|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ma nije usput..lol ![]() a probat cu ih zvat da..barem za ovaj svoj..jer ovaj sestrin nije na onom popisu..ali kako cu ja to njima onda objasnit..tj. gdje ce mi to zamijenit ako paviliona nema u hrv. ?
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
nije bitno sto sestrin nije na popisu ako jos ima garanciju! Garancija im je godinu dana i iskoristi to. Zamijenit ce ti oni ovdje u HR, samo sto ce potrebne djelove narucit iz HP-a u njemackoj, svicarskoj, francuskoj, ili whatever. Reci ces im isto sto si ovdje napisao. Kupio si pavilione u Dubaiu, riknuli su, u kojem servisu ce ti uvazit HP-ovo jamstvo. Mozda te i oni budu pitali p/n, s/n da provjere imas li jamstvo, tko zna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
al mene zanima ovo..zasto taj moj laptop kad ja spustim ekran, ode u standby, onda se nemoze vise upalit..sta tu teoretski zasteka? maticna? bios? mozda trebam flashat bios? i dal mogu pustit upaljenog..iskljucim to da ode u standby ili hibernira..nego da samo nakon 15 min ugasi se ekran, a nakon 25 hard disk? ili ce to imati lose posljedice?
![]() |
#36 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Podesi si power options u control panelu da ti pod "close lid" bude "do nothing" ili što već želiš da bude. Probaj s reinstalom windowsa. Vidio sam ja na dosta starijih kompova da se više nisu htjeli dić iz standbya, nego ih je trebalo resetirat. Probaj se igrat s tim postavkama, i makni si da te traži password nakon što izađe iz standbya, nekad je i to radilo probleme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
close lid sam vec namjestio..stavio sam do nothing..i kad ga spustim onda se samo ekran ugasi..i namjestio sam da mi se hard disk ugasi za 25 min..ali hoce li to imati lose posljedice u buducnosti? pass ni nemam..windowse bi mogao reinstall..dali da flasham i bios?
![]() |
#40 |
Premium
|
ma nije to..ja kad sklopim ekran..pa ga dignem..sve je u redu..caka je utom odlazenju u standby ili hibernate ili shut down ili restart kad on ima problema sa podizanjem..ne pojavi mi se ni ona HP invent slika..nista..tako da mislim da ima veze s maticnom tj biosom..i najvise bi volio to sam rijesit.. jer komp mi treba svakodnevno..a sa servisom je to tesko sredit..niti imam ugodna iskustva s servisima..
![]() |
#42 |
Premium
|
da..u hp-u mi je neki zbunjeni tip rekao da on nezna i neka odem na njihovu web stranicu u da pogledam popis servisa hp partnera..i poceo mi objasnjavat kako da to nadem na netu.. a u jednom servisu su imali objasnjenje da garancija ne vrijedi u hrv jer ih u hrv nema ni za kupit, pa tako nema onda ni rezervnih dijelova..
![]() |
#43 |
The mighty pirate
|
Najjednostavnije ti je da odneseš tamo gdje si i kupio. Imao sam Paviliona dv9000 neko vrijeme i čim sam ga kupio izgnjavio sam ljude u HP-u što ako se nešto dogodi. Kupljen je bio u Grazu i rekli su mi da ima "pick up & return" garanciju koja vrijedi za cijelu Austriju i Njemačku. Dakle, ako imaš prebivalište u jednoj od navedenih država ( ili rodbinu ), javiš HP-u, oni dolaze tebi doma, uzimaju laptop, voze ga na servis i kad ga poprave, vraćaju ti ga doma. Ako nemaš ništa od toga, vozi di si kupio. EOD Nikakve druge opcije nisu moguće, zvao sam i ja naše HP partnere i ispitivao o "što ako..." slučajevima i malo su me vozali: Recro, Senso.... itd. i zaključak je na kraju da kod nas nema popravaka Paviliona. Možda imaš male šanse kod Beshtye koji otvara online shop uskoro ( imaš temu tu na forumu ) i bavit će se s Pavilionima i ima osiguran servis. Tvoji su očito pod garancijom, pa se probaj s čovjekom dogovorit ako želi na sebe preuzet tvoje laptope. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Mogu se raspitati, no tek slijedeci tjedan.
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
|
ajd pitaj molim te..jer sestrin mi je evo jos na servisu i nisu mi se javili a rekli su da ce u petak ili najkasnije ponedjeljak..mrzim te servise:/ a svoj drzim upaljen cijelo vrijeme..samo s onim da se ugasi monitor nakon 20min i diskovi nakon 30..i sve radi super..al strah me ga je ugasit
![]() |
#46 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#47 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
|
![]() |
#49 |
Premium
|
thnx na info old iggy.. izgleda da stvarno moram sam nekako popravit taj problem..barem na svom.. a za sestrin me jos nisu zvali..a proslo je 2 tjedna..u pon ja zovem njih..
![]() |
#51 |
Premium
|
evo..zvao ih danas..ispricavaju je sto sam dugo cekao..sestrin otisla grafa na maticnoj..popravak oko 3000 kn.. sto se s obzirom na nov laptop isplati popravljat..ali sta je sranje..NEMOZE SE U HRV!!! MISLIM STVARNO CU POPIZDIT S OVIM..ne kuzim zasto se nemoze u hrv??
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ima ovdje ljudi koji su stavljali nove grafe na laptope. PM-aj malo Mortala jer znam da je on prčkao oko toga. Što se tiče popravka (tih 3.000kn), smatram da je neisplativo jer za tu lovu možeš vani nabaviti cijelu matičnu ploču. Mogao bi čak i cijeli laptop mogao kupiti za tu cifru. Sorry, ali to ti je cijena kupnje u Dubaiju. Na tvom mjestu bi se zaletio do Trsta i pitao tamo obzirom da Pavilliona ima u Italiji. nino bi ti mogao reći gdje da se obratiš.
![]() |
#53 | |
Premium
|
Citiraj:
Medjunarodno jamstvo je nekad jako problematicna stvar, treba dobro proveriti prije kupnje sto i kako. Probaj u Sloveniji ili nekoj drugoj bliskoj zemlji koja ima Pavilion u ponudi.
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
|
thnx ljudi..fakat mi helpate..jer ovo je stvarno cudna situacija..znam da treba pazit kod kupnje..ali jebes laptop koji ode sam od sebe.. a s obzirom da moram mijenjat cijelu maticnu..onda mi se isplati popravljat ga za 3000kn jer je laptop nov i za te pare sigurno nemogu kupit novi takav.. znaci u slo nemaju pavilione? ostaje mi ili ita ili aus
![]() |
#56 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Javi se mailom ovdje u Trst, mislim da su ovlasteni HP servis. Mislim da ti mogu oni rijesiti problem.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
mislim da ti se prajs nebu svidila. A seki bu kosa kak da ju je grom strefil. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
samo da se javim da se i meni prije dva tjedna dogodio isti problem na pavilionu dv9000, tak da ak se ovak nastavi mogli bi napravit group buy maticnih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|