|
![]() |
#4053 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Kaj buš, tak to ide; manjak para, slaba gledanost ili neki treći uzrok i ode serija. Slično je bilo sa Blade The Series. Jedna sezona, ukinuto nakon toga i ni riječi o drugoj sezoni. Istinabog nije serija bila bogzna kaj posebno, ali za pogledati kad nema ništ drugo, čist vredu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4054 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo da malo oživim temu. Baš sam sinoć pogleda zadnju epizodu Terminatora i ostavilo me na cjedilu ![]() Ali u zadnjoj epizodi mi je bila jedna od najyebeniji scena ikadna Tv-u - kad SWAT-ovci padaju u bazen hotela uz "When the man comes around" of Casha... predobro ![]() Evo scene - zakon http://youtube.com/watch?v=RVrVMzNdpXM
![]() |
#4055 | ||
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Citiraj:
Baš pogledah i u 4. mjesecu nam dolazi BSG, hoće li i Heroji uskoro?
![]() |
![]() |
#4056 |
Suit up!
|
![]() |
#4057 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
A još ništa nisam čuo hoće biti 2. sezona.
![]() |
![]() |
#4060 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
gledam jericho. Super mi je serija ![]() Cekam dextera, eureku, BSG i naravno dalje terminatora... Bit ce dobra druga polovina godine ( jao ak zbog serija zveknem na faxu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4062 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
uff nemogu nekomentirat NOVU TV i njihov biser termin za HEROES strava sad ce uskoro i to odhe*** zbog "lose gledanosti" kao kucanice i uvod u anatomiju,,,,, a stave ga kada? danas je tek u pola jedan pocelo STRASNO nakon Nikkite koja je vec debelo isfurana oni stave jednu od najboljih serija koja se moze pogledati na TV ![]() a i RTL s njihovim blesavim reklamama,,,,,, bace reklamu nekontas uopce da je epizoda zavrsila samo odjednom natovare 20min reklama i dok ocekujes nastavak serije oni okinu vijesti ili kunolovca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4063 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Heroji na Novoj su bili prije 22.00h i to dvije epizode zaredom. Ovo nakon pol jedan je repriza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4064 |
mrzi zimu
|
kako zavrsava surface??? kaj je jucer bila zadnja epizoda? ja sam, naravno, zaspala pred sam kraj ![]() Lacy, daj mi pls, pls, napisi na pm kako je zavrsilo ![]()
![]() |
#4067 | |
Suit up!
|
Citiraj:
![]() Serija je (bila) fenomenalna iako realno gledajući nije mogla ići unedogled. Znači ista sudbina koja je zdesila Space:AaB ![]()
![]() |
![]() |
#4069 |
Suit up!
|
Jericho? Mali gradić u Kansasu nakon "terorističkog" napada nuklearnim bombama koji je zbrisao sve veće gradove i upravna središta u SAD-u. Naravno, nisu talibani krivi nego je to sve bio pokušaj državnog udara.
![]() |
#4070 |
JDM
|
Jos mi je bilo cudno zakej svi likovi umiru. Sad znam. Nisu imali love da ih plate ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4071 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ja sam jucer ponovo poeo gledati BSG ispocetka, taman cu sve pogledati do pocetka nove sezone 04.04.2008 ;D Jedva cekam, cim sam vidio najavu za 4-tu sezonu uff; http://www.youtube.com/watch?v=bkYvX...eature=related i slikica za kraj; http://farm3.static.flickr.com/2158/...0e59cfbd_b.jpg
![]() |
#4072 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
Ne tražim detalje da si ne upropastim eventualno gledanje.
![]() |
![]() |
#4073 |
JDM
|
Ma zanimljivo je. Zaratit ce sa susjednim gradom. umrjet ce ona april dokotica i ona gluha sestra od stanleya. Onda ce doc neki ravenwood pa ce ih hebat, pa ce u drugoj sezoni oni njima mater. Ma ono. Ok je. E da umire i gradonacelnik. To valjda nisu vise imali lova za dobre glumce... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4074 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4077 |
JDM