|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Command & Conquer 3 Kane's Wrath
Čudi me što Mar nije već prije otvorio ovu temu, jedino ako sam fulo, ali sve sam pregledao pa etoga, krećemo. ![]() Nisam baš upoznat previše s igrom, tj. detaljim same ekspanzije nego sam onak malo preletio i eto nje na mom kompu. ![]() Ovo nije stand-alone ekspanzija, i time smo riješili prvi i najvažniji problem tj. pitanje ![]() Sve je isto koncepirano kao i od CNC 3 uz neke dodatke novih građevina, jedinicama i pojedinih mogućnosti starih. Pa da krenemo: Nova ikonica ofc: ![]() Novi logo: ![]() Izbornik (sve stanardno): ![]() Novi timovi (rase, neznam točno kaj je kaj ![]() ![]() Postavke: ![]() Gameplay slikice trenutno nemam kao što rekoh, nisam ništa konkretno stigao odigrat i primjetiti. To je i na vama, pa da sami upotpunimo ovu, recimo možemo je nazvat recenzijom, jelte. ![]() Jedino što mogu zamjetiti je sigurno da su performanse/optimiziranost mnogo slabije nego na CNC3. Sa ovakvim postavkama(jedino kaj je sad 8x max AA prije je bio 4x max) sam imao zabijeno na 30FPS, a sad dobivam u početu jedva 20-22, a u pravoj žurki bi se sigurno motalo oko 10-15FPS. Driveri su BETA 169.44. Sve je dakle lijepo, novo i šajni za okice. ![]() To bi bilo to od mene zasad. Bacim se na igranje, pa javim dojmove kasnije. ![]() LP EDIT: malo infoa o igrici http://tinyurl.com/2zsr8s EDIT 2: stavio sam AA na 3, sad radi kako treba. Mali update: Par novih vozila u novom teamu nazvanom Steel talons, koji u globalu vuku podrijedlo od očito GDI (nisam baš upoznat s pričom u ovom dijelu, samo sam custom game igrao). Rifleman squad se može sada "ukopat" i stvorit bunker kao što se i to vidi na slici (lopataku bauštelci ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 26.03.2008. u 11:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Sve u svemu igra je mrak isto poput i svog cnc 3 prethodnika! Sutra pocinjem kampanju. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
super, nove jedinice i rase uvijek raduju, jedino što ja nisam baš zadovoljan sa optimiziranošću običnog CnC3, jer u akciji mi fps pada na 20, a igram na medium i 1280x1024, ali nije ni puno drugačija situacija na drugim grafičkim detaljima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Koliko sam primjetio, igra nije stand-alone jer se da instalirati, ali pri pokretanju zahtjeva instalirani c&c 3
![]() |
#6 |
Premium
|
Negdje sam pročitao na forumima da je kao stan-alone, i dosta bi bila velika za ekspaziju (oko 8gb). Ustvari kopija C&C 3 s dodacima i promjenama. Malo bi bilo glupo da zahtjeva onda C&C 3. ![]() Ajde ako netko proba neka javi onda, da i to update-am. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Vidjeh da čak nije ni patch vec upute u 3 rečenice. E sad da li je to legano ovdje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
trebalo bi biti legalno jer na regkeyeve nitko ne polaze autorska prava a prilozeni fileovi su prazni i s orginalnima dijele samo imena jer ekspanzija samo provjera jesu li prisutni a ne i jesu li orginalni. no ipak, pustit cu moderatora da presudi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Igram ja ![]() Sviđa mi se ova ekspanzija, pogotovo Global Conquest način igre ![]() ![]() po meni je jedini minus sve te silne jedinice, gdje nestaje taktiziranje, i možeš samo šibati unite i rasturati. Da... i Super heavy walkeri su jedan od minusa. Napraviš njega, upgrade-aš ga i dereš po cijeloj mapi s njim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ja se nadam da ću uskoro nabaviti ovu ekspanziju Igra mi se sviđa, ali glupo mi je što je pobjednik onaj koji "zarobi" više tiberijskih polja (ionako je novac najvažniji, i tko ima više novca taj je pobjedniik, u igri ima vrlo malo taktiziranja), je li u ekspanziji što poboljšano po tom pitanju, npr. kao što su u generalsima postojali hakeri, black marketi i supply dropovi, ima li tako čega i u CnC 3? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Igram TW i KW na netu već dugo i igra je dobra ali početnih 10000 pravi probleme u 1v1 multiplayeru jer se početak svodi na BO poker što nije baš najbolja stvar :/
![]() |
#15 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Tak je bilo i s COD4 dok nisam krenuo online, ali sam ipak ispao dobar ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Suit up!
|
![]() |
#20 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Se igra kome preko hamachija ? ( PMao sam xEnomaniu ) Pa reko... da se skupimo i nabacimo par rundi, igram s frendom jednim stalno. Bar jos jedna osoba bi trebala da mozemo 2v2 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Edit: Kasno reagiram, al mozda jos nekom bude tribalo ![]() Napravis reg file, nazoves ga CNC3 , kopiras ovo unutra, spremis, kliknes dva puta na CNC3 reg file i to je to. Code:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Electronic Arts\Command and Conquer 3] "InstallPath"="C:\\Program Files\Command & Conquer 3\\" |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
moram priznat da me ekspanzija oduševila, sve što mi je falilo u TW, to su dodali u kane's wrath. upgrade-anje unitsa pogotovo. MARV je čista perverzija ![]() ![]() tek sam stigo jedan skirmish odigrat, sa gdi, tako da nisam sve ni vidio, al ovako na prvi pogled, čista petica od mene. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Jedna stvar mi nejde u glavu kod igre...zašto su ju limitirali na 30 FPSa? Smeta me poprilično što je igra prespora u odnosu na Tiberian Sun ili prijašnje CnCove... Btw dignuo sam Hamachi channel za KW: Ime: PCEkspert_Kane's Wrath pass: pcekw Zadnje izmijenjeno od: xEnomania. 04.09.2008. u 15:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: Atrax. 06.09.2008. u 10:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Suit up!
|
Citiraj:
Također neznam kako ti je prespora?? TS je spor do bola, a jedina brža od 3-ce je RA2.
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 04.09.2008. u 21:19. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|