|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Kako dobiti točno određeni router kod naručivanja ADSL usluge?
Ovako, prijavio sam preko Iskona normalni adsl, pa me zanima kako iskemijati da mi T-com dofura onaj Gigaset se555, budući da mi treba router sa usb priključkom za printer... Da zovem korisničku podršku ili što? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Pa kad radis ugovor imas dodatno na papiru za nadopisat mjesta..stavis da zelis gigaset i bok..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Pogledaj ako tko prodaje na tržnici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Koliko ja znam sadašnji routeri u ponudi sa USB - om omogućuju samo konekciju prema kompjuteru. Drugim rjećima, ne nude printer share opciju kao na SE555. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Hm, izgleda da ću preko utp mreže onda morati spajati... Fora je u tome da sam printer mislio spojiti preko usb.a, s tim da bi printer trebao imati onu opciju da ga upali signal preko usb.a, znači da je cijelo vrijeme ugašen, a ne da je u stand by.u! Izgleda da to otpada, osim ako nemate kakvu alternativu tome? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Svaki gušt ima svoju cjenu, u tvom slučaju Print Server Opciju o kojoj govoriš sam vidio kod nekih Canon PIXMA printera. Neka te potrošnja ne brine (ionako je mala) a mislim da se kao i većina novih printera (i kad ih ugasiš na botun) zapravo i ne isključe potpuno. Na osnovu čega ovo tvrdim?. Na tome jer se katkad zaglupe a stvar se rješi time što im ištekaš napajanje (ispravljač ili kabel) a po ponovnom uštekavanju radi ok. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|