATA2 + 2x WD 500Gb, 16mb,SATA2 \\ DVD-RW SAMSUNG SH-W163A SATA & LITEON SHM-165S6S SATA LCD Asus PW201 20,1" \\ Antec P160 Aluminium \\ Enermax Liberty 500W \\ MX518 + func 1030\\ Potenciometar ZALMAN ZM-MFC1 plus, sreberni 5.25" |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
benq fp241w...sve kaj ti treba od velikog monitora..a papa hp..i vecinu drugih..no daleko od toga da je hp los. cak naprotiv, kazu vjerojatno najisplativiji za te novce. no kao prvo. REVIZIJA je vrlo vazna pri kupovini, i dajte ne pricajte gluparije kada kazete da to nije vazno. recimo, konkretno za della, svakom revizijom su uklonjene neke kenjaze koje su zagorcavale zivote korisnicima. lijepo imate net, pa si pogledajte na hpov help servis. tocno opisano kaj koja revizija donosi. kao drugo, doticni hp 2407-hc, ima problema. pogotovo revizija 00. i to sa navedenim ghostingom. prepun je net opisa tog problema, sam hp je dao sluzbeni odgovor da za problem zna, i da ce U SLJEDECOJ REVIZIJI to probati otkloniti (ne, revizija nije vazna LOLOL). znaci, hp u HC modelim ima problem sa ghostingom i tocka. kakav je to problem, pa gugl radi cuda. no, isto tako, jedan dio korisnika zna za taj problem, i kaze da ih uopce ne smeta. znaci, valja probati, pa se onda odluciti. recimo, WOW zajednica je imala ponajvise zalbi na taj ghosting, jer se za divno cudo pojavljivao upravo najvise u wowu. eto, tn matricu nemoj, a za sve ostalo, idi pa vidi. i uzmi po osjecaju. i oku ![]()
![]() |
#19 | ||
*
|
Citiraj:
A stvar stoji tako da 2408 - cisto sumnjam da ima više od jedne revizija tj. A00 2407-HC - ima samo jednu reviziju A00 2407 ima 4 revizije - A00 prva, A04 zadnja Ne znam bas koliko jos na trzistu ima ovih 2407 non-HC, ako ih uopce ima. Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: morph. 07.04.2008. u 09:39. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
probaj vidjeti ove linkove... http://www.hardforum.com/archive/ind...t-1232774.html http://www.truveo.com/Dell-2407WFPHC.../id/3503108608 http://forum.pcekspert.com/showpost....78&postcount=5 imas toga brdo..no dobro prouci koji je to problem. nastaje kad se ne podese pravilno postavke monitora, kod jednih, kod drugih je to uvjek..itd itd..uglavnom, ta 2407 hc serija ima neki problem, to je definitivno..dali je to razlog da ga se izbjegne, iskreno neznam. no def treba biti oprezan, te treba potraziti testove zeljenog monitora, pa onda tek otici u shoping. par sati ili dana guglanja i raspitivanja nije nista u usporedbi s razocarenjem da si nisi dao truda prije kupnje naci sve podatke o zeljenom monitoru. ![]()
![]() |
#21 | ||
*
|
Citiraj:
![]() Desetak ljudi tu na forumu ima taj monitor i nisam vidio da se bilo koji od njih zalio na taj ghosting. Kod mene nema ghostinga i zadovoljan sam monitorom. Taj monitor ima jednu reviziju i sljedece neće niti biti. O monitoru sam se raspitao više nego dobro prije nego što sam ga kupio, među ostalim sam pročitao i review koji si linkao, a čiji je zaključak: Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Gradanin znamo svi mi koji smo kupovali della da postoji problemi ghostinga ali kako je morph rekao nema ga i ne primjecuje ga kao ni ja... imam pokraj della 971p i stvarno bi skontao ghosting da postoji... slika je cist okey malo bijela vristi za moj ukus ali sve ostalo je 5 tko voli nek ga kupi i kome treba.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
*
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
da, to i nije neki ghosting, vec zbog nekog nepoznatog sranja, pretezno kursor dobije sjenu oko sebe. ponajvise to smeta ljudima koji igraju igre u kojima je kursor vidljiv(poput wowa recimo). isto tako je taj ghosting zapravo neka vrsta loseg prikazivanja bijele boje, koju hc dell prikazuje u nekakvim sivim tonovima. strucno objasnjenje je nekaj u svezi slojeva matrice i elektronike. mislim da to lijepo pise na onim linkovima koje sam dao. znaci, nije problem u ghostingu o kojem svi vise manje briju, znaci igrace (kojeg osobno kao i ostatak koji je to rekao, nikada nisam ni vidio kako izgleda, pa cak mi na presporo deklariranim matricama), vec su to nekakve greske koje svojim izgledom vuku na ghosting. valjda se tako zove svaka pojava koja ostavlja na ekranu nekakav nepozeljan trag. no, da pojasnim, nisam htio odvuci ljude od tog monitora, vec samo skrenuti paznju na to. o njemu ima ionako previse testova u kojima ga hvale.kao i onih koji ga ne hvale. znaci, odluka je fakat na kupcu ![]()
![]() |
#27 |
Premium
|
ja sam kupio dell 2407wfp iz naslova....rev a04.....zadnja...made in mexico..... i sto se tice ghostinga u igrama kao cod4, nisam nista upratio......sve je ok.....mozda za neciji ukus bijela malo presvjetla.....ali inace odlican... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|