|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
blokira mi youtube
ovako...kada otvorim neki filmic na youtube-u prvo mi pleja nekih sekundu dvije pa mi stane.... vidi se u pozadini kako ucita cijeli filmic i nista... koji put se popravi jednostavnim restartom firefoxa a koji put trebam rasetirati kompjuter da bi mi proradilo normalno... pomagajte |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Takodjer, isti problem ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Kod mene Opera 9.26 + Flash 9.0.115.0 radi bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Unregistered User
Datum registracije: Aug 2006
|
evo ja riješio problem kod sebe ![]() navodno nova verzija flasha radi probleme ja sam skinio 8. i radi bez problema... evo i link http://kb.adobe.com/selfservice/view...4266&sliceId=2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Hm, probao sam skinuti 8micu sa ovog linka, instalirati, ali mi je i dalje verzija 9 instalirana... hmm? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Primjetio sam kad idete s monitor.hr na dnevnik.hr ili youtube da vam video neće nikada raditi. Probajte odmah sada i to samo s firefoxom koliko ja znam |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Yep, i meni blokira... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
to se i meni događalo pa sam stavio provjerenu 2.0.0.5 verziju i ISKLJUČIO update i od tada već 3-4mj radi bez reinstalla, meni Update nije potreban vjerovatno ni 85% korisnika ako ne i više vrijedi isto |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
onda je u firefoxu problem... ima ko kakav link na neku stariju verziju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
evo verzija 2.0.0.5 http://rapidshare.com/files/11054224...0.0.5.exe.html samo ISKLJUČI update i radit će ti normalno kao meni.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
http://ates.ecdl.hr/atesdemo/user/FlashPlayer8.zip btw, ne vjerujem da je u firefoxu greska, mislim da je u flashu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Svašta, meni u zadnje vrijeme od kada imam najnoviju verziju Firefoxa (2.0.0.14) radi youtube puno brže, brže učitava filmiće, valjda su napokon stavili malo veći link prema youtube.com ![]() Flash je 9... Hoćeš reći da ima problema s flash videima općenito ili samo s youtubeom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sam nedavno imao problema s flashom. Obrisao, ponovo instalirao zadnju verziju, FF se sam nadogradio na zadnju verziju i od tad sve radi ok. Sto god da je bilo, proslo je. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Za stare (i nove) verzije najboljih programa... www.filehippo.com |
![]() |
![]() |
|
|