|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Potreba za jacim napajanjem ili pak nesto trece?
Konfa je ova: Chieftec 400W, Intel E6400@3200MHz, Asus P5K-E, 2x 1GB OCZ 1000MHz, XFX7900GT, 2x Seagatte 320GB, DVD snimac, 3 case coolera, Samsung 2032BW i mislim da bi to okvirno bilo to... A prica ide ovako: Do neki dan je u kompu bila 7600GT za koju mi nije trebalo ono dodatno napajanje za grafu, i komp je bio u svakom momentu poletan i radio bez greske, sad neki dan stavim 7900, i imam osjecaj da mi je komp nesto sporiji, nemogu objasniti, cudan mi je i imam osjecaj da neki puta sa zakasnjenjem reagira na moj klik... Siguran da ne umisljam iako sam onu grafu prodao pa vise nemogu probati s njom, ali sa sigurnoscu mogu reci da se ta promjena dogodila nakon zamjene graficke, ne dogadja se to stalno, ali povremeno se zna desit i to me kopka vec par dana i moram rjesit misterij... E sad buduci da ova grafa ima onaj dodatni utikac za napajanje na sebi pomislio sam da je problem u napajanju jer ne vidim ni jedno drugo logicno objasnjenje, a opet nebih se htio zaletiti i potrositi lovu bezveze... Eto, molim pomoc u rasvjetljenju slucaja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Ja bi prije okrivio neko smece u Windowsima, a ne napajanje. Chieftec 400W bi trebao biti i vise nego dosta za tu konfu, a uostalom problem sa napajanjem se ne manifestira na takav nacin. Imao bi smrzavanja, resetiranja i slicno, pogotovo kod pokretanja igara, a ne lagano usporen rad u Windowsima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
I ja bi reko da nije problem u napajanju, već u samim Windowsima...Neam pojma, iako je isti proizvođač kartice (nVidia) probaj sve počistit sa Driver Cleanerom i opet instalirat drivere za sve to...Da je u napajanju problem bilo bi BSOD-ova i sličnih sranja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Nemam problema sto se tice resetiranja, smrzavanja i slicnih, samo kad kliknem na recimo moj komp desni klik, ili double klik i onda onak ko da sa par desetinki zakasnjelo reagira a tog prije nije bilo... Neznam, mozda je ipak problem onda u mojoj glavi a ne napajanju, ali pricekat cu jos misljenja ostalih... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Ako koristim gigabytov kontroler ( bez ikakvih drivera ) za hard nema problema no sata na intelovom chipsetu bez drivera od matične, isto mi se tako panaša kao da cjeli komp kasni. Hard ti kasni, probaj gledat kada će ti zatitrat lampica na kućištu za HDD kad napraviš "moj komp desni klik" pa ćeš vidjeti da će prozor skočit u trenutku titranja lampice. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|