|
![]() |
#724 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
uzmi si amda. jer ce biti bolji za ovo sta si naveo.
![]() |
#726 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
a kao za sve o Intel nebi valjao izbor je jednostavan... ako želi overklokirat neka uzme Intel (bilo Celeron bilo Pentium E) ako ga želi držat na def neka uzme AMD X2
#729 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Pa valjao bi Intel, al onda mu treba i posebna grafička i onda dolazimo do toga da ga Intel izađe duplo više |
|
![]() |
![]() |
#730 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Po pitanju integriranih grafa, Intel je malo 'zaspao' u odnosu na AMD tako da je AMD nešto bolji i stalno razvijaju nove čipsete sa integrirkama. Da ne govorimo da dosta ploča dolazi da DVI ili HDMI.
#731 |
Moderator
|
#733 |
Moderator
|
ma kužim kaj je segregator htio reči no izjavio je to na način kao da ne postoji ploča za intela sa integriranom grafičkom ![]()
#734 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
#735 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
molio bi da mi se podcrta i bolda di je covjek spomenuo da bi overclockao... covjek trazi komp na kojem ce surfati, gledati filmove i pustat muziku dakle, amd je bolji izbor. da nebi netko pomislio da sam privrzen amdu, intel mi je puno drazi i radje bi ga sebi uzeo al logicki gledano u ovoj situaciji amd daje vise .
![]() |
#736 |
Guest
Datum registracije: Mar 2008
|
E4500 ili X2 5200+?
Bok ljudi, imam pitanje za vas. Bi li mi bilo bolje uzet AMD Athlon 64 x2 5200+ ili Intel Core 2 Duo E4500 za neki overclock.... Koji je od njih zapravo isplativiji, a cijenom su približni??? (AMD= 2.6GHz, Intel= 2.2Ghz) |
![]() |
![]() |
#740 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
E2200 vs. PentiumD 930
Pozdrav! Razmišljam o promjeni proca pa me zanima isplati li mi se sadašnji PentiumD 930 zamijeniti sa E2200? Da li bi se dobit u prefomansama bas osjetila? Komp služi pretežno za multimediju i gaming... |
![]() |
![]() |
#741 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Svakako da da... ako nista isplatilo bi ti se kroz racun za struju ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#750 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() Dobro je šta proc ima visok množitelj tako da i slabijon pločon ide lako, ali 100% je nemoguća misija. |
|
![]() |
![]() |
|
|