|
![]() |
#1 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
PHP, MySql, ODBC, Access
Poceo sam raditi u PHP-u, ako nekome treba skripta kako instalirati Apache i PHP, Sql i .. nema problema. Ovako zašto sam počeo u tome raditi?! Htio bih napraviti nešto kao ovaj forum. No za početak samo da shvatim kako mogu napraviti input nekog teksta i npr. username: password: i da mi on to stavi u bazu pa to kasnijem mogu citati i .. Ili znate neke dobre sitove ili !?! Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: PHP, MySql, ODBC, Access
Citiraj:
inache jako dobra "skripta" za instaliranje php-a se zove nusphere...ja sam tri mjeseca izgubio da postavim php i apache na widowsima...istina prije dvije godine ali svejedno...pa dobio od kolege nusphere verziju (stara ali besplatna..nova je 300$) naime automatski ti instalira apache,php,mysql i phpmyadmin...cak mi se cini da i 300$ nije puno za program.. inace ja trenutno radim na jednom forumu..nema sve ove gluposti ali niti netreba... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Kao što rekoh, znam sve instalirati i mogu vam pomoci da i vi. No eto, neznam kako poceti. Kuzim malo php, malo Sql, no neznam kako ih povezati. Tj. kako da na stranici upisujem u bazu podataka, znam procitati!!! Imam neke stranice, no ovisi da li vas zanima. Imam dosta tutorijala, no zanimalo me da li još netko radi u tome. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|