|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Problem sa AAM-om
Naime nikako ne mogu podesit AAM na najmanje tj, 128. Probao sam sa Hitachi toolom i sve fino namjestim ali kad se vratim u Win, opet je na max. Probao sam sa Hd Tune pro koji ima mogucnost podesavanja AAM, ali kad se komp resetira opet se vrati na max. S tim da sam stavio da mi se pokrece prilikom start up-a, ali on sam pokrene Hd Tune i AAM je opet na max? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The mighty pirate
|
Probaj s WinAAM-om. Meni za Samsunge radi savršeno, iako se mnogi žale da se nakon restarta vraća na stare postavke.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Posto sam zakljucio da meni i kolegama nema pomoći s tim usranim problemom, imam jedno pitanje u vezi moguceg rijesenja.. Kada se aam sredi sa Feature toolom jel to ostaje na disku? jel disk tako sredjen kada se spoji recimo na drugi komp, jel mu ostaje isti aam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ne ostaje jer se nesnima nigdje na disk niti na njegov firmvare, da je tako ja bih svoje ukljucio na zenin racunar gdje je moja stara p5b i podesio ali jok nula bodova.
![]() |
#8 |
Premium
|
si siguran? pa jel postoji nacina da se to upise u firmware od diska? Ajde ekipa, to rijesi ovaj problem ima cevape i zuju.. jel bi se to mozda dalo rijesit s onim raid driverima za diskove? iako raid ne koristim, cuo sam de se instalacijom tih driver mogu otkloniti neki problemi? Zadnje izmijenjeno od: srale7. 17.03.2008. u 15:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
AAM bi morao ostati na disku, barem je na mojim starim Hitachijima od 80 GB ostao...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Opet meni čevapi i žuja. Otvorit ću čevapđinicu i to bez repromaterijala. To se rješava uz pomoć programa MHDD sa Hiren's boot CD-a.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Iskreno, tebe sam i cekao RAK..i docekao.. jel moze mozda neko malo pojasnjenje kao zo napravit.. hvala Edit: sad sam probao s tim programom, ali tamo milijun opcija i u biti ja uopce ne znam sta tamo treba napraviti.. Stoga molim nekoga (RAK, ili netko tko zna ![]() ![]() pozz Zadnje izmijenjeno od: srale7. 17.03.2008. u 17:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
probaj sa programom silentdrive. koristim ga i radi. bar meni. download_silentdrive
![]() |
#18 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Upali MHDD, odaberi disk na kojem misliš raditi sa brojem koji stoji uz disk, upiši aam, a program će ti sam napisati mogućnosti. Mislim da je dovoljno na tipke gore i dolje namjestiti kako ti treba. Piše uglavnom sve. Nisu ni čevapi hitn ali od jučer ništa ne jedem pa sam polako ogladnio ![]()
![]() |
#24 |
Premium
|
daj probaj ako ti se da stavit svoj disk tamo i smanjiti i onda vratiti, jer koliko sam shvatio to ostaje zapisano u firmwareu diska.. Naime, susjeda mi nema a cimerov komp je u tako losem stanju da mu je lutrija svaki put kad ga pali.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
znaci onda se meni ni ne isplati ni probavat.. ma mora postojati neko rijesenje ovog naseg problema..ako nema, mjenjam plocu:-) Tu ekipa prica kao se to upisuje u firmware, ali eto izgleda da se ne moze tako..I sad me jos zanima da li je to do diskova ili do ploce? ajd molim vas.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Nema sanse imam i p5b pa sam probao sve na njoj radi za 5 cim prebacim na p5k-e kopa ko traktor, evo mi kolega kaze da isto zeza i kod njega na abitu izgleda da je to do p35.
![]() |
#30 |
Premium
|
da taj WD(Warburg-diesel) je stvarno preglasan..Decki, ponuda jos vrijedi..Cak ni nemora biti rjesenje problema, nego vec sam logicno objasnjenje.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|