|
![]() |
#1651 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Imam problem sa izlazom zvuka SPDIF-a i desktop zvučnica Digital output device stavim na default i radi samo to, ista stvar kad uključim desktop speakers. Dakle mogu dobiti ili jedno ili drugo Da li se na Visti daju uključiti desktop zvučnici i u isto vrijeme da imam SPDIF. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1652 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo još jedan + visti! Na XP-u sam moral stavljat drivere od HP printera+skenera (3in1) i uvjek su me zezali javljali errore kaj ja znam kaj sve ne, a sad nakon dugog vremena trebal sam nekaj kopirati (100kn ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1653 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ok digao sam vistu x64 ultimate sp1 kada su za grafu dignuti "generički" driveri onda mi se slika uredno prikazuje na oba monitora 15 compaq i 22 benq čim dignem drivere za grafu koje sam skinuo sa službenih stranica nvidie odmah mi se compaq pocne prikazivati kao glavni i jedini monitor..digao sam i ultramon ali on ne može ispraviti stvar..probao sam u nvidia control panelu staviti da je benq glavi monitor i nula bodova. probao sam u display propertisima staviti "extend the desktop onto this monitor" i stavio sam kao "this is my main monitor" ali i dalje nula bodova..sejva postavke ali nikaj... slika se uredno prikazuje kod boota na oba monitora tako da nije u njima stvar.. ima tko kakvo riješenje..ideju itd.. lp Hamm edit: kada u nvdia control panelu pod "setup multiple displays" pod "choose the nview display mode to use" stavim "configured indepedntly from each other (dualview) i i kliknem appy..on mi automatski baci na "only use one display (single)"... helllpppp |
![]() |
![]() |
![]() |
#1654 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...vistu furam od 8 mjeseca ,prosla sve i svasta,od promjena hardwera do svakakvih mojih gluposti,stavljanje svega i svacega...i radi i to kao i od prvog dana,za xp to ne bi mogao reci da bi izdrzao ovoliko vremena,nakon sp1 neke stvari su sjele na svoje mjesto,pritom mislim na iritirajuce kopiranje podataka...igre radu kao i na xp-u,zauzece memorije mi nije bitno jer imam 4 gige...ono zabilja nemam razloga za xp vise ??
![]() |
#1655 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kupi Ati. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1656 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1657 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1658 |
Pod naletima kopita zla
|
Pozdrav..gle..dignuo sam vistu kao glavni os..nije više u virtuali ![]() Benq je spojen na DVI Compaq na VGA tj..preko dvi-vga convertera jesmo dogovorili smo se i trenutno se igram s procesima..koljem ih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1659 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
Dogovorili smo se da će onaj drugi thread biti tutorijalni, znači ovakve stvari slobodno postaj tamo. Kad nađemo rješenje ide u prvi post a ne da prenosim odavdje tamo.
![]() |
![]() |
#1660 |
Pod naletima kopita zla
|
Tako je stavili su ga primarnim sto je idiotno do bola..ali je tako ![]() Kada skuzim koje je rijesenje budem tamo stavio..evo pobio sam podosta servisa i idem testirati kako radi...gasim lap i selim za vistu.. pozdrav edit: i da probao sam samo ostaviti benqua spojenog..ali onda je crnilo...nema slike ![]() edit..sada mi se vise niti na net ne zeli spojiti..krasno...jao... pustio sam je da identificira problem ali kaze da nema problema ![]() @lacy...ne znam kako se meni cini ova vista ide dolje ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 25.03.2008. u 18:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1661 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1662 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Instalirao sam vistu... Nemogu vjerovati da je netko impresioniran sa ovime... Vise detalja uskoro. Dobro obrazlozenih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1663 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Fleks, vrijeme je da odeš na links ili bug forum i tamo se utopiš u gomili lame usera s vistom. ![]() Zbogom Fleksu kakvog znamo, dobar dan Fleksu lame useru... I jel ti lijep okrugli start? I kako je sve lijepo prozirno? Weeeeeeeeeee Pravi muškarci ne koriste prozirne i lijepe OS-ove. Živio XP i win98 skin. Jedini pravi muškarac se odjavljuje. Idem gledat nogomet i cijepat drva. Vi vistaši štrikajte i postanite stilisti ili tako nešto.
![]() |
![]() |
#1664 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1665 |
Premium
|
jedan dan zasad s njom... ne mogu instalirati drajvere za tv karticu, sporije radi nego xp, ni u jednom od programa za gledanje divx-a neće mi učitati titl ![]() sve u svemu još ću se malo igrati s njom al uskoro leti jerbo ovo sa tv karticom je nepremostiv problem pošto ja jadničak pravi tv nemam u sobi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1667 | |
Premium
|
Citiraj:
a što se tiče titlova ja sam probao sa vlc playerom i bs playerom, dalje mi se nije dalo isprobavat... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1668 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
BSplayer više ne koristim neko vrijeme, VLC sam sad probao i normalno rade titlovi.
![]() |
![]() |
#1669 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1670 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Imao sam problema sa netom, kao što sam već bio rekao. I onda mi je rečeno da odem u postavke modema u browseru i sve sam naštimao, i sada ide kao podmazano. Danc00 - thx ![]() EDIT: gdje se nalazi Add\remove programs, tražim al nemogu nać. Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 26.03.2008. u 12:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1672 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Thx ![]() Imam još jedno pitanje. Instalirao sam drivere za zvučnu Genius 5.1 neku jeftinjaru od 50kn. Ali neće mi kad puštam glazbu u foobaru il win media playeru puštat basove. Namjestio sam u Control Panelu 5.1 speakers i na testu kad kliknem da pusti bass zvuk, on ga pusti, al u bilo kojem playeru nema baseva.... .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1673 |
Why so serious
|
ZA geledanje filmova na Visti x64 je po meni najbolji od svih i čak od BSplayera. Zove se MV2player, nema kaj nema, otvara i titlovi rade ma sve radi ko podmazano, probaj ovaj "blackened"! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1674 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1675 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1676 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1677 |
JDM
|
HAHAHAHA ![]() Ide vista danas papa ![]() Ovo je smece... Explorer je prenatrpan. start meni nema veze sa mozgom. Ono sto me iznenadilo je to Super pi daje indenticne rezultate. Igre naocigleda sporije rade ono sto sam probao. Instalacija SP1 uzasno dugo traje. Ne radi mi windvr, javlja neki cudni error. Stalno rosta po disku. Bezobrazna potrosnja resursa bez ikakve jebene logike i svrhe. driveri i maju drugacije sucelje na visti nego isto verzija na XPu, to smatram manom zato sto je vidljivo da sad najvecu pozornost pridaju visti. Paranocino opsesivna. Neda mi apsolutno nista napraviti bez da me 13 puta pita dali sam siguran. Uglavnom nevidim niti jedan razlog zasto bi presao na nju sa XPa. Sporije sucelje, speglano da zgleda i to je SVE. Sam rad u windblowsima je pun k. sporiji i iritantniji. Cesto se full uspori i nesto rosta, pa nastavi. katastrofa. I da instalacija SP1 traje 15 godina.... Ide vistica papa. Evo dokaz da je bila gore, da nebi rekli da izmisljam. Probao sam, dao sam si truda i shvatio da je smece... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1678 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sam mislio da su roštanje sredili sa sp1..Ja ga fakat ne čujem.Tih ovaj tvoj disk. ![]() Možda prestane kada ti i superfetch nađete zajednički jezik ![]() Uac si valjda odmah ubio. O kojem se windvd-u radi?Meni 6 mislim nije htio radit. A za start,pojma nemam,ja od xp-a koristim onaj win98 alike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1679 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() No, ozbiljno.. Vista ima svojih minusa i pluseva. Ali, sto se samog okruzenja u Windosima tice, Vista ipak brze radi. *jedino* sto me smeta su nize perofrmanse u igrama, ali osim toga, radi stvarno dobro. Da, trosi vise memorije, i sl.. ali ipak neke stvari rade i brze (npr. brze mi se otvori firefox, prozori se gladje micu, VMR9 playback videa radi kako spada, ...). No, ruku na srce.... sto se samog izgleda i brzine tice, MacOS tu sve sisa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1680 |
Pink Floyd fan
|
Fleks je krenuo u isprobavanje Viste sa skepsom i namjerom da dokaže da ništa ne valja, nije ni bilo za očekivati da će promijeniti mišljenje. Da je pročitao što sam već pisao, ne bi čekao na instalaciju SP1 (napisao sam da dugo traje), odmah bi se riješio UAC-a, roštanje bi isto zaustavio... Već je previše virtualne tinte potrošeno samo na ovom forumu o tome da li Vista valja ili ne. Neka svatko koristi ono što mu odgovara i pusti druge da koriste ono što njima odgovara.
![]() |
|
|