|
![]() |
#1 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
foobar rating plugin
Pozdrav svima, postoji li kakav suvisli foobar rating plugin? foo_rating je sav nekakav cudljiv i ne radi najbolje, a i ne ispunjava sve moje prohtjeve, jer recimo, uopce ne zeli rateovati MOD-ove, recimo (a meni to uzasno bitno). Ima li kakav plugin koji ce to raditi nekako interno, ili po playlisti ili kakovec? TIA!
![]() |
![]() |
#2 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Postoji, sustav internog tagiranja, ali nisam siguran koji je plugin potreban za to. ![]() Recimo ovdje odaberes koliko zvjezdica zelis dodijeliti i u tagove se dodaje Rating tag sa ocjenom 1-5 ![]() Ovdje mozes dodijeliti rating i za pjesmu i za album. A postoji i hotness koji funkcionira tako da boja pjesme ide od sive, preko par nijansi narancaste do crvene ovisno o ucestalosti slusanja. Ne znam sto su MOD-ovi pa ne znam koliko ovo pomaze. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Chaotic
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Sve se sredi sa par linija koda unutar Track Display panela i eventualno Single Playlist Columna ako želiš da ti se rating prikazuje pored svake pjesme. Naravno ovo je u slučaju da se koristi PanelsUI. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() Koliko sam vidio po slikama moguce je davati rating i kod novog defaultui-a (Facets), samo se tamo ne koriste slike nego characters iz nekog od fontova. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|