Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.03.2008., 18:54   #31
CuKi
Premium
Moj komp

CuKi's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor xPsycho Pregled postova
CuKi ima li kod nas negdje za kupiti ovo tipkalo
Nema, mislim da jos nema nigdje u svijetu. A sto se tice 41 dodatne tipke ja kazem: Kad je bal nek je maskembal

Prvo je bilo najavljeno da ce tipkalo u prodaju u 2 mj, ali kako sto vidite jos ga nema.
Ovo su dodali na site:
Package Contains
ROCCAT Valo Gaming Keyboard
ROCCAT Gaming Microphone
Inari Case Mission Book with ID Card
45 additional interchangeable colored (blue/red/black) Macro Keys
Key removal tool
ROCCAT Driver CD
User’s Manual in 10 Languages
Documentation in EN, DE, FR, ES, IT, PL, RU, TR, DK, FI

CuKi je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2008., 14:21   #32
Deckard2k
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Koristio sam do sad onu Logitechovu tanku tipkovnicu i sad sam kupio ovu ultra skupu G15 rev.2 samo radi osvijetljenja u mraku. Retzultat nakon tjedan dana rada s tim je razočaravajuć. Ekran je zgodna stvar, stvarno je super pratiti parametre rada kompa, razne temperature, frekvenciju proca, Winamp i sl. Međutim površinom premale tipke, teško se naviknuti na debljinu tipki nakon onih tankih, brzo pisanje mogu zaboraviti jer svaku drugu riječ krivo napišem, a onaj red G tipaka lijevo je smrt za ljude koji napamet traže ESC i CTRL. Također sam te tipke reprogramirao da mi u normalnom radu glume lijevu zadnju kolonu običnih tipkovnica. Također imam primjedbe na nagib tipkovnice koji mi je jednostavno premali. USB je također za te novce mogao biti 2.0, ovako služi tek mišu i sl. Klika više ko dječja igračka nego kvalitetna tipkovnica (makar ima mekani klik), bučna je, i opčenito izgleda prejeftino u odnosu na cijenu. Imam feel da će se izguliti vrlo brzo. Ne fercera na PS2 (zbog displaya i USB HUB-a), pa više ne mogu paliti komp na hotkey kao što sam navikao. Sve u svemu mislim da ću je koristiti samo za igre i sl., a nabaviti opet tanku za klasični rad. Da košta upola manje imao bi donekle smisla, ovako vrlo teško, IMHO.
Deckard2k je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2008., 14:51   #33
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Etoga i ja jučer bio kod frenda koji je nedavno kupio G15 rev. 2 i mogu reći da je dosta majušna tipkovnica, pogotovo bez pada za dlanove.

IMHO puna bolja investicija po meni je G11.

Ne hvalim svog konja
Matth€w je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2008., 14:54   #34
SmallDaddyMata
Registered User
Moj komp

SmallDaddyMata's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Cek, jel na kraju G15 rev.2 za HR tržište ima veliki ili mali enter ???
SmallDaddyMata je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2008., 14:59   #35
TomG
®

TomG's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Etoga i ja jučer bio kod frenda koji je nedavno kupio G15 rev. 2 i mogu reći da je dosta majušna tipkovnica, pogotovo bez pada za dlanove.

IMHO puna bolja investicija po meni je G11.

Ne hvalim svog konja
danas sam vidio tu g15.nedam svoju staru nikako.odvratno malo.premalo.
TomG je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2008., 17:47   #36
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Tomy no.1 Pregled postova
danas sam vidio tu g15.nedam svoju staru nikako.odvratno malo.premalo.

jel imas g15 rev1 ?
ma ova moja je ogromna tipkovnica i mozes odlicno pisat brzo i precizno... ma dobro je ja se naviknim na sve tipkovnice jako brzo... jedina mozda mana za vecinu imam mali enter.... makar to mene ne smeta... 2god je imam i prezadovoljan ne bi ju mjenjo za rev 2 ni da mi netko da 2000kn jos fiksni lcd sto meni smeta i nevolim...
jurbAs je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2008., 18:02   #37
TomG
®

TomG's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
imam rev1.nebi ju dao u zamjenu + da mi plate nikako.predobra je,a mali enter sam davnih dana savladao...
i opcenito mi ta rev 2 jadnie izgleda,traljawije...jedino steta na rev1 usb ...
TomG je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2008., 19:41   #38
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor SmallDaddyMata Pregled postova
Cek, jel na kraju G15 rev.2 za HR tržište ima veliki ili mali enter ???

Za hrvatasko tržište je normalan veliki enter!
Matth€w je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2008., 20:06   #39
Gumby
Premium
Moj komp

Gumby's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Imam G15 rev. 1 i jedino sto me smeta su hrvatski znakovi na njoj-odnosno neosvjetljivanje hrvatskih znakova pa ako se koristi za pisanje u totalnom mraku moze se dogoditi da se zeljeno slovo ne pogodi odmah. No sumnjam da netko nesto ozbiljnije pise u mraku, a za igranje to ionako nije bitno pa tako da ni to nije neki veliki problem.
Gumby je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2008., 20:51   #40
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Gumby Pregled postova
Imam G15 rev. 1 i jedino sto me smeta su hrvatski znakovi na njoj-odnosno neosvjetljivanje hrvatskih znakova pa ako se koristi za pisanje u totalnom mraku moze se dogoditi da se zeljeno slovo ne pogodi odmah. No sumnjam da netko nesto ozbiljnije pise u mraku, a za igranje to ionako nije bitno pa tako da ni to nije neki veliki problem.
pravi PG, üb3r pWn3r zna napamet tipkovnicu. pozadinsko osvjetljenje je za lejmere.
Staro 26.03.2008., 17:58   #41
Gumby
Premium
Moj komp

Gumby's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
pravi PG, üb3r pWn3r zna napamet tipkovnicu. pozadinsko osvjetljenje je za lejmere.
E pa dobro, ja nisam taj
Gumby je offline   Reply With Quote
Staro 26.03.2008., 19:57   #42
Punio4
Premium

Punio4's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Punio4 je offline   Reply With Quote
Staro 26.03.2008., 20:34   #43
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

ja kad pogledam u tipkovnicu se zbunim hehehe pozadinsko osvjetljenje je vise dizajn tipkovnice heheh
jurbAs je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2008., 23:38   #44
$čofi$
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Zdravo!
Gledam po you tube-u likovi imaju g15-ice s plavim pa čak i zelenim osvjetljnjem pa me zanima jel su promijenili lampice ili je to neki plugin-stvarno bi mi pasala ta plava(nije ni narančasta loša al s vremenom dosadi...)a i sve ostalo mi je u plavom....
$čofi$ je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2008., 00:00   #45
stopalo9
Premium

stopalo9's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor $čofi$ Pregled postova
Zdravo!
Gledam po you tube-u likovi imaju g15-ice s plavim pa čak i zelenim osvjetljnjem pa me zanima jel su promijenili lampice ili je to neki plugin-stvarno bi mi pasala ta plava(nije ni narančasta loša al s vremenom dosadi...)a i sve ostalo mi je u plavom....
promjenili su LEDice
stopalo9 je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2008., 17:34   #46
$čofi$
Banned
Moj komp

da tako sam i mislio....
Staro 01.02.2009., 13:01   #47
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
poz.

Imam par pitanja u vezi G15. Kupujem G15 rev 2 pa me zanima :

1. Kolko su korisni i kvaliteni display modovi.. ( Za prikaz CPU statusa itd... )
2. Oni koji imaju tipkvnicu dulje od 6 mj. dal im je žao što su ju kupili ?
3. Kolko ima garancije tipkovnica?
4. Dal su se možda kome izlizale tipke?
5. Ima li na kraju veliki Enter i hrvatska slova ili su to bile samo one prve verzije bez znakovlja s malim enterom?

hvala.
Staro 01.02.2009., 13:13   #48
Flikoman
Guest
Moj komp

Datum registracije: May 2008
1. Ne koristim ih previše, ali sudeći prema TeamSpeak modu, odlični su.
2. Ne žalim nimalo.
3. Nemam pojma, kupio bez garancije.
4. Ne, tipke se nisu izlizale. Imam je oko pola godine, tu negdje.
5. Moja ima veliki enter nakraju, ali nema HR tipkovnicu, znači, nema označeno Č, Ć, Ž itd.
Flikoman je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2009., 14:18   #49
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
1. imas stvarno svakakvih, neki su bolji neki losiji,al naci ces si ono kaj ces stalno koristit i neces bas previse prckat po njima, ja imam onaj za winamp, odlican je i everest podatke i to je odlicno, dosta igrica ti podrzava taj g15lcd pa je i to fora vidjet
2. meni nije zao, imam ju od valentinova proslog skoro godinu dana
3. svi logitech proizvodi imaju 3godine, ak ne dobijes tolko kod nas u ducanu kontaktiraj njihovu podrsku putenm e-maila
4. tipke su ko nove, kvalitetna je to tipkovnica
5. ja imam veliki enter i isto nemam te hrv zankice, al mozes zamolit da ti pokazu tipkovnicu prije nego kupis, tak sam ja napravio.
JVC HX-Z10 je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2009., 15:20   #50
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor JVC HX-Z10 Pregled postova
1. imas stvarno svakakvih, neki su bolji neki losiji,al naci ces si ono kaj ces stalno koristit i neces bas previse prckat po njima, ja imam onaj za winamp, odlican je i everest podatke i to je odlicno, dosta igrica ti podrzava taj g15lcd pa je i to fora vidjet
2. meni nije zao, imam ju od valentinova proslog skoro godinu dana
3. svi logitech proizvodi imaju 3godine, ak ne dobijes tolko kod nas u ducanu kontaktiraj njihovu podrsku putenm e-maila
4. tipke su ko nove, kvalitetna je to tipkovnica
5. ja imam veliki enter i isto nemam te hrv zankice, al mozes zamolit da ti pokazu tipkovnicu prije nego kupis, tak sam ja napravio.
Moral budem ih kontaktirati telefonom ili mailom jer nebudem osobno išao po nju nego dostavom.. pa da mi kažu dal ima veliki enter i naše znakovlje...
Staro 01.02.2009., 16:44   #51
anonimac20
Pošteni trgovac

Najnovije verzije g15 v2 iz vemila imaju ugravirano hrv znakovlje koje svijetli..i velki enter.
anonimac20 je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2009., 20:32   #52
$čofi$
Banned
Moj komp

moja isto ima veliki enter i hrvatska slova-kupljena je u algoritmu-kaj se same tipkovnice tiče prezadovoljan sam a ekran isto zna dobro doć u ponekim igrama ili aplikacijama jedino da je malo veći->sve u svemu tipkara je za preporučit
Staro 01.02.2009., 20:50   #53
Bokygs
Premium
Moj komp

Bokygs's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor anonimac20 Pregled postova
Najnovije verzije g15 v2 iz vemila imaju ugravirano hrv znakovlje koje svijetli..i velki enter.
Istina,moj frend nedavno kupio u vemilu i ima veliki enter i svijetljeće hr znakovlje
Bokygs je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2009., 21:07   #54
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Da li su tvornicki postavljena gore hr slova ili imaju onak naljepnice kraj US rasporeda tipki?
Vidio sam u HgSpotu da imaju G15 rev 2.0 sa US znakovima i nasim slovima gore nekako naljepljena ili tako nesto, ali vidi se naocigled da je nesto kemijano s time.
alengrosevic je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2009., 21:14   #55
anonimac20
Pošteni trgovac

Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
Da li su tvornicki postavljena gore hr slova ili imaju onak naljepnice kraj US rasporeda tipki?
Vidio sam u HgSpotu da imaju G15 rev 2.0 sa US znakovima i nasim slovima gore nekako naljepljena ili tako nesto, ali vidi se naocigled da je nesto kemijano s time.
Pa ti velim da su ugravirana...pored znakova je ugravirano...tj da se laički izrazim izgrebana plastika da se dobije tvrba hrvatskih palatala.
Staro 01.02.2009., 21:25   #56
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Citiraj:
Pa ti velim da su ugravirana...pored znakova je ugravirano...tj da se laički izrazim izgrebana plastika da se dobije tvrba hrvatskih palatala.

Da, ali to tako ruzno izgleda, i neprofesionalno. tipkovnica od caa 600 kn ne bi smjela tako imati rijesena slova. onda je bolje imati US raspored, barem meni
Staro 01.02.2009., 21:43   #57
anonimac20
Pošteni trgovac

Meni je čisto ok...i bolje da je tako...nego da uopče ta slova ne svijete..ili da ih nema...

I to nema veze s cijenom...jer već i golubovi na grani znaju da je tipkovnica precjenjena bez obzira jesi li istinski gamer ili nisi...
Staro 01.02.2009., 22:33   #58
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Citiraj:
I to nema veze s cijenom...jer već i golubovi na grani znaju da je tipkovnica precjenjena bez obzira jesi li istinski gamer ili nisi...
A vidis ja bih rekao da upravo i ima veze s cijenom. Jer ako kupis plocu te cifre onda ocekujes i da bude sve izradjeno i na tom nivou.
Sto se tice cijene, istina visoka je, ne ne mozes niti ocekivati da ces takvu tipkovnicu dobiti za cca 150 kn, bio ti istinski geymer ili ne...
Staro 28.10.2010., 19:56   #59
koma_zgb
Registered User

Datum registracije: Oct 2010
hx z10

ej lik,komljenovic je.. zanima me ako nekoristis onu liniju svoju z10,da mi je prodas,dao bi ti 1200kn za nju.. nemoj sto zamjerit sto ti tu saljem,nemam tvoj broj i nisam upoznat s ovim forumom.. javi mi na ovaj broj,ako si zainteresiran. 092/2668-020 pozz i sorry na smetnji.
koma_zgb je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na