|
![]() |
#2372 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
nemam ali mi uzasno traljavo radi....ono lose skroz..ali pazi ako stavim jos novije drivere za grafu heh onda je tek koma......nije da trza nego onako usporeno i to Zadnje izmijenjeno od: m&n. 13.03.2008. u 12:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2374 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
A da ti nije u cod 2 stavljeno na DX9 u postavkama,jer ja kada stavim na dx9 max. fpsa mi je 60,i to doslovno maximalno,a u cod 4 mi je prosjek oko 70-90 (zavisi koja mapa,i slicno)..mada mogu reci da imam preheben config za cod 4 ![]() Znaci probaj staviti u cod 2 u postavkama DX 7,mora ti onda davati preko 200 FPS.a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2377 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ak piše auto onda je dx9 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2378 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Vjeruj mi ti igraci kojima varira od 60-100 fps-a se mnogo vise zivciraju nego oni koji imaju konstntrnih 125fps-a..... klinicki dokazano ![]() Stvar je u sensitivity-u samoga misa...... zar se opet to mora objasnjavati ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2380 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
evo napravili smo site za klan www.ofp-clan.com
![]() |
#2381 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2382 |
Premium
|
![]() |
#2384 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Jel ima tko ideju zašto mi se PnkbstrB.exe stalno gasi? Izbacuje me zbog toga sa svih servera. Reinsatlirao sam punkbuster, updateao, zgasio firewall, anti virus, anti spyware, ali se punkbuster B odbija pokrenuti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2385 | ||
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2386 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2390 |
Premium
|
to je hardcore mod |
![]() |
![]() |
![]() |
#2391 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#2392 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
bilo bi mi jasno da nema cijelo vrijeme...ili da ima cijelo vrijeme... i opet bilo bi mi jasno da nema mape i da ne vidis kad ti netko baci bombu pod noge al opet da ne vidim dal imam AS ili Helic i kolko metaka jos imam.. ni mi bas jasan taj HC onda.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2393 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Šta ti nije jasno?Metaka koliko ti je ostalo naravno nema.Valjda znaš da si pokupio heli ili airstrike pa ti nemora pisat.Radar imaš samo kada netko pozove UAV,tako da ništa ne nestaje i nastaje samo od sebe.I da nema HC cod4 bi mi bio žestoko sranje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2395 | |
Banned
|
Citiraj:
Neznam,ja ih koristim u zadnje vrijeme da skupim glave,moram priznat da sam prilično frustriran i da mi to s kraja mape na drugi ne ide baš ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2397 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Osim toga te fore preko cijele mape pričaj nekome tko ne igra HC jer nije istina. Oružja jesu jača i pogotci jesu jači ali je i preciznost slabija dosta. Igram i HC i default i svako ima svoje prednosti i mane. Olako pričati da je nešto totalno smeče je malo pretenciozno. Meni je samo žao da se nije išlo do kraja i izbacilo iz HC-a skroz UAV a posebno oznake kill i defend.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2398 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma jok je preciznost slabija.Ista je ko i u modwarfareu.Šteta,djelovao mi je dobro hc mode,ideja je bila odlicna,ali realizacija je katastrofalna,sva oruzja su izjednacena,1-2 metka iz bilo koje puske ubija,pa rate of fire i broj metaka u puski nije bitan,kao ni range.
![]() |
#2399 |
nautic expert
|
slazem se. oruzja su prejaka, posebno mali automati. a onaj "kill" sign navlači svu neprijateljsku vatru tako da sa plantom nemas izbora nego trčati najbrže što možeš bez previše taktiziranja što ubija igru... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|