|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Backup DVD-a - kako?
Zanima me kako mogu napraviti backup dvd-a. Imam originalan dvd i pošto sve filmove držim na hardu, hoću ga prekopirat, ali tako da dobijem potpuno indentičnu kopiju s izbornicima. Probao sam (uz AnyDVD) Magic DVD copier i DVD Clone, ali uvijek dobijem korumpiran file (u izborniku ne mogu ništa odabrati već slika stoji kao da je film, zatim nema subtitleova...). Jel postoji kakva alternativa? Tražio sam po sticky-u ... ili nema ništa ili ne mogu nać. 1. Jel se puno gubi na kvaliteti slike ako film prebacujem u neki drugi format i jel postoji neki format koji bi vršio kompresiju poput FLAC-a ili zip-a, dakle bez gubitaka? 2. Ako ne, koji format po vama daje najbolji omjer kompresije i slike? 3. Koji program ovo najkvalitetnije radi? Naravno, onda neće biti izbornika...ali važno mi je da je slika što vjernija originalu, da mogu birati između stereo i 5.1 zvuka, te da mogu po potrebi uključiti ili isključiti hrvatske subtitleove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
*
|
Ne znam, ali ja nisam nikad imao problema sa DVD Fabom. Doduse uvijek bih koristio opciju customize ili full disc, preserve menus ukljucen. Inace ako filomove drzis na hardu i ne zelis izgubiti na kvaliteti zasto nisi prebacio u DVD9 (Full Disc)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Prebacio sam i kao Full Disc i kao Main Movie, ali opet ne radi. Subtitleova nema, a menu ne reagira. Stvarno ne znam u ćemu je problem, ali hvala na savjetima. Možda još probam s DVD Shrinkom, iako se sjećam da je i s njim bio sličan problem. Player sam za sad izuzeo kao problem jer sam probao na WMP, PowerDVD i na Zoom playeru i opet sve isto. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|